Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no_leaf_cover

Do wszystkich samotnych (i złamasów życiowych też). Mam pytanie.

Polecane posty

Gość masakraaaaaaa
co ja mam zrobic zeby o nim zapomniec... nie wiem jak mam nie myslec pomocy :(

Gość masakraaaaaaa
własciewie nie wiem... chce kogos poznac w swoim wieku, jesyem pozuconą nastolaką która wpada w depresje. mam dosc, chce tylko mojego chlopaka który tylko jara i ma mnie w dupie

Gość masakraaaaaaa
to ostatnie to do mnie bylo adresowane?

Gość masakraaaaaaa
faktycznie.... moja wina ze zakochalam sie w chlopaku którego interesuje tylko marihuana i melanze z kolegami... i na dodatek to fantastyczny powód zeby mnie wyzywac.. ot co...

20:35 [zgłoś do usunięcia] masakraaaaaaa faktycznie.... moja wina ze zakochalam sie w chlopaku którego interesuje tylko marihuana i melanze z kolegami... i na dodatek to fantastyczny powód zeby mnie wyzywac.. ot co... } Serce nie sługa, to fakt, ale skoro widzisz jak cię traktuje postaraj się od tego uciec, odejść, czy jak tam zwał. Ja mam dziś 45 lat.. czas nie leczy ran, ale pozwala nie czuć bólu. ;) Jara, ma cię w doopie.. na co ci to? Ja nie piszę że masz go przestać kochać, bo to niewykonalne. Masz iść dalej, chyba że jesteś masochistką.. no to powinno to być dla ciebie przyjemnością.

Gość to jest forum przyszłych
alkocholików i przyszłych pacjentów psychiatryków

Witam!! Dzisiaj kolejny wspaniały dzień się zaczął :/ Co robicie? jakie plany na dziś? Ja rozniosłam dziś kilka cv, ale chyba bez skutecznie. Wczoraj tyle naczytałam się o zapijaniu samotności, że niestety, ale w drodze do miasta w parku jak menel o godzinie 8 rano wypiłam jedno piwo, a potem w drodze do domu drugie :| Kur wa mać. Teraz siedzę w domu i... i własnie nic. Przyjaciółka jedna pokłóciła się z facetem, to się może dziś spotkamy (nie wiem czy też tak macie, ale ja mam takie dwie przyjaciółki, które sobie o mnie przypominają jak same mają problemy, dobre i to!)

Gość to chyba nie są
przyjaciółki w takim razie. Też miałam taką jedną przyjaciółkę, byłam na każde zawołanie, gdy kłóciła się z facetem, gdy straciła pracę, gdy szła odebrać wyniki mammografii itp... znamy się od zawsze. Gdy zmarł mój ojciec i zadzwoniłam do niej się wyryczeć, powiedziała, że nie może rozmawiać, bo jedzie na festyn :/ i zadzwoni później. Odezwała się po kilku dniach.

Gość goognoevil
hmm czytam to i to jest wątek o mnie -.- dziś co zrobiłam? hmm niedawno zlazłam z łózka -.-

Gość wiedzminka
hejo hejo jak tam dzien minal? MNie nawet dobrze bylam tu i tam, oooo i mialam ochote na ten przysmak św, bylam w sklepie ale go nie bylo :D co za pech :D hmmm to chyba tyle, dzisiaj nie bylo tak zle, ale jutro juz sie chyba nic fajnego nie wydarzy tzrymajcie sie pozdrawiam cieplutko ;)))

Gość mrsfickle
Haha, właśnie miałam wyjść ze znajomymi na miasto i jednak(znów) nie wypaliło. I tak przypadkiem trafiłam na ten wątek popijając piwo...

Gość gość
Też się zakochałam w chłopaku , który jara... Ogólnie c**jnia ... Ciągle się zastanawiam czy wreszcie chce ze mną być czy nie ! Albo ma mnie w d***e , albo jest ze mną. Proste i logiczne! Albo niech się chociaż stara bym poczuła , że On chce tego ...