Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sabatowa-12345

Miałabym dzisiaj stłuczkę samochodem:/:/:/

Polecane posty

Przepraszam, że się wtrącę ale sdf7890 gdzie ty widzisz tam użycie ps? W którym miejscu? :D Żonka śliczny uśmiech :)

Gość Palihuana
Kultura jazdy w tym przypadku nakazywałaby zwyczajne omijanie koparki po kolei. ale kultura na drodze to sporej grupie kierowców obce słowo. Jednak takie przypadki są, często ci z tyłu właśnie tak się pchaja, zmuszając jadącego, czy jadących przodem do zatrzymania się, bo akurat oni muszą pojechać. To taki typ kierowcy, co wpycha się zawsze i wszędzie. Jedzie lewoskrętem i pcha sie na pas do jazdy prosto, co będzie stał w korku. Wszyscy, którzy jeżdżą więdzą o czym mówię. Tak samo zachował się kierowca busa, który doskonale widział, co dzieje sie na drodze. A włączenie kierunku nigdy nikomu nie daje żadnego pierwszeństwa, sygnalizuje tylko zamiar, z którego można zrezygnować, to bez znaczenia kto pierwszy włączył kierunek.Ale wiem jedno, chamy na drodze w przypadku stłuczki kłócą się do upadłego, nawet gdy nie mają racji.Lepiej więc głupiemu ustąpić. :)

Gość sdf7890
zdesperowana nie musisz udowadniac bo kazdy cie zna,jak twoje sfalszowane zdiecie tak i twoje zycie przesrane .siedzisz na forum 24/h bo nie masz gdzie isc zero zycia tempa strzalo,na forum mozesz sie dowartosciowac "chcialabym a nie mam" psychicznie chora kobieto

Gość Palihuana
Gdybyś była świadkiem to mogłabys powiedzieć, że zaczał wyprzedzać. Nie byłaś, jak rozumiem?

Gość sdf7890
wkurwiona jestes ty stara ruro

Gość mozilla firefoxx
a kto to jest ta pani na zdjeciu??ładniutka

Gość widerrrrrrr55555
winny jest kierowca busa

Gość Palihuana
Gdyby zahaczył ją z boku, jej wina. Jakby ją uderzył w tył - jego wina. Gdyby, gdyby...

Gość Palihuana
Nie, w opisie jest że ona po włączeniu kierunku dostrzegła kierunek busa. Nie pisała, że włączyła jak on ją wyprzedzał.

Gość Palihuana
Kto bije z tyłu ten płaci, tak było zawsze.Jeżdżę pona 20 lat, tak na marginesie. To ty piszesz bzdury.

Gość sdf7890
he he w ciazy to dziecko chyba w barlogu lezy jak mamuska 24 h na forum siedzi,boze jaka ty durna jestes i brzydka,pokaz gebe zrob kamerka.nie zrobisz bo sama wiesz ze twoja geba to zgroza i zaraz napiszesz ze nic nie musisz udowadniac he he he

Gość Palihuana
A propo, czasem jezdżę też busem :)

Gość Palihuana
ale w przypadku autorki to nie byłem ja, ja w takiej sytuacji zawsze puszczam tych, co jadą przede mną ;)

Gość mozilla firefoxx
sdf7890 co ty piszesz, co jak co ale osoba na zdjeciu napewno nie jest brzydka, powiem wiecej, jest naprawde ladna

no ale to jest wlasnie zdjecie z kamerki... :) dawalam juz tutaj z 20 zdjec. wiec po co ci nastepne? "Kto bije z tyłu ten płaci, tak było zawsze." co innego jak uderzysz kogos z tylu co jechal po twoim pasie a co innego jak ten ktos ci sie wepchnal na chama przed maske.

Gość Palihuana
Wpychanie na chama to trzeba być pewnym, że tak było, najlepiej naocznym świadkiem, a nie w ciemno ferować wyroki.

Napisala, że jak ona zaczynala to on już ją wlaśnie wyprzedzal i dodala gazu i mu się wbila. Gdyby byl za nią i dopiero zjeżdżal to nie musialaby się wbijać z gazem przed niego, czyli on już byl prawie albo na jej wysokości więc wpieprzyla mu się. Jeżdzę sporo na trasie, i dużo bylo sytuacji gdzie jechal TIR przed nami, auto jakieś stare się ślamarzylo za nim i niepewny kierowca się przymierzal od kilkudziesięciu metrów już do manewru a droga pusta więc ludzie ich wyprzedzali jako pierwsi. Gdyby najpierw spoglądala w lusterko widzialaby, że on się szykuje do manewru pierwszy ale co by to dalo skoro zobaczyla go już zaczynając manewr a i tak dodala gazu i mu wyjechala? Napisala wyraźnie, że musialaby się zatrzymać przed koparką i go puścić - tak powinna zrobić bo on już wyprzedzal ale tego nie zrobila i mu się wpierdzielila. On zacząl pierwszy bo za dlugo się szykowala, za nimi byl też pewnie spory korek co mial się zatrzymać i czekać aż ona wyprzedzi ślamazarnie? Gdyby byl kulturalny to by tak zrobil i poczekal chwilę, widocznie byl niecierpliwy i poszedl pierwszy ale wina tak czy inaczej jest jej bo mu zajechala drogę kiedy ją wyprzedzal.

Gość Palihuana
Jakby mu się wepchała, to by ją przywalił. On nie jechał innym pasem, tylko tym samym za nią.

Jak się kogoś wyprzedza to się jedzie pasem obok a nie tym samym, no chyba, że to bus widmo ;)

Gość Palihuana
"zobaczyłam, że bus jadący za mną też ma włączony kierunek i w tym samym momencie kiedy ja dojezdzalam do koparki on próbowal wyprzedzic mnie" Cytat autorki

Gość sdf7890
zdeaperowana ty jestes chora na" bank " to jest zdiecie z kamerki????????????to zrob jeszcze jedno ,nie stac cie na to bo masz przepity pysk

Gość Palihuana
Mysia, w którym miejscu autorka napisała te słowa, Twój cytat : Napisala, że jak ona zaczynala to on już ją wlaśnie wyprzedzal i dodala gazu i mu się wbila.

ona dopiero dojeżdżala do koparki czyli jechala z tym kierunkiem dluższą chwilę i dojeżdżala do tej koparki zamiast ją brać od razu a skoro on już próbowal ją wyprzedzić to musial się już znajdować chociaż po części na drugim pasie. bo wlączony kierunkowskaz to nie jest próba wyprzedzenia to jest sygnalizowanie, że się ma zamiar zmienić pas ruchu. On z kierunkiem próbowal ją wyprzedzić jak dla mnie wszystko jasne. Wpierdzielila mu się i tyle.

Gość sdf7890
i wszystkie stare usunelas ha ha ha ,te najnowsze to p-s