Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no_leaf_cover

Do wszystkich samotnych (i złamasów życiowych też). Mam pytanie.

Polecane posty

Gość ja samotność zapijam
jak dalej bedę zył jak zyje to decydowanie z gorki i to takiej stromej...

Gość do ja samotnosc zabijam
w tym wieku trudniej jest zaufac, przekonac sie a takze wymagania wzrastaja. Moze warto sie najzwyczajniej otworzyc i wyluzowac ? Niz tracisz czas na kafe ..

no widzisz..to mamy podobnie..Bo ja rowniez zapijam. Tzn nie to, ze jestem alkoholikiem, bo nie musze :-) ale ze zwyczajnej samotnosci i nudy.

ja samotność zapijam: skoro mówisz, ze dobrze zarabiasz to może jakieś wakacje...? :) Wiem, że samotnie to niezbyt fajnie, ale jak ja pracowałam to to było najprzyjemniejszy aspekt.

moze byc post pod postem, ale wszystkie kobiety w wieku zblizonym do mojego juz mają conajmniej jedno dziecko, czasami 2-ke i kochajacego męża, właśnie dla tego napisałem, że jak ma sie 2 z przodu to macie duzo łatwiej, cieszcie się bo was moze jeszcze spotkac cos dobrego, mi raczej to już nie grozi...

choc pewnie tak wlasnie sie zaczyna :-) No coz..mam mnostwo zajec, sama je wyszukuje, by nie tracic sensu w tym wszystkim. Mysle tez, ze samo podejscie jest bardzo wazne. Mamy to przeciez, co chcemy miec.

Czyli twoim problemem co jest tak wlasciwie ? Chcesz kobiete z 2 z przodu ?

Czy wiek ? Ucieka, stygnie ci zycie ?

Gość niewidzialność prawdy
Wita was równie samotna kobieta. Mam tylko pracę. Faceta i przyjaciół brak. Siedzę cały weekend przed komputerem. Jak poczytałam ten topik to nabrałam strasznej ochoty na... coś mocniejszego. Pędzę po wino i wracam do Was :)

Gość lalalallllalalalallaaaaalllla
Nadzwyczajnie się otworzyć i wyluzować zamiast siedzieć na kafe....kurde, tylko jak? Skoczyć do sąsiadów na imprezę "Hej, to ja sąsiadka, ta w okularach z pieskiem, kojarzycie? to ja wbijam na imprezę, jak się nazywacie moi nowi koledzy? :D " Kiedyś koleżanka mi się żaliła, że nie chcę kolejnego wieczoru siedzieć sama, a ja nie rozumiałam o co jej chodzi, co za problem posiedzieć w domu. Teraz wiem.

Gość mimi91
ja tez jestem sama:)mam prace ale co z tego skoro daleko od znajomych,teraz jestem na urlopie ale w przyszłym tygodniu znowu jade za granice,tam to juz na bank nikogo nie poznam,sama patologia, no ale nie będe sie wieszac z tego powodu, ważne że chociaz jestem zdrowa bo gdyby sie jekas poważniejsza choroba natrafiła to wtedy bym sie dopiero mogla martwic..trzeba jakos zyc

tak, kiedys był tu temat ze zabiorę na wakacje fajną dziewczyne do chorwacji... były tez anonse na różnych portalach i jade za 3 tygodnie z jakąś dziewczyną, wczoraj sie z nią spotkałem, jest zainteresowana, ja w sumie mam watpliwosci, bo nie jest do konca w moim typie ale sie zgodziłem, wole takie wakacje niz znow samotne lezenie na plazy kiedy nie ma nawet kto plecow nasamrować kremem, co roku z wakacji wracam z poparzonymi od slonca plecami, troche mnie przeraza ze jest 12 lat młodsza, wiem, ze nie jeden by o tym marzył, a ja mam watpliwosci...

niewidzialność prawdy powiedz jakie wino kupiłaś, jak wrócisz. Nie znam się na winach, a fajnie wiedzieć jakie dobre na samotność przy forum heh

