Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

Moj mąż mi wczoraj powiedzial

Polecane posty

Gość kdkfg
zobaczymy co wymysli w grudniu... chyba ze u jakichs znajomych porobi fotki, bo to infiniti to ponoc jej kuzyna, a maz jezdzi starym UNO

kurde to po co zmysla tak? nie pojmuje bez kitu, zaraz z google wkleje jakis dom i bede sie podniecac ze to mój przy tym bede dodawac ze sie czesto myje! szkoda słów naprawde.. kazdy buduje dom czy kupuje np, wiec nie wiem czym tu sie chwalic :D

Gość powiem wam cośik,serio
pochodzę z zamożnej rodziny, nawet bardzo zamożnej. Ale nigdy na żadnym forum tego nie pisałam, nie potrzebuję się dowarościowywać czyimś nieszczęsciem. Ale zauważyłamm jedno, Najgorszym dziadem jest ten kto się z brudu wybił. Moja koleżank biedna dziewczyna, wyszła za mąż bogato, teraz z nią nie pogadam. Dupe wyżej ma niż sra. Najgorsze jest własnie jak z dziada zrobi sie pan.

Gość kdkfg
ta zal mi dupe sciska, pewnie dlatego mam taka zgrabna i jedrna, dziekuje laski :)

powiem wam cośik,serio to prawda, jak odejda strupy od dupy komus to i o przyjacielach nie pamieta o zachowaniu juz nie wspomne.

Gość haha o jenny
to ja idę się wykąpać właśnie ;) bo "pachnę", ale domestosem

ekipa tobie juz scisnal dlatego masz mala dupe, o ile masz, chwalic sie to i ja moge poza tym zaden to zaszczyt i radocha ze cie lekarz w trakcie porodu podrywal, z czego sie cieszysz ze chcial cie wyruchac? i ze polowa facetow tez tylko o tym mysli? litosci... to ja dziekuje za takie cos wiec zejdz na ziemie bo zachowujesz sie jak typowy plastik fantastic

Gość Annnettta
Fruzia / dzięki za informacje.Faktycznie wpadłam po czasie na te forum zobaczyłam te jej foto i padłam ze śmiechu, jak taka brzydula może się afiszować i mówić jak inne powinny o siebie dbać.

Gość Proffesional ..
Przecież ona jest bardzo biedna, nie widzicie tego? Zobaczcie na fotkę, tam widać że mieszka kątem u jakichś biednych ludzi.. Wpadła, więc dres się przy niej ostał.. A ta "rezydencja" co ją prezentuje, to przecież sporo taniej niż mieszkanie w bloku. Zatem gdzie to bogactwo? Z drugiej strony, ma ktoś pewność, że w ogóle ten cymbał istnieje? że jakiś jej dzieciaka zmajstrował jakiś to widać.. ale nic poza tym pewne nie jest. Może jest urojony, jak to bogactwo?

P.S Ekipa zreszta jesli sie zachowujesz tak jak panny z programu ekipa z new jersey to tym bardziej ci nie zazdroszcze niczego bo zachowywac sie jak kurwa potrafi duzo osob ale jak normalny czlowiek juz mniej :D

ja tez jestem biedna..ale nie wstydze sie tego bo mam tyle na ile mnie stac, nie licze na nikogo tylko na siebie :)

fruzia masz racje tylko wiesz innym ciezko pojac prawde i net ma to do siebie ze kazdy z siebie zrobi najbogatszego najladniejszego itp ja sie za przecietna uwazam bo wokol wiele piekniejszych i nie mam z tym problemu najwazniejsza to akceptacja siebie takim jakim sie jest w rzeczywistosci a nie w swiecie urojonych fantazji rodem z Alicjii w krainie czarow

nie no az sie uniosłam lekko :D ja mam 3ke dzieci i nikt nigdy nie powie po mnie ze tak jest ale jakos sie nie szczycę tym bo co to ma do rzeczy>? bardziej sie liczy co mam w srodku chyba :o

a tu wejdzie Ci taka tipsiara ekipa albo jenny i podnieca sie niewiadomo czym i jeszcze poucza co robic zeby byc zadbanym, i xchuj takiej nie strzeli no :/

