Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w japonkach

Czy podobają Wam się mężczyźni noszący japonki?

Polecane posty

Gość w japonkach
Mi nie chodzi teraz o to, że jednym się to podoba, a innym nie. Chodzi mi o to dlaczego wszędzie jest to popularne i nigdzie ludziom do głowy nie przychodzi, żeby powiedzieć że to pedalskie czy coś, a w Polsce to norma. To właśnie świadczy o zakompleksieniu i zacofaniu większej części Polaków. :) Ktoś wyżej napisał, że do głowy by mu nie przyszło tak pójść do szkoły. A jednak widzisz... czasy się zmieniają. U mnie w szkole sporo osób tak chodzi. Oczywiście nie wypada przyjść w spodenkach plażowych czy coś, ale w dżinsowych do kolan i japonkach owszem i wielu chłopaków w te upały tak przychodziło. A jak ci się to nie podoba to nie mój problem, mnie nie obchodzi to, jak było kilka lat temu. Też mam nauczycieli którzy nie życzą sobie np dziewczyn z dekoltami dużymi albo odkrytymi plecami, ale ja nie będę typowym polakiem w białej koszuli, sweterku i spodniach na kant, wolę w upał mieć coś przewiewnego i tyle. Wyobraź sobie dojeżdżać do szkoły autobusem miejskim, w którym nierzadko jest ponad 40* w długich spodniach i adidasach. A w ogóle w szkole też klimatyzacji nie ma... Zresztą ja tak uważam i nie zamierzam się więcej kłócić z kimś kto nie ma pojęcia o współczesności i żyje w średniowieczu. :)

Gość w japonkach
A no widzisz Azteku! Tamte czasy już dawno minęły.

Gość desperated .....
,,to jak komus sie nie podoba facet w japonkach to jest ograniczony? ludzie!!,, ->nie , jest ograniczony , bo uwaza ze tylko kobiety moga chodzic w japonkach .Ma ograniczone horyzonty. A to czy sie podoba czy nie to kwestia gustu , niestety osoby , ktorym sie to nie podoba nie widza tego . Eretica nie goraczkuj sie tak :-D Nie wyzywaj mnie od ciemniakow to po pierwsze. Smiem twierdzisz ,ze ty jestes ciemna , ale nie bede sie rozpisywac . Tak ,,, prawie,, wszedzie popierdalam w japonkach , a tak dla jasnosci jestem kobieta :-D🖐️

Gość w japonkach
WIELKI + dla Ciebie!

Gość w japonkach
Chociaż ktoś z normalnym gustem i normalnymi poglądami jest na tym forum...

Ty przeczytałeś w ogóle co napisałeś? Tytuł topiku "Czy podobają Wam się mężczyźni noszący japonki?". To ja już nie mam więcej pytań.

Nigdy bym nie spojrzała na faceta w japonkach tak samo jak w „jezuskach to jest mało męskie nie oszukujmy się ;P Mojego partnera raz w nich widziałam w dodatku w moich dużo za małych niestety musiał bo byliśmy na wyjeździe a nie zabrał ze sobą klapek pod prysznic;D cierpiał strasznie xD

Gość w japonkach
To nie miej i się nie pytaj.

PS. Zabierzcie nam jeszcze wyłączność na noszenie spódnicy i malowania się szminką ;D Nie dam się męskim feministkom ! xD nic czekac tylko jak pod pałacem będą palić bokserki ;D

A ty desperated piszesz, że są ograniczeni, wieśniareczko, zacofani, wypierdalaj itp. Więc może na początek ty nie obrażaj. Jak można kogoś komu się nie podobają japonki nazwać zacofańcem... To tak jakby nazwać zacofańcem tego, komu się nie podobają dziewczyny w spódniczkach, kobiety z krótkimi włosami, faceci w spodenkach... I wymieniać jeszcze mogę wiele. My jesteśmy zacofani, bo nam się to po prostu zwyczajnie nie podoba. Bez komentarza.

japonki u faceta dla mnie to normalne i nie wiem czemu sie dziwicie. Moze to znowu jakies polskie dziwne wymagania. W ogole czemu zwracacie uwage na takie drobiazgi...jasne gdyby na eleganckie wesele facet przyszedl w japonkach ok , nie pasuje, ale gdy jest goraco na dworze i lato , to komu to przeszkadza. Dziwni jestescie. Tu gdzie mieszkam lato trwa ponad 8 miesiecy i japonki albo inne letnie butki to norma, mozesz do pracy chodzic w japonkach i nikogo to nie dziwi...

