Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka1209

Oczekiwanie na ciaze..

Polecane posty

U mnie nadal okresu brak :D Do tego temperatura 37,2 W poniedziałek idę do ginekologa ;) Julka jak tam nastroje ?? Beatka i dobre podejście masz ;)

Gość dIANAKARINA1983
witajcie dziewczynki. Zrobilam dzisiaj test jedna kreska. Okres powinnam miec piatek sobota. Marchefa napisz co i jak :) Beatka pozostaje nam sie starac :)

widzialam sie dzisiaj z kolezanka,ktora urodzila jakies 2 miesiace temu i mowi do mnie ale brzuszek ci sie obnizyl,Ty to juz na dniach urodzisz-ale mnie wystraszyla,troche sie boje)-:najgorsze jest to,ze nie wiesz kiedy zlapie)-:a Ty Marchefunia to tak tego okresu nie wyczekuj,bo wg mnie to dostaniesz za ponad rok(-;

Gość NIuniula
Cześć dziewczyny Ja mam tylko ból w podbrzuszu i śluz gęsty i biały Jestem w połowie cyklu To chyba nie możliwe żebym była w ciąży ;(

Marchefa... ja tez uwazam ze okres bedziesz miec za rok!!!:) udalo ci sie...!!!!:) Julka... nie mysl o tym ze sie boisz tylko mysl ze juz za niedlugo twoja iskiereczka bedzie z toba...! napewno to musi byc strach ale dla dziecka warto przezyc taki bol...!!!!! i slyszalam tez ze ten bol sie zapomina...! Ja dzis mam caly dzien zgage... nie wiem czy to dobry znak.. brzuch i piersi mnie bardzo bola... ale tak jak juz pisalam wszytko kojarzy sie z bolem menstruacyjnym... jutro testuje...!!!:) trzymac kciuki prosze...!!!! kupilam test z clear blue ale nie ten sam rodzaj co ty Julka... troszke inny... no zobaczymy co bedzie jutro... boje sie...! nie chce o tym myslec...! NIuniula.. napisz cos wiecej... np czy chcesz byc w ciazy czy to planowane... jak dlugi jest twoj cykl.... cos nam Salatka zamilkla...!:(

Ja sie nie boje tak tego bolu,jak tego ze wstyd i stres jak gdzies te wody pojda,a jeszcze gdzies bym polazila,na zakupy czy gdzie indziej.Tylko tu nic nie wiadomo gdzie i kiedy te wody)-:i co tu robic???a w domu siedziec to dopiero stres)-: Beatko,a ile Ci sie ten okres spoznia???

nie uwazasz ze na Twoja coreczke jak bedzie mala dzieci moga dziwnie wolac np: hujaa -sorki ale to moze byc nieprzyjemne zwlaszcza dla Ciebie bo male dziecko nie zrozumie.. oczywiscie bez urazy,tak mi przyszło do głowy pozdrawiam

nie uwazam Mega lato,gdyz ja nie mieszkam w Polsce i tu tej literki sie tak nie czyta(((-:

Zrobiłam dziś trzeci test i nadal blada kreska mi wyszła :( No ale okresu nie ma , znaczy się jest dobrze :D Julka Ty się wodami nie przejmuj , bardzo rzadko się zdarza że pękają i wszystko wylatuje ;) , a jeśli nawet to całkiem normalna sprawa ... Choć przyznam że sama miałam stresa i myślałam już żeby nosić ze sobą słoik ogórków i w razie czego rzucić nim o ziemie że niby to z niego ta woda :D:D:D Beatka trzymam kciuki najmocniej jak się da ;) Diana za Ciebie też , bo za wcześnie test zrobiłaś ;) Nluniula jak długie masz cykle ??

dzieki Marchefunia za pocieszenie(-;a Ty pewnie masz te kreske tak blada,bo za male stezenie hormonu w moczu(-: musisz poczekac kilka dni,az strzenie hormonu wzrosnie,bo przeciez zaplodnienie jest procesem i trwa kilka dobrych dni(tam plemniczek musi dojsc,komoreczka musi go wciagnac potem sie zamknac(-:itd...)jak nie ma okresu,tempka 37 lub powyzej i blada kreska=ciaza.Dzieki jeszcze raz za wsparcie(-;a ja juz mam mleko(((-:ale jaja!!!

Gość DIANAKARINA1983
Julka juz niedlugo bedziesz z dzidzia. Dzis do pracy u mnie wrocil kolega ktory ma 41 lat a jego zona 31 i urodzila coreczke 3.25kg. Jaka slodziutka mowie wam. A on taki dumny i szczesliwy az milo popatrzec :) ) Piszcie co u was kochane.

Julka no własnie hormon rośnie co 48 h i powinno coś być widać ... Ale teraz właśnie zrobiłam sobie jeszcze jeden , i mimo że nie jest rano to wyszedł mocniejszy niż ten poranny :D Znaczy się jest ok ;) A Ty jak znosisz upały ??

