Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka1209

Oczekiwanie na ciaze..

Polecane posty

Ja tez odczuwam bol owulacyjny, ale tylko jeden dzien, zawsze po jednej stronie, ale nie jest to taki straszny bol,da sie wytrzymac.

Gość Sałatka:)
Mój test leciutko pozytywny...Wczoraj robiony.

Gość marchefa
Sałatka , gratuluje ;) Czyli Twoje przeczucia Cię nie zawiodły ... super ... Beatka no ja już za 24 h będę wiedziała co i jak , choć mam przeczucie że wyjdzie negatywny ... Owulację mam nie tyle bardzo bolesna co dość uciążliwą , bo i ostrożniej trzeba siadać , i jednak jest dyskomfort spowodowany bólem .Wcześniej miałam tylko kilka godzin , a teraz około 5 dni mam ten ból i nasila się ,chyba w momencie owulacji... A mnie piersi coraz bardziej bolą i są bardzo nadwrażliwe , aż nieprzyjemnie ... Z reguły nie mam tak przed okresem , ale ostatnio tez tak miałam a mimo to okres się pojawił ... I duszność odczuwam ale nie wiem czy nie przez tą zwariowaną pogodę .... Anusia a Ty na jakim jesteś etapie ?? czekasz na testowanie czy jeszcze się staracie ??

Ja się jeszcze nie cieszę!!Jutro dopiero ma być @ także wszystko możliwe...

Salatka,gratuluje,jesli wyszla chociaz blada kreseczka to jest hormon w moczu-ciaza na bank!!!jak nie ma ciazy nawet blada kreseczka sie nie pojawi(-:Marchewa,mniejsza z tym ale to byly 2 ciaze w ciagu jakichs 5 tygodni(co prawda biochemiczne ale ciaze)potem badania etc...tu lekarze mowia,ze czesto sie zdarza i ze szok ze to wykrylam , a to tylko dlatego ze prawie codziennie robilam testy ciazowe taka bylam niecierpliwa(-:wiele kobitek ma ciaze biochemiczne i nawet o tym nie wie,na internecie jest mnostwo tych przykladow,tez sie naczytalam,bo prawde mowiac w polsce nie slyszy sie o tym.A ja juz ledwo laze,taka jestem zmeczona(-:przytylam jakies14 kg i nie moge juz sie doczekac.Salatka!!! ale masz fajnie,jak potwierdzisz test to ciesz sie ta chwila, to jest fajny moment w zyciu kobitki!!!a temperaturke sobie mierzylas???

marchefunia!!! Tobie tez zycze powodzenia,wiem jakie to denerwujace czekac ale propos...to ja wlasnie nie wymiotowalam,tylko od razu odrzucilo mnie od popalania i mialam dusznosci(jak stara baba)!!!

Gość marchefa
Julka na kiedy masz termin ?? To Twoje pierwsze dziecko ?? Wybraliście już imię ??

termin mam na 9 sierpnia ale juz cos takie mam bole jak na miesiaczke to nie wiem czy wczesniej troszke nie urodze(-:a nie wiem bo to moja pierwsza dzidzia,a na imie bedzie miala:Hulya Paulina(-:pewnie nawet juak urodze to wpadne do Was czasem na forum pocieszyc sie Waszymi przezyciami,a Ty masz juz dzieci Marchefko???

Gość DIANAKARINA83
Marchefa moja kolezanka o ktorej pisalam miala jakis zabieg u dentysty i powiedziano jej ze moze to zaburzyc jej cykl wiec sie nie przejmowala kiedy jej okres trwal tylko 2 dni. Salatka gratuluje i trzymam kciuki... :)

Gość marchefa
Julka tak ,mam takiego szalonego trzylatka ;) Wpadaj do nas bo jesteś na bieżąco w ciążowych sprawach . Masz stresa przed porodem ?? Diana nieźle z tą koleżanką ;) Ja mam coraz większego stresa że test wyjdzie negatywny wiem że to jeszcze nie świadczy że nie jestem w ciąży ale jednak boję się kolejnego rozczarowania . A z drugiej strony tak bardzo chciała bym już wiedzieć że nie dam rady wytrzymać do 11 listopada :P

Gość marchefa
Julka fajne imię wybraliście ;) masz męża anglika ??

