Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

Moj mąż mi wczoraj powiedzial

Polecane posty

Gość Proffesional ..
O dziecko też nie dbasz, bo wisisz na tej kafeterii donosząc każde słowo napotkanej w ciągu dnia osoby. Wczoraj to twój gach, dzisiaj może listonosz? :D

Gość oj dzeny ale pierdol isz
jej jdynym zajeciem i ambicją zyciową jest mycie wlosow i sprzatanie mieszkania jej celem w zyciu- ładnie wygladac naprawde zazdroszcze bo jest czego :-) hahahahhahahahahahaahahahahahah

oj dzeny ale pierdol isz aha...czyli podajesz przyklady 3 kobiet tak ? No to naprawde masz co porownywac .... musisz miec niskie mniemanie o sobie , kazdy psycholog Ci powie ze jesli jakas osobe drażni docenianie swojej wartosci przez inna osobę , to ma jakies kompleksy :)

dziewczyny czym Wy sie tak oburzacie? dziewczyna napisala ze w jej okolicy same takie niezadbane mamusie, a teraz komentarze że autorka jest TEMPACZKĄ bo maluje paznokcie?! bo sie "chwali"?? jedna ze nie pomalowalaby pieprzonego paznokcia to mąż dalej ją bedzie kochał?? nie no dziewczyny,wolne żarty, chyba troche przesadzacie.......:) a autorki by mąż nie kochal gdyby nie pomalowala paznokcia :-*

Jakby zamkneli kafeterie to by sie obudzila w szarej rzeczywistosci hahahahahahaha

Gość pomarańćzowa pomarańcza z ....
dzeny nas meżowe kochają za to jakies jestesmy a nie za to jak wygladamy zal mi ciebie za pare lat postarzejesz sie a towj maz znajdzie sobie mloda atrakcyjna

i nie zapominaj ze oprocz mycia wlosow sprzatania i ladnego wygladu mozna miec jeszcze inne cele w życiu :) ale jesli ktos porównuje cel ładnego wyglądu do np stworzenia rodziny czy zdobycia wyksztalcenia , ma dla mnie nierówno w dekielku :)

Ja nie pisze o pomalowanych paznokciach, tylko o życiu. Paznokcie zostawmy Dżenifer, która w nich upatruje oznak zadbania. Mnie tylko zawsze boli takie niesprawiedliwe gadanie osoby, która pewnych rzeczy nie doświadczyła, a się mądrzy. Nie wiem, jak możesz tak szkaradnie wyzywać matki:o Naprawdę nie widzę podstaw, ale to jest paskudne, zwłaszcza że robisz to wulgarnie i sposób bardzo obraźliwy. Nie mając ŻADNYCH argumentów, oprócz tego, co sobie gdzieś tam wymyśliłaś.

Martva " Kobieta dzieciata zawsze bedzie tym gorszym gatunkiem, po przjsciach i dajacym mniej przyjemnosci. Chocby stanela na glowie, natury nie oszuka. Nie bedzie w niej juz tej delikatnosci, kruchosci." ty nie majac dzieci juz jestes gorszym gatunkiem bo nic bardziej debilnego w zyciu nie przeczytalam,niejedna matka wyglada lepiej niz ty o delikatnosci juz nie wspomne

Gość Proffesional ..
jennifer8787*** - kobito to jest dom masowy, czyli nie jest dostosowany do rodziny indywidualnie, a taki "uniwersalny". Nie wciskaj kitu, że np. uniwersalny ciuch jest idealny i funkcjonalny dla każdego. Bo coś co jest dla każdego, to naprawdę nie jest fajne. A po drugie, to najtańsze materiały budowlane są przecież kiepskie. Chodzi o jakość tępa idiotko... Tutaj jakość najniższa, jak widzę. Koszt takiej budowy jest bardzo niski, ale niestety brak jakości szybko da o sobie znać. Kiepskie materiały, to jak z lumpem. Jak kupisz coś chińskiego, to po praniu do wyrzucenia. Z materiałami też tak jest..

Martva hahaha zazdrosci lady agdze nie no żenada ale w sumie wypowiedz adekwatna do wieku :D Tobie za to nikt nie zazdrosci bo nie ma czego ani urody ani mózgu :D

Gość pomarańćzowa pomarańcza z ....
nie mam tez jestem mama nie przytylam nic nie mam brzucha nie mam ani nie mialam ani jednego rozstepu cycki mam jędrne nie obwisle nie mam sobie nic do zarzucenia ale wkurwia mnie jak ktos mowi ze 99% to zaniedbane matki ja takiej nie widzialam w mojej okolicy a nie mieszkam na wsi-od razu dodam

Moj ojciec buduje domy (nadzoruje budowy) moge go popytac co i jak i udowodnic tej wariatce klamstwa!!!!!!!!!! chcecie dziewczyny?

a potem się dziwią ,że maż idzie do innej jak ma nie iśc jak ta jego zaniedbana aż wstyd się czasem z taka pokazac ..wiadomo ,że ludzie sa ze sobą z miłości ale dbać trzeba o siebie zawsze i wszedzie.Właśnie odwracanie kota ogonem i czepianie się moich celow życiowych itp to wasza zagrywka?kiepskie jestescie w takim razie

Gość Rolon
ja uwielbiam zadbane kobiety a nie jakies parchy zaniedbane

Gość Lulalu
najpierw chciałam przyznac ci rację, bo zgadzam się : trzeba o siebie dbać. Ale napisze tylko że współczuje męża soko piszesz,że jego zdanie to, cytuję "jak można mieć taką zaniedbaną kobietę i z nią być"...no to nastaw sie na to,że cię zostawi, kiedy twoja uroda naturalna koleją rzeczy przeminie...

Martva- A co kogo obchodzi czy jenny mówi prawdę? Mnie ciekawi dlaczego niektórzy nie wierzą że komuś może sie powodzić.

Ja juz jestem na tyle szczupla, ze nawet bez makijazu sie mojemu podobam. Figura jest najwazniejsza, reszta to zalezy...

oblubienica- a jedno drugie wyklucza? dziewczyna napisala wątek na jeden konkretny temat,nie musi pisac swojego calego zyciorysu celów marzen i planow dot. wyksztalcenia, kobieta ktora ma cele i ambitne plany to co,nie moze byc zadbana i na odwrot? takie bzdury tu pieprzycie ze glowa boli w ogole nie rozumiem tego oburzenia napisz słowo to Cię zjedzą, na Twoim miejscu autorko bym olała ten wątek,te baby i te pełne jadu wypowiedzi

Proffesional .. ciebie tępaku nie stać żeby nawet 100metrowy domek postawić za gotówkę tylko pewnie kredyt byś musiał brać ;) łatwo się pisze o kimś jak się samemu pewnie mieszka w bloku i trzeba się wyżyć na tych co im się powiodło;) tyle na twój temat .Ja się czuję dumna bo nie każda 24 latka ma w Polsce domek 200m2 za gotowkę

Sa ludzie, ktorym sie powodczi bardziej, ale nie kwitna oni na kafe, nie daja swoich fot ze strachu przed przestepcami, nie chwala sie bo nie maja po co i tyle.

Jenny, ale sla nas, dbanie o siebie to cos najbardziej normalnego w swiecie !!! ja nie wiem co to jest za super osiagniecie, ze jest sie zadbana, ma sie makijaz itp ???? :-O :- O mamy Ci za to poklony bic, czy jak ? Piszesz, ze TWOJE zainteresowania to KOSMETOLOGIA I MODA.... no coz :-O :-O