Gość aqua di gio@@@
ehh skad ja to znam.....tez tak mam,w tygoniu jeszcze jakos funkcjonuje,a wekendy .szkoda gadac .fakt mam 2 kolzanki zktorymi czasami wychodze chociaz ostatnio proponuje wyjscia to jedna nie bo pracuje drugia nie bo nie ma kasy na jakies imprezki. ....oby chcialo sie chciec....

polecam sandemana, wisniowe mniam, mniam, troszke jak porto, ale mniej słodkie

Gość do ja samotnosc zapijam
to niezle z ta mlodziutka :-) sponsorujesz znaczy sie ? Co do kewstii wbicia sie na impreze, to jak najbardziej. Nie widze w tym nic zlego ani beznadziejnego.

Gość yhioppo
ja tam zawsze piję cin cin-a uwielbiam je, czerwone i białe, jedyna przyjemność w moim życiu

@ja samotność zapijam: ja byłam w chorwacji sama przez takie biuro turystyczne, które zorganizowało wypad dla singli ;> Taki specjalny. Fajnie było. Ale fakt, plecy miałam trochę spalone, bo nie miał kto ich nasmarować, ale co tam. To dość odważne, jechać z kimś obcym poznanym, przez Internet. To jednak nie dla mnie. Za duże ryzyko, że trafi się na jakiegoś psychopatę, tak jak ja kiedyś trafiłam.

Narzekacie na weekendy a to najwspanialsza rzecz pod sloncem. Zorganizujcie sobie czas. To takie proste. Jest mnostwo roznych mozliwosci. Niekoniecznie z wielkim nakladem pienieznym. Robcie cos! Po prostu robcie.

sponsoruję, no tak płace za wszystko, ale z gory zaznaczyłem, że nie za seks, popieprzone to wszystko, najbardeziej chciałbym się do kogos przytulić, powiedzieć jak mi źle i otrzymać pocieszenie, chyba urodziłem sie nie w tych czasach, w których powinienem...

Jestem w takim razie wyjątkiem, ja lubię czas wolny od pracy. Może dla tego że jestem sam dość długo.. samotność nie jest dla mnie problemem. Czasem mam wrażenie że robię dużo by nie powiększać grona znajomych i takie tam. W zasadzie jak by któregoś dnia się okazało że jestem całkiem sam.. wzruszyłbym tylko ramionami. ;)

Gość wiedzminka
jej co robic, doradz mi dziewczyna w mlodym wieku z kompleksami, brak kasy, mieszkajaca na zadupiu brzydko mowiac, kolezanki kilkanascie km dalej, inne zajete z innymi brak kontaktu? w lecie jeszcze spoko cos sie znajdzie w zimie? prosz podaj jakies propozcyjce..... nie mam parku, nie ma zadnego klubu baru....iii?

kazdy chcialby sie przytulic, to naturalne. Ale masz to, czego szukasz, ze tak powiem. Milych wakacji :-) Co do propozycji to zalezy..jak daleko jestes od miasta, co lubisz robic najbardziej itd itp

W zimie na saneczki, jeśli jest jakaś minimalna górka. Ja zawsze bawię się w zjeżdżanie na nogach z górek, które wyślizgały podwórkowe dzieciaki, ale towarzystwa to się tym sposobem za bardzo nie da zebrać ;)

Też mi ostatnio zaczynam dokuczać to, że jestem sama. Choć wmawiam sobie ( i innym), że wcale tak nie jest.

Co ci sprawia przyjemnosc ? Masz jakies hobby, zainteresowania ??? do samotnosc zapijam : takie tlumaczenie jest najwygodniejsze. Jesli chodzi o milosc, to zawsze jest tak samo :-) A to twoj wybor, ze starasz sie ja kupic tylko.

pasji i zainteresowań mam dużo, bez tego juz dwano bym zwariował, ale brakuje mi kogoś, bliskości z innym człowiekiem, takiej bliskości intymnej (nie mylić z seksem), dobra, juz nie pisze bo się obnażam, niby anonimowo, ale jednak...

nie przesadzaj :-) a pytanie wyzej bylo do wiedzminki :-) bedziesz pozniej ? tym razem do ciebie.

pewnie będe, ale pijany, bo zapijam....