Gość DIANAKARINA83
Marchefa trzymam kciuki. Juz niedlugo bedziesz wiedziala czy to juz. Ja tez mieszkam w Anglii. Juz od 8 lat. Jeszcze 4 dni do testu :)

Dinakarina tu Ty tez przedunijna(-:to byly czasy,ja tez tu juz siedze i siedze,cos okolo10 latek,sama juz nie wiem.Nie meza nie mam Anglika(-:Dinkarina a z londynu jestes???

Gość marchefa
Diana czyli postanowiłaś wcześniej testować .. . Julka a skąd pomysł na takie imię ?? Hulya to chyba nie angielskie ??

Gość DIANAKARINA83
marchefa 10-tego dnia zrobie test. A potem poczekam na okres i moze nie przyjdzie :) podobno juz w 10 dniu test moze wyjsc pozytywny Julka mieszkam na poludnie od londynu. Peterborough :) a Ty ?

Gość marchefa
Diana no wiem ja mam jutro 10ty dzień ... Trzymajcie kciuki . Dziś nie piłam dużo w ciągu dnia , słyszałam że dzięki temu rano siuśki są mniej rozrzedzone i łatwiej wychodzi test ... Ile masz lat ??

ja mieszkam na polnocy-Stoke newington(-: a imie Hulya to taki hiszpansko-turecki mix(-:a mam to imie juz chyba od paru dobrych lat,nie moze byc julya bo beda czytaj dzulia,a tak mi sie nie podoba(-:to jest mediterianska opcja,przynajmniej oryginalnie.Dla chlopca mialo byc olivier(-;Dziewczyny chyba mi sie wlasnie obnizyl troche brzuszek!!!!!!!

marchefuniu,to ile Ci sie ten okres spoznia???a mierzylas temperaturke???a jaki masz sluz???(-;

Gość marchefa
Julka ja z małopolski jestem .. U Was też tak leje ?? Masakra jakaś z tą pogodą Tylko mój synek miał radochę bo mógł potaplać się w kałużach :D

Gość marchefa
Julka he he jeszcze mi się nie spóźnia ;) i to jest właśnie w tym najlepsze że my tu strasznie niecierpliwe babki jesteśmy i chcemy zrobić jak najwcześniej się da ;) To jest dopiero paranoja nie ?? :D 11 listopada mam dostać a jutro będzie wg moich obliczeń 10 dzień od zapłodnienia , wtedy można już zrobić test ... Termin masz liczony z USG czy z ostatniej miesiączki ??

Gość marchefa
temperaturę mam nadal około 37 ale to jeszcze o niczym nie świadczy . Dzień przed okresem mi zazwyczaj spada

Gość DIANAKARINA83
marchefa mam 27 lat. apropo pogody dzis tutaj troszke padalo i nie bylo slonca :( julka jeszcze 4 tygodnie ci zostaly. odliczanie do spotkania z malutka :)

dziewczyny,poniewaz ja mam 34 latka skonczone to tez mialam paranoje na temat ciazy(-;nie ma sie co dziwic.Moze Was to zdziwi ale przez 2 tygodnie zrobilam okolo 20 testow moze bo byly dni kiedy robilam po 2 ha ha...i dlatego pewnie uchwycilam 2 ciaze biochemiczne bo plusik byl jak trza!!!a jakie testy robicie,ja mialam ten clear blue,pamietam-fortune na nie wydalam(((-:az wreszcie jak zobaczylam kolejny raz 2 kreski to przez kilka nastepnych dni tez robilam testy sprawdzic czy aby nie znikly jak poprzednie(((-;stresik z tymi ciazami mowie wam,a ja juz mam te parcia na miednice)-;mialas tak marchefko???i ten rzadki,mleczny sluz.tu troche inaczej podchodza do ciazy co mnie zdziwilo no ale jest ok.a propos u nas tez popaduje deszczyk.a date porodu mam z usg ale sie zmieniala ciagle to sama nie wiem kiedy moge urodzic)-:oj juz sie nie moge doczekac mojej Hulyunii(-:juz mam wszystko gotowe(-:

