Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

Moj mąż mi wczoraj powiedzial

Polecane posty

nie zazdorszcze nikomu ze wyzej sra niz dupe ma Jenny, nosisz sie z tym "dbaniem" o siebie jak kot z pecherzem dla mnie to jest codziennosc wstac umyc sie uczesac lub umyc włosy no helooł Ameryki nie odkrylas,nie mniej jednak zycze Ci powodzenia w Twoim "domku" i oby za 30lat kiedy makijaz juz nie pomoze maz nadal uwazał ze jestes zadbana i td

Gość miala racje bo dziurawe
fajny masz kaloryfer w tle

"i tak w powłoce martwej kleczec bedziesz i blagac, krzyczec, lecz na darmo... smierc nie jest laskawa "

Gość miala racje bo dziurawe
Fruzia generalnie lubie Twoje wypowiedzi ale polecam Ci zapoznac sie z etymologia i zastosowaniem slow "kot z pecherzem"

kazda chwila zbliza cie ku niej, nie uciekniesz, nie wycofasz sie...

jestes jej w calosci, zatracisz sie w nicosci i po coz to wszystko ci bylo... tak zaplaczesz dziecino...

Gość dfgegerf
jennifer le o czym Ty piszesz jak sie tobie powiodlo? nic nie osiegnelas ! wyszlas za faceta ktory ma kase a Ty sama nic soba nie reprezentujesz procz tego ze lezysz bykiem i pachneisz! to zadne osiagniecie ...

szkoda zycia na nauke i prace, oddycham zyciem, natura bo i tak umre a pomnik mnie nie dotyczy

"m,yjcie sie chociaz" Jenny Ty z xchujem zamienilas sie rozumem? masakra ze ty kladziesz tapete zamiast umyc gebe nie znaczy ze kazdy tak robi...

jestes jej w calosci, zatracisz sie w nicosci i po coz to wszystko ci bylo... tak zaplaczesz dziecino...

Gość dfgegerf
noxelija powinnas sie elczyc i to powanie w zakladzie zamknietym

Gość literka____________
pomału pomału jak ty autorko wyszłaś z domu gdzie higiena była od święta a twój mężuś z tego co piszesz też to nic dziwnego że teraz cię chwali jak dupsko codziennie myjesz:D nauczony tylko w sobotę się kąpać docenia cię i tyle,czy to powód do uzewnętrzaniania się na forum nie sądze:O raczej żenada czy naprawdę uważasz że codzienne dbanie o włosy i ubiór jest czymś nadzwyczajnym?

Literka_________________ otóż to :) ale nie doczekasz sie odpowiedzi bo jenny poleciała myc sie! :D :p

Gość generalnie to wszystko
prawda ale fakt ze napisala to ta durna jennifer zmienia wiele

a najgorsze, ze nie umiem nie grzeszyc, chyba jestem wyjatkowo zla i bede potepiona. nie potrafie sobie odmowic bycia z moim facetem i ogolnie jestem leniwa i nie robic nic dobrego, jestem zla niszcze ludzi, czasami mam mysli by kogos zniszczyc ale ukrywam to przed moim bo by mnie zostawil. a ja nie potrafie byc dobra, to za trudne dla mnie i nie wiem co robic.

Ja bym byla na Twoim miejscu dumna z czegos, czego sie sama dorobilas, wlasnymi rekami, bo glowa to nie mowie, i ciezka praca, bez pomocy innych ...

Gość Proffesional ..
Będzie idiotka wciskać kity, że bogaczom wystarczy coś co na pierwszy rzut oka wygląda na postawiony na chwilę budynek gospodarczy. Rozumiem, że może się komuś podobać i taka tandeta, ale aby stawiać z najgorszych materiałów, to już takiego kitu nikt nie przyjmie...

Gość anonim gaLL
najmadrzejsza z was jest jednak jenni bo prawde mówi a wy jej zazdrościcie.Laska jest ładna to ma zaradnego faceta i tak go sobie urobiła ,że nie musi robić nic a kasy ma tyle ,że wy w ciągu całego swoje zycia pewnie tyle nie uzbieracie -fenomen jennifer;D jest wyjątkowa..:) tak was podkręciła i poszła a wy ciągle jeszcze gderacie:D

Gość kdkfg
taka bogata, a nawet na dom z porothermu nie stac, poza tym pewnie to i tak sciema hehehe