Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

Moj mąż mi wczoraj powiedzial

Polecane posty

anonim gall zacznij czytac ze zrozumieniem jaka prawde? ja od dawna wiem ze trzeba sie myc, myc włosy i td jesli ty dopiero na to wpadles wraz z jenny to gratuluje :D i czego tu zazdroscic nie czaje ze ktos myje głowe (włosy) tak czesto ze wypłukał resztki mózgu?

Gość Proffesional ..
Fundamenciki takie skromne, w dodatku zabezpieczone tylko tyle ile starczyło lepiku. Taniej już by nie można było nawet gospodarczego wybudować... Chlewnie budują już z lepszych materiałów, aby świnie nie marzły..

Gość Proffesional ..
Ale oczywiście wersja taka, że o takim marzyli... hahahaha.. bida, aż żal patrzeć..

Gość kdkfg
parterowa-kloc, najtanszy wariant hahahhaa

Gość Proffesional ..
anonim gaLL - widzę, że kolejny znawca domów.. hahaha.. I naprawdę współczuje ci, skoro uważasz, że marzeniem bogaczy jest przesiadywanie na kafeteri i opowiadanie, że mąż ją chce, bo picze czasem myje.. No naprawdę.. :O

Gość dfgegerf
jesu jak nedzne zycie trzeba miec by wyciadywacv tu i piertolic bzdury. jenni zajmij sie dzieckime i ugotuj mezowi chociaz te kartofle

Gość Proffesional ..
kdkfg parterowa-kloc, najtanszy wariant hahahhaa" Dokładnie to jest dom w cenie najtańszego budynku gospodarczego. Okienuszka takie małe.. Kto jeszcze takie wybiera? Choć u niej faktycznie, bo przy takich materiałach budowlanych, to ona nawet okna nie musi otwierać, wietrzenie ma zapewnione.. hahaha..

ot zaszczyt faceta zaradnego ma i go sobie urobila, masakra, ja w zyciu nie chcialabym siedziec bezczynnie zeby tylko moj facet pracowal,nie jestem pasozytem

dfgegerf ja np nie mam nędznego zycia tylko jestem w pracy i klientów brak :/ :)

Gość Ktokolwiekinny
Jako nie kobieta, nie wiem czy mi wolno, ale że dobra rozrywka nie jest zła, mówię, dawajcie kobitki jeszcze, za kudły uczesane się bierzcie, przydałby się jeszcze kisiel. :P

Gość dfgegerf
Fruzia to bylo skierowane do jenni ona tu przesiaduje calymi dniami i wymysla durne infantylne tipiki:)

Gość Proffesional ..
_Fruzia_ ot zaszczyt faceta zaradnego ma i go sobie urobila, masakra, ja w zyciu nie chcialabym siedziec bezczynnie zeby tylko moj facet pracowal,nie jestem pasozytem" Cóż inteligentny raczej nie jest. Znajdźcie mi jednego inteligenta, który ożeni się dobrowolnie z babą, która publicznie ogłasza, że czasem piczę myje i w związku z tym jest wyjątkowa? A tą szopkę budują po to aby złodzieje nie węszyli... Przecież przez takie materiały, to oni łyżką wydrążą dziurę... :D

co do tego zeby dom sie nie rzucal w oczy to smiechu warte skoro twierdzi ze taka bogata to na lepsze materialy ja stac i na zalozenie monitoringu i alarmu wszystko co pisze kupy sie nie trzyma ale jej bajka jej zycie

Gość hopsia sia
dzisiaj widzialam kilka mam z wozkami...zadna nie byla zaniedbana. Na widok jednej kopara mi z hukiem opadla....dziecko kilkumiesieczne w wozku, a ona figura modelki. Biale spodnie podkreslaly jej zajebisty tylek, takiego tylka w zyciu nie widzialam!!! Podejrzewam, ze nawet twoj maz by sie za nia obejrzal idac z toba obok :) Tak wiec dzeni nie mow, ze mamy o siebie nie dbaja, tak bylo moze kiedys ale teraz juz kazda kobieta stara sie jak najlepiej wygladac!

