Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 31 latka z krakowa

mam 31 lat i postanowilam poddac sie waszej ocenie.co powiecie o mojej figurze??

Polecane posty

Gość okropnie agresywna ta
zal mi ciebie :-( naprawde:-( PEWNIE LASKA CIE ZDRADZILA I ZOSTAWILA A TY SIEDZIC SAM W CHALUPIE i chlejesz oraz byle jakie lski na necie podrywasz. zal mi ciebie naprawde. nawet jej twarzy nie widziales ale juz spotkanie proponujesz. sam sie dystansu naucz do ludzi bo kobieta to nie bydlo wiesz??????

okropnie agresywna ta wiem ze kobieta to nie bydło ja kobiety szanuje czy ja tu jade od szmat itp jak inni ? NIE wiec nie wystawiaj mi oceny :( pożartować sobie nie można ?

Z natury jestem bardzo pokojowy i bardzo żartobliwy :D taki już jestem czy to źle ?

bys napisal ze laska cie zostawila i ze towarzystwa szukasz to ok. ale wychwalasz swojego malego kutaska i laske podrywasz bo doopsko wystawila do netu. wez sie zawstanow bo sam nad ocena pracujesz. no ja znikam bo moj ukochany z 20cm na mnie czeka :D

Moim zdaniem mój nick jest bardzo żartobliwy dla innych niesmaczny każdy ma inny styl żartowania :D przepraszam jeżeli kogoś obraziłem ale taki jestem :D

wisi mnie to, jestes tak samo durny jak autorka 🖐️ zal mi was :-(

Bo wiesz, ja mam bardzo rozciagniętą pickę i taki 14 cm by mnie nie zadowolił, tylko musi być 20 cm, chyba to rozumiesz? puszczałam się dużo i dlatego taka szeroka ejstem tam :(

okropnie agresywna ta ale ja to dla zartów zrobiłem ten nick i piszę sobie dla żartów lepiej chyba robić jaja niż wyzywać od najgorszych wszystkich jak leci prawda ? ;) idź poskakaj trochę na murzyńskim bacie :D ja sobie zjem obiad. Pracuje na ocena wali mnie to ja się bawie przednio nie myślę o kłopotach który kazdy z nas chyba ma no chyba że Ty nie masz ;)

okropnie agresywna ta nie chciałem Cie obrazić :( ale Ty też nie obrazaj ludzi jak nie znasz ich znasz ich tylko z neta :p

OK przepraszam już nie będę, ale sam chyba rozumiesz teraz, jak ma się tak rozciagniętą picke jak ja to 14 cm mnie nie zadowoli, nie cchialam Cię obrazić.

Ty mnie nie obraziłąś mnie nie jest w stanie nikt obrazić na necie ;) ja po prostu nie lubie chamstwa a tutaj jest dużo chamstwa :( wiem że z drugiej strony ktos kto tu obraża to nie oznacza że on tak samo robi w realu bo przeciez może tak samo jak ja sobie żartować :D wiec ja nie oceniam :p ja żartuję tutaj i w realu lubię sobie robić żarty cto coś złego ? :D

debilu nawet podszywa nie rozpoznajesz. moj ostatni wpis byl, ze jestes taki sam jak autorka i ze mi jest was zal. wszystko potem to podszyw. zegnam kutafonie niedorobiony 🖐️

okropnie agresywna ta z jednym Ci się zgodzę jestem pierdolnięty bardzo pierdolnięty ale tak już mam i nic na to nie poradzę jednych będę śmieszył drugich wkurzał tak jak w realu :D ja tam wszystko dupce i się śmieję ;)

okropnie agresywna ta dziękuje mi tez było panią miło poznać ;) jabys na czarno sie zrobiła jak twój facet :D to byś nie miała podszywek :p nie obrażaj sie jak sobie żartuję Pozdrawiam papa :D

14 cm to jest Ok dla dziewczyny, która się szanowala i w ogole, rozumiesz o co chodzi? ale dla takiej szmatki jak ja to min 20 cm, taka picka wielka jak autostrada, wiec musi byc duzy penis zeby mnie zadowolic. wlasnie czekam na mojego chlopaka z 20 cm ale coś spóźnia się, znowu mnie olewa chyba :/ ech widzisz jakie zycie, takie puszczalskie nie mają szczescia w milosci.

okropnie agresywna ta nie martw sie każda znajdzie swojego adoratora :D bedzie dobrze nie bój żaby bo żaba w wodzie nie bodzie :D

ja pierdole przecoez mowilam ze ide kurwa mac! to znowu podszyw z ta piczka. zauwaz ze ja nie mam znakow polskich! dobra ide bo narzeczony czeka 🖐️

On mnie zaraz ostro wyrucha to moze dzieki temu bede miec potem lepszy humor. jeszcze raz cie przepraszam 14 cm za wszystko. Po prostu ruchanka mi brakowalo dlatego taka agresywna i wredna jestem. to moj czwarty z kolei chlopak i ma najwiekszego penisa, pozostali mieli mniejsze.

Taki urok pomarańczy że każdy jak chce tańczy :D nick sobie zrób to cie nikt nie podszyje idź na czarnego banana :D

hehehehe widzę ze nie ja jeden żartować lubię w tym stylu :D nie obrażaj się to tylko net :p

Nie obrazilam sie, juz dobrze, wyjasnilismy sobie wszystko :) no niech juz przyjdzie moj men, zrobie mu loda z polykiem, podobno dobre na cere a ja mam mnostwo pryszczy na gebie.

To prawda mniam :) a ciekawe jak twoj smakuje

mój ma smak jabłka bo dużo jaboli piję :D ale nawet jak jestem pijany to mi sterczy :D jakis ten mój jest nienormalny żeby po pijaku umiał stać ? :D:D:D

Gość cappucciono
antenka, juz cie lubie, widac, ze jestes milym chlopakiem, az bym sie do ciebie chetnie przytulila bo sie czuje taka niedotulona :) :(

AnTeNkA14cm z Ciebie taki dobry żuczek :) Bardzo mi się podoba, że mimo wszystko zachowujesz klasę i z dystansem podchodzisz do tych wszystkich bzdur. O figurze autorki niestety się nie wypowiem, gdyż zdjęcia mi się nie otwierają...

chetnie bym go zobaczyla a moze nawet wyprobowala co o tym myslisz antenko? moze jednak skusze sie na takiego malutkiego :)

Magda_uk czy ja dobry żuczek ? hmm :D no ja lubię żartować sobie tu i w realu ;) taki juz jestem lepiej sobie robić jaja niż wyzywać na okrągło jak co niektórzy tutaj tylko szczekają :(

Gość cappucciono
antenko, wroc, bo chce sie do ciebie przytulic :) jestes taka fajna koffana postacia ❤️

Cappucciono a tul sie jak jesteś kobieta ;) okropnie agresywna ta wypraszam sobie :p wcale nie taki mały :D ;)