Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślubniczka

9600zł mało czy dużo??

Polecane posty

Straszne są te komentarze o bigosie i flakach. Kurcze, nawet jeśli ktoś nie ma kasy i zechce zrobić wesele w remizie z bigosem, to chyba ma do tego prawo, prawda? A osoby kręcące nosem, że im bigos nie podejdzie mogą po prostu zrezygnowac i nie pójść. Ja bym się chętnie pobawiła takim wiejskim weselu właśnie z bigosem i flakami:) Dobrze ktoś napisał, że to po prostu egoizm i lans, zapłacić najlepiej 300zł za osobę (niewazne, że się nie ma), a gościom podać sandacza. Założę się, że tym osobom, które krytykowały autorkę rodzice opłacili przyjęcia:)

Gość ślubniczka
gdybym miała rodziców czy mój mąż to pewnie by nam dali na wesele, ale jest inzczaj więc sami zbieramy, i sami wiemy ile co kosztuje, wiadome że wesele kosztujące 100tys to napewno młodzi sami sobie nie zapłacili.

Gość ślubniczka
nie całe wesee tylko lokal za 10tys, to jest różnica!!!!!

Gość oby było pięknie
bardzo Wam zazdroszczę planowania wesel, ślubów, drewniane kościółki to urocze miejsca na taki moment :) gratuluje i życze szczęścia :) mnie niestety to nie dane :(

Jak to jest nowy lokal to cena jest możliwa, bo przecież muszą się jakoś rozkręcić. Z tymże autorce radziłabym na wszelki wypadek spisac dokładną umowę wraz z menu i gramaturą potraw, żeby się potem nie okazało, że na osobe przypada jeden kotlecik i dwa ziemniaki.

Gość ślubniczka
ja mam podpisaną już umowę gdzie ślub za rok, wszystko jest w umowie uwzględnione bo umowę dokładnie czytałam,

Gość cvhkjhb
naprawde nie wiem, o co wam wszystkim chodzi z tym rosolem, bigosem i flakami ja chcialabym, zeby moje wesele bylo takie prawdziwie slowianskie, z tradycyjnymi potrawami, muzyka etc. nie w remizie na jakiejs wiosce, ale tez nie kalka przyjec zachodnich

Gość ślubniczka
nie którzy uważają ze to już jest przejedzone, a ja właśnie sie zastanawiam jaki jadłospis wybrać czy tradycyjny czy jakiś inny całkiem,

Własnie też tego nie rozumiem. Ja bardzo chętnie zjem flaki w chlebie lub rosół. Dobrym bigosem też nie pogardzę:)

ja nie rozumiem jednego, ktoś się oburza, że innemu nie podobają się eleganckie wesela ale ma prawo krytykować wesela w stylu wiejskim? miasto ponad wsią? sama nie pochodzę ze wsi ale lubię ten klimat na weselach, to chyba nic złego. nie uważam też, że im drożej tym lepiej, moja znajoma znalazła bardzo drogiego fotografa i strasznie się tym szczyciła, ostatecznie zdjęcia które zrobił są może i ładne, nie zaprzeczam, w tym takim nowoczesnym stylu, na pewno lepsze niż te sztywne ustawiane w zakładach, ale jest ich jak za tą cenę bardzo mało, niewiele tam jest do oglądania, warto? inna z kolei chwaliła się do jakiego zakładu pójdzie robić makijaż, jakaś tam sławna pani miała jej to robić, przygotowywała ją do tego dnia przez kilka miesięcy, specjalne kuracje jej robiła itd. ostatecznie na codzień wyglądała zdecydowanie lepiej niż w dzień ślubu. drogo nie zawsze znaczy dobrze.

Gość ślubniczka
Wiadome że jak by nas było stać to robilibyśmy duże wesele, ale po co, sami odkładamy pieniadze, nie możemy na nikogo liczyc, i jesteśmy dumni że sami wszystko organizujemy

Gość z okolic ;)
i znowu ja ;) my mamy takie bardziej tradycyjne menu :) a Ty musisz się zastanowić co ty wolisz i co najchętniej goście zjedzą :) a jeśli chcesz pogadać to napisz na gg do mnie ;)19760668

Gość ślubniczka
;)

Gość ślubniczka
🌻