Gość w japonkach
Kolejna przyzwoita wypowiedź... widzę, że nie tylko ja zauważyłem te dziwne polskie zwyczaje

Gość a noście sobie te japoneczki,
Już nie przesadzaj, że chodzisz do szkoły w taaaaaakie upały!:o. Raptem mamy za sobą kilka upalnych dni i masz już wakacje...no chyba, że ty w wakacje chodzisz do jakiejś nowoczesnej szkoły. To aż tak w Polsce się pozmieniało?- Chyba naprawdę jestem ze średniowiecza;) A co do ubioru w szkole, odbiegając nieco od tematu, naucz się, że czasami nie wypada chodzić w tym, w czym jest ci akuratnie przyjemnie, a w tym, w czym w danym miejscu wypada. Takim miejscem jest właśnie szkoła, praca i skoro wciąż jeszcze tego nie wiesz, to nie ja jestem ze średniowiecza, a ty!:P

Gość do: w japonkach
i wielki + też dla Ciebie. Moze własnie takich kreatorów mody potrzebujemy, by wreszcie ktoś zaczął propagować zdrowy rozsądek i dobrze pojmowaną swobodę, a nie uwierające krawaciki i ciasne buciki z długimi noskami (to dopiero gejowskie odzienie)

mi osobiście faceci podobają się w japonkach nawet bardziej jak w sandałach i wcale nie wyglądają mało męsko. Mało męski to jest Michał Szpak w tych swoich szpilkach i ohydnych ciuszkach ale nie facet w japonkach. JAPONKI U FACETA ZDECYDOWANIE TAK!!!!!

Gość nie podobają mi się
jw

Japonki u faceta - tak ! sexi bardzo . ( Pod warunkiem jak ma ładne stopy i paznokcie pielęgnuje trochę ) .

Gość w japonkach
Agnieszka też masz + :) Widzę, że niektórzy są jeszcze ogarnięci i widzą coś poza sandałami, adidasami i skarpetami...

Gość mnie się też
nie podobają, a z tego względu, że wielu facetów ma niezadbane stopy. :O Czy to japonki czy sandałki, jeśli ktoś o siebie nie dba to nie powinien pokazywać pewnych części ciała.

Gość facet w rajtuzach
lilkaaa912 - dzieki, chociaż to nie bezposrednio do mnie, czuje się "skomplementowany"

dzięki za + :) rozumiem cię w 100% dla mnie laski które każą swojemu facetowi w upały chodzić w adidasach i widzą coś mało męskiego w japonkach są zacofane albo głupie......

Gość mi tez sie nie podobaja
japonki u facetow i mam w doopie autorze twoje zdanie co o takich ludziach myslisz pytasz to odpowiadam a jak nie potrafisz przyjac negatywnych odp. to nastepnym razem nie zadawaj takich pytan 🖐️

Gość nie lubię tego klap klap
:O Jeśli facet chce wyglądać jak dziunia to niech nosi japonki itp. Nie przeszkadza mi to.

Gość desperated .....
Eretica przypominam , ze pierwsza zaatakowalas. Nie pisz , w kolko o tych spodnicach , bo to calkiem co innego . A pisanie ,ze facet nie moze wyjsc w japonkach, jest naprawde zacofaniem . Nie chce mi sie rozpisywac na ten temat . Moze za pare lat Eretica ( i inni )zrozumie o co chodzi ..... moze :-0 ,, 20:47 [zgłoś do usunięcia]Nanaya Nigdy bym nie spojrzała na faceta w japonkach tak samo jak w „jezuskach to jest mało męskie nie oszukujmy się ;P Mojego partnera raz w nich widziałam w dodatku w moich dużo za małych niestety musiał bo byliśmy na wyjeździe a nie zabrał ze sobą klapek pod prysznic;D cierpiał strasznie xD ,, ->o matkooo . Czy ty czytasz to co piszesz . Ja sie nie dziwie ,ze potem mozna miec uraz. Facet w damskich , za malych sandalkach OMG :-0

Gość w japonkach
NO rzeczywiście, trzeba umieć rozróżnić damskie od męskich i ich nie porównywać bo to zupełnie co innego...

Gość desperated .....
autorze nie przejmuj sie i nos japonki . Faceci w meskich japonkach wygladaja naprawde fajnie, modnie i sexi.Jeszcze jak sa fajnie ubrani , jakies fajne rybaczki etc . Zamknij temat , bo tu nie pogadasz . Wiekszosc chyba na okolo widzi gosci w sandalkach ,skarpetkach we wzorki, adidaskach czy mokasynkach latem i jeszcze sie nie przyzwyczaili ,ze mozna nosic inne obuwie To byl oczywiscie zart . Ale nie ma sensu tutaj pisac .Za pare lat zakumaja , bo tu wszystko do tylu :-0

Gość w japonkach
O właśnie. Ten link pokazuje jak pięknie prezentują się Polacy na wakacjach, na mieście, czy gdziekolwiek.