Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafegeb

Niewidzialny dla kobiet. Jak to zmienic?

Polecane posty

no i to jest właśnie życie... Ty masz problem z kobietami posiadając cechy które opisujesz a ja szukam faceta z takimi cechami. Myślę że inna1245 w tym względzie też się ze mną zgodzi :)

kafegeb nie możesz pisać że jesteś wyluzowany a jednak coś Cię irytuje. Albo jesteś do tej sytuacji luzacko nastawiony albo nie. Pisząc o blokadzie miałam na myśli że boisz się stworzyć związek bo tak naprawdę nie wiesz jak to zrobić i to Cię ogranicza. Kolejne niepowodzenie napędzają Cię do jeszcze większego działania i koło się zamyka. Za bardzo tego chcesz ale za mało w to wierzysz i dlatego jest kiepsko.

Nie przejmuj sie tym:) Nie tylko ty dostajesz kosza. ja kilka razy uslyszalam ze za duzo sie smieje, za duzo zartuje i za duzo gadam:) A juz nallepiej jest jak facet powie zostanmy przyjaciolmi albo moje ulubione szkoda ze nie jestes facetem fajny bylby z ciebie kumpel :)

Wesoludka rzeczywiscie zgadzam sie z toba hehe wiele kobitem szuka takich facetow jak autor tematu:)

widziszcie.. czasami wydaje mi się że osoby którym bardzo zależy źle się zabierają za te całe "piodchody" i dlatego wszystko idzie w łeb. Staramy się aż do przesady co jest niezrozumiałe i dla nas i dla drugiej strony i nie ma wtedy szans żeby stykało.. tylko co zrobić żeby zachęcić, nie wygłupić się i być szczęśliwym ? - to jest dla mnie osobiście kompilacja idealna która kiepsko działa w praktyce przede wszystkim dlaczego że mam pecha do "obiektów westchnień" :P

E tam niewidzialny:) Czapke niewidke nosisz:) Nie zalamuj sie ja jestem niewidzialna dla facetow z kolei:) I potrafie sobie z tego zartowac:)

:):):) muszę Wam powiedzieć że chętnie spotkałabym się z inną 1245 i Tobą kafegeb, jak to wszystko czytam i analizuję to niezły z nas team extreme :D

mam ochote wyswatac autora tematu z jakas fajna dziewczyna:) Mam nadzieje ze przyjdzie dzien kiedy zalozy temat znalazlem wyjatkowa dziewczyne :)

mam taką samą ochotę bo nie może być tak że fajny facet marnuje się na naszych oczach :)

Gość nooo takie naciągane
dał wam kosza:P