Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w japonkach

Czy podobają Wam się mężczyźni noszący japonki?

Polecane posty

Gość bo japąki
Eretica nie oburzaj sie tak, nie mówi się tu o tym, ze stopy w pełnym obuwiu w upalny dzień muszą śmierdzieć, tylko o tym, by ciału dać trochę pooddychac, zwyczajnie pooddychać, nalezy mu się to po prostu

Gość desperated .....
jasne ,ze tak!!! A gdzie jest napisane ,ze japonki tylko dla kobiet i na plaze ? :-D Hahhaaa Facet jak najbardziej moze nosic japonki , a kto jest na nie ten jest zacofany !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odniosłam się do wcześniejszej wypowiedzi, gdzie ktoś napisał: "nie chciałabym być przy takim kolesiu, który ściąga te buty w domu". Ciemnogród. Albo po prostu takich kolesiów miała...:P Oczywiście, że trzeba dać poodychać. Na basenie, plaży, podwórku, działce, czy po prostu w domu. Widok faceta biegającego w japoneczkach po mieście mnie po prostu odrzuca.

A w ogóle to nie widzę, żebym pisała o zestawie skarpety- klapki. Mhm, a teraz są już też spódnice dla facetów (promowane np. przez Michała Piróga). Kto jest na nie ten jest zacofany! A kto ostatni ten głupi! Z takimi tekstami do przedszkola, bahorze.

Gość dlaczego?
facet w japoneczkach, z fajną torebeczką moze całkiem zabawnie wyglądać

Gość Eretica wymiękasz
piszemy bachorze, nie bahorze

Gość desperated .....
do mnie do bylo eri... cos tam . Ja k tak to spierd.....Zacofana wiesniareczko !

Najpierw naucz się czytać jak nie potrafisz. Ograniczony zasób słownictwa masz widzę. Typowe dla podstawówki. Wykaż się inteligencją a nie wieśniackimi tekstami.

Gość w japonkach
Ale niektórzy qrwa z Was są zacofani naprawdę, zakompleksione typowe Polaczki. Bywałem w wielu krajach, niekoniecznie w Europie, ale także w USA i tam nikt tak na to nie patrzy jak u nas. Jeden mimo, że jest zimno chodzi w japonkach, a jeden w upał do sklepu wbija w domowych laczach itp. Tylko u nas można się liczyć z tekstami typu "koleś w japonkach to pedał, gej "itd. Żenada po prostu. Nie chcę nikogo obrażać, ale ci co nie noszą japonek, albo porównują je do leginsów czy spódniczek sami są pedalkami haha. A wiecie jaka jest różnica? A np taka, że dziwczyny zakładają bardziej obcisłe rzeczy, chociażby leginsy, aby podkreślić piękną figurę, dziewczynom to wypada, mężczyźni powinni nosić luźne i przewiewne stroje, ale co do japonek to niektórzy z Was powinni wynieść się na daleką północ, najlepiej na Syberię, albo na biegun i tam szerzyć swoje dzikie poglądy, a japonki dla mnie zawsze były, są i będą najlepsze na lato.

Gość desperated .....
w japonkach - otoz to !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ci co nie nosza
japonek sa pedalami hahahaha zes tera powiedzial :D:D:D:D

akurat mnie sie nie podobaja meskie stopy w japonkach:O faceci maja takie wielkie paluchy:o nie wspomne,ze wiekszosc ma brudne paznokcie:O

Gość desperated .....
jezeli noszenie lub nie noszenie japonek swiadczy o naszych preferencjach seksualnych , to ja nie mam pytan

Gość fjjfff
autorze ty jesteś walnięty pierw pytasz o opinie a jak już ludzie piszą ze im się nie podobają to się rzucasz wiec na uj się pytasz

Ale co się oburzasz chłopie?! Zakładasz topik, są opinie, negatywne i pozytywne, bo oczekujesz opinii na ten temat w końcu, a jak się pojawiają przeciwnicy to obrzucasz ich błotem i wyzywasz od zacofańców. No to po chuj ci był ten temat?:o I jeszcze twierdzisz, że chodzisz w japonkach, bo lubisz i nie obchodzi cię zdanie innych, a jak widać jednak obchodzi! I nie powiedziałam, że japonki nie są dla facetów, są oczywiście, bo przecież są męskie, ale jak facet w tym wygląda to inna sprawa. I akurat porównianie do męskich spódnic było bardzo trafne, bo są teraz męskie fasony (nie wiem czy wiesz, zacofańcu), ale czy rzeczywiście to się dla facetów nadaje- wątpię.

