Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w japonkach

Czy podobają Wam się mężczyźni noszący japonki?

Polecane posty

Facet to ma być facet. Japonki są dla kobiet. Może jeszczze rurki, obcisła koszuleczka i wystające kłaki przez nią. Facet to ma być facet

Gość jeśli to w miejscowości
a w szortach plażowych też po mieście pomykasz? Japonki to buty na plażę, na wakacje a nie na łażenie po mieście. Za chwilę czarne stopy masz przecież, i to jest obrzydliwe

Gość spokoooo
wolę japonki od sandałów, facet w japonkach wygląda ładnie natomiast w sandałach jak dzieciak z podstawówki któremu mama dała ost grosze na obuwie.

Gość gygtftfrt
mezczyzna w japonkach wyglada smiesznie w sandalach dobrze i koniec tematu dalam linki do fajnego obuwia kup sobie podobne:)

Gość w japonkach
Heh, sandały też mogą być ewentualnie, ale dla mnie wygodniejsze dla japonki, bardziej przewiewne i nie obcierają tak jak sandały (oczywiście jeśli ktoś kupi porządne i się do nich przyzwyczai :)

Oczywiście, że podoba :) faceci też mogą nosić japonki :P Poza tym jak już ktoś napisał lepiej w japonkach niż w w adidasach i skarpetkach podczas upalnego lata :o

Gość w japonkach
żeby nie było tak jak ktoś tu napisał od razu o szortach plażowych to nie... są szorty zwykłe i plażowe. Ja chodzę w dzinsowych do kolan, do tego japonki i jakiś t-shirt.

Gość w japonkach
Byłem dzisiaj też nad jeziorem. Pełno ludzi i oczywiście młodzieży, która zjechała się nad wodę w adidasach i skarpetkach. Jak dla mnie takie rozwiązanie nie jest wygodne... tzn. wolę w japonkach niż hodować grzybicę w adidasach :)

jestem w miare tolerancyjna,ale jeśli ktos pisze,że japonki są niemęskie,to zalatuje to ciemnogrodem

Gość pippa
Tak mi sie podobaja, ze im odrazu picze nadstawiam

faceci powinni nosić sandaly jak Jezus chyba że sa pirdolonymi antychrystami ;)

Gość w japonkach
pffff. Co za teoria... brak słów

Gość mysszzaa
NIE!

Gość w japonkach
To nie!

Gość bo japąki
to som fajne bóty nad może szczegulnie, na plarze to tylko w japąkach. I noga sie wietszy i nie rzal wyżócić po sezonie

Gość w japonkach
A czym się różnią japonki od japąków?

Gość w japonkach
Hah :) Fajna ta nowa ortografia... wiem, że specjalnie :)

Gość bo japąki
teraz poważnie: uważam, ze w naszej szerokości geograficznej chodzenie w japonkach to jedyna okazja by latem dać nodze odpocząć i zafundować jej prawdziwe "wietrzenie". Jak widzę na ulicy w upalny dzień 30 st.C takiego czy taką jak się zaparza od stóp np w obuwiu w rodzaju traper czy ciężki adidasek, to mi się słabo robi. Mamy w sklepach ogromny wybór różnego obuwia typu japonki z różnego surowca, często z bardzo gustownym zdobieniem, że nawet do teatru się nie powstydzi.

Gość w japonkach
Mnie najbardziej razi jak ktoś wychodzi na ulice w klapkach (nie japonkach) i białych skarpetach. masakra

A kto mówi od razu o noszeniu adidasów czy glanów przy 30 stopniach?! Wystarczą zwykłe klapki czy sandały, ale japonki na stopach faceta wyglądają okropnie. To tak jakbyś założył leginsy i oczekiwał, że będziesz wyglądał w nich zgrabnie.

Gość japoniecv
facet w japonkach wyglada jak pedal i ciota

Gość oligierka
wysportowani , szczupli+ japonki = super , jak najbadziej tak. grubi +japonki= bllee fujj

A teoria, że jak chłopak w upał ma na stopach adidasy to zaraz mu muszą śmierdzieć to jest dopiero bzdura. Jak facet dba o czystość i higienę, nosi pożądne skarpety (nie z targu- 10 par- 5zł) i pożądne buty to nie ma opcji, żeby cokolwiek było czuć. Przynajmniej mój tak ma, a jeśli wasi inaczej to zmieńcie facetów, na czystych po prostu, nie brudasów.

Gość gdybys miala 38 lat to
japonki sa dla gejow. takie moje zdanie.

Gość bo japąki
prawdę mówiąc do szczytu elegancji zestaw skarpeciano-klapkowy nie nalezy, ale latem, szczególnie na urlopie, nad morzem, na plazy, na deptaku nie przeszkadza mi to specjalnie