Gość kdkfg
blondi, masz wiecej klasy niz jenni

Gość Proffesional ..
Naprawdę myślicie, że kobieta dzieciata i mężata siedzi cały czas na necie do samego wieczora? dzieciaka zaniedbuje.. i dziecko nic nie może.. ale chłop patrzyłby na to bez mrugnięcia okiem? Nie martwiłby się tym, że dziecko zostawione same sobie? A zachwycał się, że piczę umyła? Dla mnie to jakieś chore urojenia.. Może nawet pisze z zakładu dla obłąkanych?

Proffesional nie sadze ja siedze bo jestem w pracy i nie mam ludzi ale w domu nie mam czasu siedziec na necie bo to obiad a to pranie a to sprzatnac a to na dzieci zerknac, wieczorem jak juz spia w pokera nieraz zagram na necie i tyle..paznokcie tez maluje po nocy bo w dzien nie mam czasu..

Gość Proffesional ..
_Fruzia_ - no właśnie.. Albo on tez jest upośledzony, albo w ogóle nie istnieje.

kdkfg mam to uczucie samokrytyki i samozachowania nie musze sie dowartosciowywac znam swoja wartosc uroda nie jest najwazniejsza ale to co sie w glowie i sercu ma a na reszte mozna zapracowac a takie szcycenie sie jak to robi jenny to poprostu chec dowartosciowania, ktorego ona w realnym zyciu nie zaznala zostalam wychowana w rodzinie o dosc ostrych regolach i zasadach zawsze mialam powtarzane ze jak sama nie zapracuje nikt mi nie da no jenny zlapala kolesia na dziecko ale to inna bajka jestem zdania ze do czego dojdziesz cieszy najbardziej jesli sie samemu osiagnie zamierzone cele i wtedy sie to szanuje a jenny widac tego nie ma bo przyszo jej wszystko z niczego utrzymanka byc nie jest milo ja bym tak nie mogla przepraszam za nieskladne pisanie ale polski jest dla mnie gramatycznie trudny mam matke polke i ona mnie tylko uczyla

uciekam moi mili ale sie pojawie niebawem bardzo miło bylo z niektorymi konwersowac mam nadzieje ze to sie powtórzy milego dnia:)

Gość taka prawda ona
to jest tzw dowartościowywanie się. ;)

nie zachowuje sie jak te panny mam zajebisty tyłek figure brazylijki wymiary 100/65/100 ten sam facet od lat z nim straciłam dziewictwo żadne balety i inne tam nie chce by mnie ruchał ktos inny jak on właśnie o to mi chodzi o wasza zazdrośc i pierdolenie farmazonów bo zawsze zjedziecie kobiete która jest piękna i budzi zainteresowanie u mężczyzn bo same tego pragniecie a niestety niczego ciekawego w sobie nie macie wiec dalej sączcie jad

pseudo nie ma nic wspólnego z programem nawet go nie oglądam poprostu tak zwałowo określiliśmy ekipe pijaczkow spod sklepu nigdy nie miałam tipsów osrana fruziu nie moja wina że dbam o siebie a nie kisne w szmatach jak ty i obrastaj tłuszczem dalej sama zapracowałaś na wygląd maciory paru pompek i brzuszków sie nie chciało robić tylko salcesn wpierdalać z koryta kurffa fa a teraz zazdrościsz tym którzy pracuja na swój wygląd i jedziesz po nich a na ulicy gapisz sie jak lesbija pewnie dobija cie myśl że twój stary brzuchaty okularnik marzy o sexie z laskami i to je sobie wyobraża a nie ciebie hipopotama co wazy 150 kilosów i leży w pidzamie w słoniki