Gość Proffesional ..
Fakty mówią same za siebie... żadna bogata nie musi pisać, że jest bogata. Lepią tą norkę, aby złodziei nie niepokoić, ale cały świat ma czytać jaka to niby jest bogata? :D chociaż lumpy na sobie targowe, w nędznej norze mieszka, drugą niby buduje.. i to wszystko... Pomijam fakt, że to wcale nie musi być jej budowa... może sąsiad buduje szopkę, a ona fotkę zrobiła. Albo nawet sobie tutaj ściagnęła z jakiegoś forum budowlanego. Pełno tutaj tego.

nawet jesli jest bogata to dzieki mężowi wiec tym bardziej by sie juz nie szczycila,bo nie ma czym, ja wole byc zmeczona i czasem wygladac jak zaniedbana wracajac z pracy ale wiedzac ze mam prace,do czegos daze..a nie siedze na dupie maluje paznokcie myje wlosy robie makijaz a moj facet zapierdala

kuźwa no i mam teraz uraz do słowa zadbana :P jakoś dziwnie mi sie kojarzy teraz :o

Gość Proffesional ..
A przyjrzyjcie się na jakiej głuszy się buduje. To pewnie działka za grosze. Na takiej głuszy grunty są bardzo tanie.

Gość Ktokolwiekinny
Szkoda że nie mam więcej czasu, ale i za to dziękuję. Czytanie tego wątku niesamowicie odstresowywuje. :) Swoją drogą żeby kobitki oglądały się za tyłkami kobitek, a mówią że mężczyźni mają na tym punkcie kuku. :P

Gość Proffesional ..
_Fruzia_ - wierz mi, jestem pewny że nie jest bogata! Ręczę swoją głową. Żaden bogacz nie budowałby na najtańszej działce, z najgorszych materiałów, najtańszego projektu z najtańszych. Ona nie pracuje, bo nikt nie chce jej zatrudnić, a nie z bogactwa.. :O

Gość kdkfg
jenni sie chwali ze dupe umyla, bo pochodzi z patologicznej rodziny, sama pisala ze stary im wode zakrecal i swiatlo wylaczal hehehe to teraz spokojnie moze zad umyc poki maz w pracy, to wpierdol nie dostanie

Gość kdkfg
a ten niby dom to tez na takim wypierdolewie ze nawet trawa nie rosnie hehehe i psy dupami szczekaja

Gość hopsia sia
ktokolwiekinny - nie dalo rady nie spojrzec na ten tylek :D poprostu kazda by chciala taki miec i niezle motywuje taki widok hehehe :) No i musisz wiedziec, ze kobiety lubia wzbudzac zazdrosc w innych kobietach, prawda jest taka, ze kobiety stroja sie dla kobiet! To nie do konca facet podbuduje ich ego tylko wlepiajaca w nie wzrok inna kobieta :D

no w sumie masz rację,aczkolwiek niekoniecznie na najdrozszej dzialce..ja majac kase wybralabym porzadna dzialke no bo skoro byloby mnie stacv to zrobic juz porzadnie do konca wszystko.. ehh to tym bradziej po co sie chwali skoro jest inaczej nie rozumiem ludzi chyba sie starzeje :D

Gość Proffesional ..
A kto z was by ją zatrudnił? Może też na rozmowach kwalifikacyjnych pytana o jej największe sukcesy życiowe i atuty odpowiada, ze wkopała jakiegoś dresa w bachora - czyli złapała fagasa. A jej atutem i ogromnym osiągnięciem jest mycie piczy?

Gość Proffesional ..
_Fruzia_ - to prawda. Ja w gruncie rzeczy też nie mam najdroższej w przeliczeniu za metr gruntu. Bowiem chciałem duży ogród z widokiem na wielki staw. W mieście gdzie najdroższe nieruchomości działek duzych nie ma... a już z widokiem na staw w ogóle. Dlatego mieszkam kilometr od miasta.