Gość ależ ty masz
temperament Eretica...

ja lubie jak facet jest w klapkach, bo stopy sa super seksi ;)

Gość dhgfhj
Moda w Polesce niestety taka ze w lato kolesia ubieraja czarne skarpety(po kolana) i adidasy. Moj facet tez nosi japonki i jest sexi. nos smialo japonki i sie nieprzejmuj ludzmi ;) a jak nie to są takie lekkie jakby piankowe buty z nike(maja przedzialek na palec jakby japonki) ale takie lekkie adidaski.

Gość desperated .....
ja sie wtrace . ,, I nie powiedziałam, że japonki nie są dla facetów, są oczywiście, bo przecież są męskie, ale jak facet w tym wygląda to inna sprawa. I akurat porównianie do męskich spódnic było bardzo trafne, bo są teraz męskie fasony (nie wiem czy wiesz, zacofańcu), ale czy rzeczywiście to się dla facetów nadaje- wątpię.,, ->Facet w japonkach wyglada fajnie !!! A porownanie do meskich spodnic akurat nie bylo trafne ! Hahaaa.Na sile chcesz cos udowodnic , a tak naprawde powinnas wyjechac i spojrzec na swiat i ludzi z innej perspektywy . Bo takie poglady typu facet w japonkach =gej , lub japonki tylko dla kobiet - ukazuja jak bardzo jestescie ograniczeni :-0 Bez urazy , ale to prawda

Gość a noście sobie te japoneczki,
ale na plaży, bo po mieście- sorry, ale wygląda to po prostu śmiesznie i tyle! A Ty autorze, jesteś jeszcze głupim dzieciakiem, skoro chwalisz się, że do szkoły chodzisz w japonkach i szortach. Jak chodziłam ja do średniej szkoły(kilka lat temu to było, nie jestem z zamierzchłych czasów) i kolega przyszedł w spodniach za kolano, to pan od polskiego powiedział, że nie życzy sobie takiego stroju w szkole. Na plażę jak najbardziej, ale w szkole, w pracy- trzeba mieć pewne wyczucie smaku:o A tak poza tym, to jednak wolę męskie stopy oglądać w adidasach, bo te w japonkach czy sandałach, często wołają o pomstę do nieba! :o

Gość facet w rajtuzach
też noszę latem japonki, a stopy mam zawsze wymyte, wyszorowane pumenksem, zadbane na tyle ile trzeba. Paznokcie krótko obcięte, nie opiłowane. Rozmiar 43, stopa kształtna, przy opaleniźnie wygląda jak wyprana hihi

Gość huihiuhj
Nie rozumiem wogle mody na japonki-noga wygląda wyjątkowo obleśnie zarówno męska jak i kobieca.. rozplaszczona, z jakimś paskiem między palcami...

Gość to samo mozna
powiedzieć o stringach, to jak japonki, tylko troche wyżej

Właśnie ty jesteś ograniczony. Cytujesz moje wypowiedzi, a gdzie tam napisałam, że facet w japonkach to gej?! Jak ty nie rozumiesz porównania do spódnic to gratuluję błyskotliwości. Są japonki dla facetów- niektórym się podobają, innym nie, są spódnice dla facetów- niektórym się podobają, innym nie. Tylko to jest kwestia tego czy rzeczywiście mężczyznom to pasuje, ciemniaku. Rusz trochę głową, a nie tylko stopami w japonkach. To, że ty w japonkach wszędzie popierdzielasz to nie znaczy, że każdemu to się musi podobać i nie każdy cię musi ubóstwiać.

Gość niepotrzebnie
się Eretica tak podniecasz, na niewłaściwy topik weszłaś, tylko ty się tak tu żołądkujesz, wyluzuj

Jak dla mnie japonki w ogóle są koszmarne, u facetów to już tragedia. Ale to moje zdanie, ograniczonego zacofańca, który nie bywa na zachodzie. A bądźcie sobie modni panowie, noście stringi, kiecki, golcie jaja, malujcie paznokcie. Tylko miejcie świadomość, że nie każdy musi was tolerować takich o...