Salatka:)--- gratuulacje....!!!!:) bedziesz jeszcze powtarzac test? i jak sie czujesz?:) Mrchefa- ja tez mam takie przeczucie ze wyjdzie negatywny nie wiem czemu... ale juz jutro sie co nie no wyjasni... pisz jaki byl wynik.. ja tez napisze... trzeba byc pozytywnej mysli, ale sie boje i tez mam taki strach... ja tez jestem z malopolski.. to znaczy urodzialam sie w malopolsce i mieszkalam tam 6 lat a potem rodzice sie wyprowadzili ze mna na slask ale i tak czesto tam bywala... zreszta moj maz jest z malopolski:) wiec nie tylko dni okresu mamy wspolne:) trzymam mocno kciuki co prawda ja bede spac ale przez sen bede monco trzymala...:D Julka1609-- bardzo ladne imie wybralas:) wpadaj do nas i pisz jak to jest byc mama bo ja jeszcze tego nie doswiadczylam...:) to jest moj pierwszy raz... miejmy nadzieje ze sie uda:) uwierz mi ja tez bym z checia robila test codziennie:) ale sie jakos powtrzymuje... ja tez raz kupilam ten test co ty go masz ale to bylo w tamtym miesiacu a teraz kupilam "first response" slyszalas o takim bo z tego co piszesz tez mieszkasz za granica i nie wiem czy te testy tez sa tam popularne... DIANAKARINA83-- czy za dwa dni juz bedzie twoj dzien testowania:) i pewnie masz ten sam strs co my:) to bedzie twoj pierwszy dzidzius? a co do pogody to u mnie dzis bylo bardzo goraco:D:D duchota starszna nie dalo sie wytrzymac...:) to tak odbiegajac od tematu.. booooojeee sie.... juz chce byc po tescie...! eh... piszcie dziewczyny.. odrazu jak wstane to odczytam bo sie nie moge doczekac... marchefa to nasz dzien.... zyczmy sobie 2 kresek...!!!!! pozdrawiam...

Cześć dziewczyny!!Dzięki za gratulacje mino że na razie się jeszcze nie cieszę. Beatko jak do jutra nie dostane to pewnie powtórzę:). Mój mały jeszcze śpi a jak już na nogach.Spać nie mogłam w nocy bo strasznie mnie ucho bolało i gardło i węzeł chłonny mam dość powiększony.Co chwilę się budziłam.A godzinę temu mąż mnie nie chcący obudził i już nie mogłam spać.

dzisiaj taki upał się zapowiada a ja mam jazdę...Padnę chyba w tym aucie:).Oby tylko nie było bardziej gorąco niż wczoraj.Nudzi mi się strasznie!!Nie mam nic do roboty,syn dalej śpi...

Gość marchefa
hej No i zrobiłam , jedna kreska .... Chodź jak się tak dobrze ale to bardzo dobrze przyjrzeć to można dostrzec drugą bardzo bladą i właściwie niewidoczną kreseczkę ... no ale jak się bardzo chce to można ją zobaczyć :D Zobaczymy jak będzie w sobotę ... Sałatka ile lat ma Twój synek śpioszek :D mój nas obudził o 6:30 :( Kiedy miałaś dostać okres ?? Powodzenia na kursie ;) Beatka kciuki zaciśnięte dziś całą noc i cały dzień ... Gdzie mieszkałaś ?? Julka mój się do samego porodu nie chciał wstawić i myślałam już że zrobią mi cesarkę ... Najlepszy podobno jest termin z USG ale w 12 tyg bo potem już jest niewiarygodny . Ja miałam wyliczony na 15 maja z USG , a z okresu na 26 maja ... Urodziłam 16tego Strasznie fajnie wspominam ten okres

Mój mały ma 3,5 roku.Termin @ wypada na dzisiaj. A co do jazdy to już cała chodzę bo będę się w poniedziałek zapisywała na egzamin!!!Niby wszystko umiem ale na samą myśl wszystko zapominam:) hehe. Mój już dosyć dawno nas tak wcześnie nie budzi.Najwcześniejsza godzina o której wstaje to tak 7.30 ale zazwyczaj właśnie 8-9.

A tobie kiedy wypada @??Może za wcześnie na test jeszcze??