Marchefa u nas upalow nie ma narazie)-:pogoda do d...,powiem Ci jedno jak ja kiedys kupilam taki badziewny test(najtanszy chyba)to pokazal taka slabiutka kreseczke ,ze ledwo bylo widac,z usmialam sie wtedy bo juz to bylo po 1 usg i widzialam moja fasoleczke jak sobie lezala i bilo juz jej serduszko(to byl chyba 7 tydzien ,nie pamietam dokladnie).A ten clear blue pokazal kreske gdzies okolo tydzien po zaplodnieniu(-:czyli jednak na tych drozszych testach nie trzeba sobie samemu kresek domalowywac(((-:Marchefa tez mialas takie niemile klucia w szyjce macicy,jak ci sie zaczynala skracac???bo ja juz to mam,ciekawe czy wytrwam do terminu(-;pozdrawiam was ciezaroweczki(-:

Julka ja mój kupiłam za 1,20 zł i przed chwilką pokazał mi dwie piękne kreseczki . Mnie się wydaje że ten rano za długo trzymałam w moczu bo ta kreska testowa też jakoś dziwna wyszła ;) U nas za to słoneczko daje czadu . Synek pluska się w baseniku na balkonie ;)

Dziekuje ze trzymalyscie kciukiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Test pozytywnyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale sie ciesze....! hura jestem w ciazy!!!!! Boze... az nie wiem co pisac.... a na dodatek Julka wczoraj wieczorem znalazlam jeszcze ten test ktory ty robilas.... dzis go zrobilam i wyszlo ze jestes w ciazy 1-2 tydzien...:) heheheheh!!!!!!!!!!!!!!! Marchefa udalo nam sie!!!!!!!!!!!:) ale jestem szczesliwa!!!!

Beatka super , nawet nie wiesz jak się cieszę ... chyba bardziej niż z moich kreseczek :D

no nie nie przesadzaj... napewno cieszysz sie bardziej z twoich kresek...:) no ale to kreski i to kreski... teraz musze wymyslec jakas niepodzianke dla meza bo nie zrobilam testu przed wyjsciem jego do pracy tylko jak sie obudzilam... nie chce mu mowic przez telefon ze sie udalo... musze cos wymyslec... macie jakies pomysly? jak sie czujesz marechefa? mnie strasznie piersi bola i troche brzuch...

Beatka , mnie też piersi bolą , i brzuch , nawet trochę sie martwię tym bólem , choć chyba tak powinno być .. Idziesz do lekarza czy na razie nie ??

No dziewczyny ale nam zakreskowalo(((-:Super Beatka!!!tez to pamietam,,1-2 weeks pregnant,,skakalam jak glupia(((-:a drugie skoki na Usg,jak kobitka powiedziala: babygirl!! a ja na ekranie zobaczylam malutka cipuszke(((((((-:to byl czad!!!!no to dziewczyny,kiedy idziecie do lekarzy???(-;sluchajcie,mam tu kolezanke,tez tak sie starala jak my.To jak wyszly wreszcie te 2 kreseczki poszla do lekarza,potem na scan.Babka scanuje,scanuje,monitorem kreci,a ona sie pyta czy wszystko w porzadku???a babka na to:no wie pani w sumie wszystko w porzadku tylko,ze ja tu widze dwa serduszka!!!ta o malo co nie zemdlala z radosci,a dzisiaj jej dziewczynki maja po 3 miesiace(((-:

Beatka , mnie też piersi bolą , i brzuch , nawet trochę sie martwię tym bólem , choć chyba tak powinno być .. Idziesz do lekarza czy na razie nie ??

tak pojde do lekarza ale chyba dopiero we wtorek bo czwartek piatek sobote i poniedzialek pracuje do 18 a moj lekarz przyjmuje do 17 wiec wtorek mam wolne chyba wtedy sie wybiore... mam nadzieje ze nic sie nie zmieni.... sa rozne przypadki test pokazal ciaze a okres moze wystapic... mysle ze zaczekam do wtorku... a ty w poniedzialek sie wybierasz? ja tez sie jakos nie przejmuje tym bolem bo to dobry bol...:) jak twoj apetyt?:)

czekamy jeszcze na Dianekarine!!!!!! jej napewno tez sie udalo!!!!!:) i wszystkie mamy zaliczone kreseczki... to kolezanka miala podwujne szczescie... ja teraz z tego calego szoku nie wiem co mam robic.. co jesc a co nie to moja pierwsza ciaza i musze jakos dac rade... mam ochote plakac z radosci...! od 2 tygodni codziennie jadlam lody...:) taka mialam ochote straszna... jak sie dzis czujesz julka?

Ja tez jadlam lody przez cala ciaze(-;a w nocy mialam te skurcze,powoli juz sie pewnie zaczyna,a teraz wychodze do znajomej bo mnie zaprosila na otwarcie swojego pubu(szkoda,ze pic nie mozna)no moze malenka lampke winka(-;mam nadzieje ze wroce z wodami(((-:a wy babeczki trzymajcie za mnie kciuki coby te wody odeszly mi w domu i najlepiej wieczorkiem jak nie bede sama tylko z chlopem(-:

Beatka,zrob ladana kolacje i winko i zawin ten test w ladny papierek albo w cos tam ladnego i daj mu w prezencie,powiedz ze masz cos dla niego(-:zobzczysz reakcje,a potem koniecznie napisz nam(-: