Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

Moj mąż mi wczoraj powiedzial

Polecane posty

Gość Proffesional ..
Aczkolwiek do najtańszych też jej daleko... :P

Gość kdkfg
powaznie pisala ze jej ojciec wode zakrecal, to teraz w koncu picz umyla

Gość Ktokolwiekinny
ktokolwiekinny - nie dalo rady nie spojrzec na ten tylek poprostu kazda by chciala taki miec i niezle motywuje taki widok hehehe No i musisz wiedziec, ze kobiety lubia wzbudzac zazdrosc w innych kobietach, prawda jest taka, ze kobiety stroja sie dla kobiet! To nie do konca facet podbuduje ich ego tylko wlepiajaca w nie wzrok inna kobieta Tak wiem, żona mi mówiła. ;) Ale w sumie to smutne no i wiem, że nie chciałbym być jednak kobietą, mężczyźni na szczęście tak nie działają, mamy inne bateryjki. ;)

kuźwa kiedy ja bede miala wlasny dom lub mieszkanie heyh, daleka droga, ale bede miała na pewno, dla moich dzieci zeby mialy dach nad głowa, tez bym chciala miec dom ogrodek ale poki co chyba zadowole sie mieszkaniem w bloku :/

Gość Proffesional ..
kdkfg - to logiczne, że to dla niej duże wydarzenie umyć piczę, skoro uważa, że trzeba to ogłosić światu. Mnie by to do głowy nie przyszło, aby po prysznicu zawiadomić o tym świat. Ani moja żona, też jakoś nie zachwyca się mną gdy się umyje. U nas to jakieś oczywiste. A u niej to musiało być wydarzenie, skoro mąż to skomentował i jeszcze informację w świat puściła, że czasem się myje...

w necie podane ceny sa w miare prawdziwe? tzn realne? musze dowiedziec sie ile mnie wyniosa klocki do cieniasa 700ki i pasek klinowy

ma na pewno jakas piekna kochanke i powiedzial ci te rzeczy tylko dla tego bo ma to na sumieniu

Gość kdkfg
ja tez codziennie sie myje, gole i maluje,ale nie oglaszam tego swiatu, bo dla mnie to jest naturalne, mi na szczescie stary wody ani swiatla nie wylaczal :D

Gość Proffesional ..
Widocznie chłopina chciał jakiś komplement kobiecinie powiedzieć, a że za bardzo nie ma ku temu podstaw. Bo przecież nic nie robi, inteligencji zero... Co takiej miłego można powiedzieć? Fajnie, że się chociaż myjesz? :D

Gość Proffesional ..
I udało mu się... Cały czas się rozpływa nad tym od wczoraj... Przynajmniej dzień jej jakoś minie. :D

hehehe ładnie pachniesz juz by było lepsze :D na koniec miesiaca spusci jej w piernicz za duze zużycie wody :P

Gość kdkfg
ciekawe, czy jenni potrafi chciaz kartofle ugotowac, czy jedyna rzecz ktora robi w ciagu dnia, to mycie dupy

Gość Proffesional ..
_Fruzia_ - używa deszczówki. Jakoś te wnętrza sugerują, że może aktualnie nie mieć bierzącej wody. Może w tej nowej eleganckiej szopce? :P

Gość Proffesional ..
_Fruzia_ hehehe ładnie pachniesz juz by było lepsze na koniec miesiaca spusci jej w piernicz za duze zużycie wody" Gdyby pachniała, to może i by to powiedział... :D A gdyby powiedział, to już by to świat wiedział. Zatem nie powiedział, a zatem nie pachnie.. :D

Gość Proffesional ..
Deszczówka pewnie i dobra, ale może jej fagas nie uznał zapachu glonów za taki znowu ładny... :D

ale jestem złośliwa nie wiedziałam ze tak bardzo :D tłumacze siebie tym ze mnie wnerwila autorka postu :x :D

Gość Proffesional ..
_Fruzia_ kdkfg potrafi tylko pewnie zamiast obrac tylko je myje hahaha" Oby nie tej samej, w której myła wcześniej tą piczę.. :O

Gość Annnettta
Czy ty masz ZEZA ? na foto to mocno widać. Twój facet lubi zezate bhahaha.

Gość Annnettta
to pytanie do autorki postu.

Gość Proffesional ..
Tak, tutaj słusznie... i wszyscy się zgadzamy, nawet fagas to podkreślił.. :D

ja wyglądałam jak milion dolców juz kilka godzin po porodzie miesic później miałam sesje w ckm nikt nie wierzy że mam dziecko pytają czy to moje zbyt wiele ze soba nie robie myje włosy maluje sie paznokcie i samoopalacz tyle żadny fryzjer kosmetyczka solara robie minimum a wszystkim kopara opada jak ide faceci krzyczą że mnie kochająkobiety patrzą jak lesby tu nie chodzi o dbanie a o geny i to magiczne coś jak rodziłam lekarz prowadzący mnie podrywał a potem cały czas sie kręcił przed porodówką i przyłaził pod byle pretekstem w ciązy faceci mnie zaczepiali choć to był juz 8 miech mówili ze wzieliby mni z 5 dzieci pytali czy jest tatuś mówili że mogą go zastąpić albo masz to cos albo nie jennifer ilestam najwyraźniej też to ma mój facet zachowuje sie tak jak jej