Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w japonkach

Czy podobają Wam się mężczyźni noszący japonki?

Polecane posty

Gość w japonkach

Ja sam w nich pomykam każdego lata i chyba z roku na rok coraz więcej chłopaków w nich chodzi, jednak wciąż są (oczywiście) takie grupy w naszym społeczeństwie, które uważają to za (powiem łagodnie :D"mało męskie"). Nie wiem skąd wzięło się przekonanie, iż są to obuwie typowo damskie. Tylko w Polsce chyba tak jest... Czekam na Wasze opinie :)

Gość o taaaaaaaak
szczególnie japąki w biedrąki

Gość najseksowniejszy jest koleś w
walonkach ....ew gumiakach

faceci w japąkach są iście męscy , mogą w nich biec, walczyc, bronić kobiety, prowadzić auto/konia/byka , jakby japąki były w 15 wieku to napewno na bitwie pod Grunwaldem każdy by je miał ;)

tak,podoba mi sie. Za to nie podoba mi sie,jak widze faceta ubranego w skarpety i jakies adidasy albo inne zakryta buty,podczas gdy z nieba leje sie zar. Nie chcialabym byc przy takim kolesiu jak sciaga te buty w domu.

Gość lejla28
mi nie bardzo się podobają....ale nie uwazam ze sa małe męskie...po prostu nie podoba mi sie facet w dżapankach :P

Gość mi sie nie podoaja
nie i juz

Gość w japonkach
typowe Polaczki... naprawdę to zakładajcie sobie glany i idźcie na asfalt stanąć posmażyć stopy...

Gość jack ill
nie oceniajcie po japonkach, przecież to tylko obuwie

Gość jack ill
dodam, że wygodne

Gość w japonkach
Dokładnie, tylko widzisz, żyjemy w bardzo nietypowym kraju, gdzie ludziom przeszkadza to jak ktoś ubierze się wygodnie... Tutaj nie można się ubrać ani modnie, ani wygodnie, bo zostaniesz skrytykowany/a od razu. W Polsce trzeba przestrzegać pewnych zasad, czyli przy tropikalnym upale wychodzimy w podartych dżinsach i sandałach z bazaru, klapkach kubota albo adidasach....

Gość mi sie nie podoaja
pytasz o zdanie czlowiek sie wzpowiada a ty obrazasz bo nie po twojej mysli.

Gość mi sie nie podoaja
mi np nie przeszkadza i nie krytykuje ale po prostu mi sie nie podoba

Polska to przedmurze chrześcijaństwa, nie możemy zandato korzystać z rozkoszy, cierpiętnicy noszą glany, sandało skarpety, kożuszki w lecie...ale Bóg nam wynagrodzi :D

Gość w japonkach
Ale ja nie mówię teraz o Tobie. Każdy ma prawo do własnego zdania i ubiera sam to co mu odpowiada, ale nie oznacza to, że trzeba od razu kogoś krytykować za to jak się ubrał.

Gość jack ill
a ja chodzę, bo mi wygodnie i gwiżdzę na to , co inni myślą:P

Gość w japonkach
Ja też chodzę i mam to gdzieś... Chciałbym się tylko dowiedzieć gdzie jest przyczyna tego, że Polacy ostro krytykują za noszenie japonek przez facetów... Nie wiem o co w tym chodzi. Czecie być zacofanym narodem, rozpoznawalnym za granicą po sandałach i skarpetach (bo tak obecnie jest, wiem bo byłem na Zachodzie), czy chcecie się rozwijać i dążyć do Zachodu? Ludzie sami potrafią narzekać, a przez nich samych żyjemy w Ciemnogrodzie tak naprawdę...

Gość w japonkach
Dodam jeszcze, że na mieście też noszę japonki, do szkoły jak jest upał też chodzę w japonkach, uczę się w technikum i moi kumple też tak przychodzą do szkoły (nie wszyscy oczywiście).

Gość w japonkach
Dlaczego śmiesznie? Śmiesznie to może wyglądałby facet w szpilkach albo w miniówie, ale w japonkach...?

Gość w japonkach
Czekam na więcej waszych opinii... :) Pozdrawiam

Gość w japonkach
Napiszcie może jakie preferujecie japonki u facetów... Ja mam dwie pary, jedne na basen, gumowe z adidasa i drugą parę z nike skórzane na inne wyjścia, np na miasto :)

Gość gygtftfrt
juz lepsze meskie sandaly

Gość w japonkach
Też mogą być oczywiście, ale jakieś sportowe, nie takie z bazaru za 10 zeta i koniecznie bez skarpet...