Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w japonkach

Czy podobają Wam się mężczyźni noszący japonki?

Polecane posty

Nie nie nie!!! Facet w japonkach wygląda strasznie. Wolę faceta w ładnych adidaskach nawet w największy upał niz tego w japonkach:)

Generalnie nie, mój nosi... Jak go poznałam, to nie wiedziałam, że nosi bo była jesień :D

Gość jackpot
hello, dzis malo nie wymieklem ale rece mi opadly. W polskim kosciele jakis koles z wlochatymi nogami, przyszedl na msze w japonkach i shortach. Na litosc, do takich miejsc jak kosciol, to nawet kobietom nie wypada w japonkach przychodzic. Za to w centrum, znowu widzielismy mlodziaka ale Bieber (zreszta pelno tu takich chodzi) w japonkach, moja mowi "nice as" a u was to by bylo "slitasne ciacho"... Wszystko zalezy od okazji, miejsca, wieku i wygladu kiedy chlopak, mlody mezczyzna moze nosic japonki.

Gość w japąkach
:)

Gość up japąki letnie
:classic_cool:

Gość Andzio
Polska to Ciemogród jak ktoś stwierdził.Za granicą wiele osób chodzi w japonkach.W polsce "dżaponki" nie są popularne gdyż takie figo-fago co w lato przy 30 stopni łazi w adidasach,w dresach i jeszcze w skórzanej kurtce (czarnej) pitolą że japonki są pedalskie i innych zniechęcą.W ogóle skojarzenie że japonki są pedalskie panuje w środowisku dzieci w wieku 13-16 lat co potwierdza to że wiele dorosłych polaków chodzi w japonkach,popatrzcie np. na siatkarzy oni chodzą w japonkach,mają dziewczyny i stwierdzimy że są pedałami?

Gość gość
Masakrycznie zalatuje tutaj ciemnogrodem, sam latem praktycznie tylko w nich chodzę i nie widzę w tym żadnego problemu. Logiczne jest że facet decydujący się na takie obuwie musi szczególnie dbać o stopy

Gość gość
"Logiczne jest że facet decydujący się na takie obuwie musi szczególnie dbać o stopy" :/ Nie, nie jest logiczne. Facet powinien o siebie dbać bez względu na to czy pokazuje stopy w japonkach czy nosi obuwie zakrywające stopy. Ale dla was najwyraźniej musi być jakaś szczególna przyczyna byście się za siebie wzięli, inaczej nie ma mowy. Z tego co napisałeś jasno wynika, że dbacie tylko po to żeby nikt nie zauważył waszego niechlujstwa.

Gość odpowiadająca
Nie uważam, aby to było mało męskie. :)

Gość gość
Nieco mnie nie zrozumiałaś, nie napisałem że tylko dba okazjonalnie, ale musi nieco więcej czasu poświęcić w tejże strefie niż zazwyczaj.

Gość gość
to zalezyod mojego nastroju czy mi sie cos podoba czy nie :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Mój chłopak często chodzi w japonkach i bardzo mi się to podoba