Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytujacy diabul

Mam pytanie, jak sie zachowacie?..

Polecane posty

Gość Zapytujacy diabul

Wyobrazcie sobie ze jestescie prawikami, macie dziewczyne, ktora jest dziewica. Jej dziewictwo to dla was bardzo wazna sprawa. W niedalekiej przyszlosci macie uprawiac swoj pierwszy seks. Jednak miedzyczasie dziewczyna zostaje zgwalcona, skutkiem czego traci dziewictwo. Czy zerwiecie z nia z tego powodu?

Gość bulinkaa
bez sensu

Gość gytfsdjsysss
jesteś pewien, że ona była dziewicą, kiedy ją poznałeś? i że ten gwałt to nie ściema? :classic_cool:

Gość Zapytujacy diabul
Nie chodzi tutaj o mnie. To pytanie zadaje czysto teoretycznie. Wiec jak sie zachowacie? I dlaczego tak a nie inaczej?

Gość Małoszka
Jesli facet zerwałby z laską tylko dlatego, że została zgwałcona to: 1) jest szczeniakiem niedojrzałym do życia 2) jest egoistą myślącym jedynie o sobie 3) jest szczeniakiem w sprawach damsko-męskich i intymnych.

Gość Zapytujacy diabul
No ale zakłądając zę ten ,,szczeniak" byłby nastawiony na to że seks ze swoja dziewczyna bedzie jedyny w swoim rodzaju, gdyz oboje będa to robic pierwszy raz. Jesli wiec uzna dziewczyne za ,,nieczysta" z powodu gwaltu to czy wobec tego nie powinien z nia zerwać?

Gość Małoszka
Dziewczyna, która jest gwałcona, nie "uprawia seksu"!!! Chłopie! Skądś się urwał?! Ona jest zmuszona do tego, ktoś sprawia jej ból a nie przyjemność, ona w tym nie uczestniczy świadomie i chętnie!

Gość Małoszka
A jesli uzna dziewczynę za "nieczystą" powinien z nią zerwać, dać jej żyć, a sam się nie wiązać z żadną inną póki nie wleje mu się oleju do łba.

Gość Zapytujacy diabul
Małoszka. A co jeśli taka dziewczyna wydaje się już zbędna i ,,przeorana" (nie ma znaczenia czy chętnie czy niechętnie). Jeszcze raz mówie że nie chodzi o mnie i z nikąd się nie urywałem, a pytania zadaję koorwa mać z ciekawości ;)

Gość Małoszka
to ja Ci odpowiadam, ze facet z takim mysleniem to picza jakas nie facet, ktory dziewczyne pojmuje w kategorii pola do orania i jedynym interesujacym apsektem jest jej cipa z blona czy bez. A emocje laski, uczucia, charakter nie interesuja go. Wiec niech bedzie taki facet lepiej sam.

Gość Zapytujacy diabul
Natura tego faceta nie jest tutaj zbyt ważna. Bardziej interesujacy jest aspekt czy gdy facetwoi bardzo zależy na dziewictwie jego dziewczyny, a ona je traci w wyniku aktu agresji jakiegoś gnoja. Jeśli więc ten chłopak zrezygnuje z możliwości stracenia prawictwa z dziewicą to czy czasem nie będzie na tym najbardziej poszkodowany?

Gość Zapytujacy diabul
wyjaśniam, ...chłopak zrezygnuje z możliwości stracenia prawictwa z dziewicą, ponieważ jego dziewczyna nie byłaby już dziewicą... musiałby więc rezygnować z konkretnego celu i uprawiać seks z kimś kto go już wcześniej uprawiał.

Gość Małoszka
Ja pierdole. Ide stad. A tY sie wez za nauke chlopcze, bo takie farmazony pieprzysz, ze plakac sie chce

Gość Zapytujacy diabul
Jak chcesz to pierdol (byle nie mnie). Nie chcesz dyskutować to pa pa 🖐️

Gość ferowanie wyroków
90% prawików to ludzie aseksualni, żyją nie wiedząc o tym, szkoda mi was :o

Gość knobloszka
facet dziewczyny majac takie dylematy jedynie swoja postawa pokazuje, ze nie kocha swojej kobiety, tylko zalezy mu na zaliczeniu jej...

Gość Zapytujacy diabul
knobloszka, ciekawy punkt widzenia. Zechcesz rozwinąć? A co ma tutaj miłość do tego?

Gość knobloszka
no właśnie nic, więc tobą powodują takie same motywy jak gwałcicielem...

Gość Zapytujacy diabul
Nie mną, poniważ ja nie mam z tym tematem nic wspólnego. Czy chłopak będący prawikiem powinien męczyć się w zwiazku z dziewczyną, wiedząc że się nie jest jej pierwszym?

Gość knobloszka
nie chodzi o to czy powinien się męczyć, chodzi o to, że MUSI wywalać z tego związku, żeby nie męczyła się z nim ta dziewczyna.

Gość Zapytujacy diabul
A dlaczego ma się ona męczyć? przecież to on jest pozbawiony możliwości normalnego stracenia prawictwa.

Gość Zapytujacy diabul
ktos jeszcze sie wypowie?

Gość dobre dobre dobre
tu jest tak samo jak z innymi. jak prawik juz nie jest czysty bo sie z ta dziewczyna wczesniej calowal albo mizial to nie ma prawa z nia zerwac. jak sie nie dotykali do siebie nawet przez ubranie to moze sobie poszukac innej

Gość Zapytujacy diabul
Co do reszty userów, jak myślicie, czy prawik powinien odbywać stosunki płciowe z używanymi kobietami?

Gość jka,.odj92,s/as,j
nie, niemoze odbywac. lepiej jesli odbedzie z dziewica, wtedy ona go niewysmieje, bo bedzie tak samo zieona w te sprawy jak on. doswiadczona moze go nauczyc, ale moze terz go wysmiac, a w tedy on bedzie mial to na stale juz w glowie i to niezrobi mu dobrze na przylosc. tak wiec prawik moze kocha sie tylko z dziewica. dla wlasnego dobra.

Gość wtedy nie bedzie czysty i
zadna dziewica nie bedzie go chciala. jak sie da wydupczyc puszczalkiej albo sobie obciagnac to niech ona go sobie wezmie na zawsze. tylko czysty prawik co sie z nikim nie seksil liczy sie

Gość jka,.odj92,s/as,j
no tak! bo ja myslalam, ze on juz zostanie do konca zycia z ta dziewica, ze tylko smierc moze ich rozlaczyc i nic wiecej.