Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w japonkach

Czy podobają Wam się mężczyźni noszący japonki?

Polecane posty

Gość w japonkach
Dzięki desperated :)

Gość przewiewne
sandałki też są całkiem do rzeczy

Gość no widzisz a ty jestes taaaka
desperated ..... autorze nie przejmuj sie i nos japonki . Faceci w meskich japonkach wygladaja naprawde fajnie, modnie i sexi.Jeszcze jak sa fajnie ubrani , jakies fajne rybaczki etc . Zamknij temat , bo tu nie pogadasz . Wiekszosc chyba na okolo widzi gosci w sandalkach ,skarpetkach we wzorki, adidaskach czy mokasynkach latem i jeszcze sie nie przyzwyczaili ,ze mozna nosic inne obuwie To byl oczywiscie zart . Ale nie ma sensu tutaj pisac .Za pare lat zakumaja , bo tu wszystko do tylu na czasie :D:D:D:D

Gość buhhehhehhheh
pobijcie się qrwa:D a autor jakby mógł to by pobił tych co maja odmienne zdanie:D

Gość a własnie że
autor akurat jest bardzo spokojny, to inni wpadają w szał, niezła polewka

taa, ciekawe jak on by się napierdalał w tych japąkach :D autor nie jest spokojny. Autor po prostu prowokuje i dobrze mu to idzie

Gość w japonkach
Ja prowokuje tak? Śmieszna jesteś... brak słów na wasze zaczepki. Na szczęście są jeszcze normalni ludzie na forum...

Gość nie przejmuj się
"w japonkach" jesteś mega normalny, a niektórym nervosol na noc, siusiu i spać

Gość masz zajebiste
a własnie że autor akurat jest bardzo spokojny, to inni wpadają w szał, niezła polewka poczucie humoru :D

Gość Normalni czyli tacy którzy
mają takie zdanie jak ty, bo jak ktos ma inne to juz jest zacofaniec ograniczony i chuj wie kto jeszcze. Autor jest spokojny buhahahah ja pierdole jak tylko ktos cos zle napisze o tych jego zjebanych japonkach to sie rzuca a ktos napisze ok to plusy daje bog sie kurwa znalazl po chuj zakładasz temat jak nie umiesz prxyjac do swiadomosci ze komus moga sie nie podobac japonki i inne rzeczy wez sie ogarnij czlowieku lepiej wroc w tych japonkach do szkoly bo duzo sie musisz nauczyc

Gość raaaaacjaaaaa
Normalni czyli tacy którzy mają takie zdanie jak ty, bo jak ktos ma inne to juz jest zacofaniec ograniczony i ch*j wie kto jeszcze. Autor jest spokojny buhahahah ja pie**ole jak tylko ktos cos zle napisze o tych jego zj**anych japonkach to sie rzuca a ktos napisze ok to plusy daje bog sie k**wa znalazl po ch*j zakładasz temat jak nie umiesz prxyjac do swiadomosci ze komus moga sie nie podobac japonki i inne rzeczy wez sie ogarnij czlowieku lepiej wroc w tych japonkach do szkoly bo duzo sie musisz nauczyc

Gość facet w rajtuzach
fajnie, ze topik nie upadł, tylko byloby fajniej bez tej wulgarnosci. Autor nie prowokuje, to wy sie rzucacie nie wiadomo po co. Kazdemu wolno miec swoje zdanie, własny gust i upodobania, ale można je w kulturalny sposób wyrazić, a nie jakies h... i inne pier... tu fruwają

Gość w japonkach
Do szkoły nie muszę wracać, bo wiedzę mam (oby choć 80% Polaków taką miała) ale nie zamierzam się z Wami kłócić, bo nie ma powodu.

Gość beeelkot
facet w rajtuzach fajnie, ze topik nie upadł, tylko byloby fajniej bez tej wulgarnosci. Autor nie prowokuje, to wy sie rzucacie nie wiadomo po co. Kazdemu wolno miec swoje zdanie, własny gust i upodobania, ale można je w kulturalny sposób wyrazić, a nie jakies h... i inne pier... tu fruwają i wlasnie caly czas chodzi o to ze autor nie przyjmuje tego ze innym sie moga japonki nie podobac co widac po jego postach jessu ludzie slepi jestescie

Gość w japonkach
Ale to, że jednym się podobają, innym nie to inna sprawa, a jak ktoś zaczyna obrażać albo oceniać orientację seksualną na podstawie ubioru to druga sprawa i to jest moim zdaniem zacofanie...

Facet i dżaponki? Nie, jestem przeciw. Nie jest to jednak nic co by go przekreśliło :D

Gość mi sie podobaja
chociaz nie zwracam na to specjalnie uwagi, byle buty byly w dobrym guście nie jakies wieśniackie sandąły

Gość facet w rajtuzach
na pewno autor przyjmuje, że innym moga się japonki nie podobać, ale niektórzy atakują w niewybredny sposób jego gusta używając wulgaryzmów

Wiekszosc facetow ma niezadbane stopy, to sie wstydza pokazywac.

Gość w japonkach
http://www.obrazki.jeja.pl/3872,po-czym-poznac-polaka-za-granica.html takiej wersji noszenia japonek oczywiście też nie popieram, to już totalna wiocha, nie ma innej opcji

Gość nie otwiera
sie

Gość ja tam chodze
w japonkach, tylko jak musze podbiec do autobusu, to w łape i boso

Gość mi sie podobaja
Moj facet ma zadbane stopy

No właśnie sama nie wiem czemu jest tyle opinii, że japonki są niemęskie i tylko dla kobiet - szpilki są tylko dla kobiet, ale japonki ?! Mnie się tam podobają jeśli są dobrze dopasowane do całego stroju :P Sama muszę mojemu jakieś nowe kupić. Te mi się całkiem podobają http://www.tanisport.pl/converse/Japonki_Converse_CT_Sandal_104877/Product.aspx mam nadzieję, że jemu też przypadną do gustu.

Gość kiuhuhygy
moj faceet stwierdzil ze japonki sa dla gejow

Gość w japonkach
Dobrze, że twój facet teraz nie stoi obok mnie, bo bym go napierdolił moimi.

Gość w japonkach
No i co tam?

Gość w japonkach
Haha, zacofaniec. :)

Gość w japonkach
I co się podszywasz pode mnie dzieciaku jeden?! Żal normalnie...