Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lucy fer

wszystko wskazuje na to że będę rozwódką

Polecane posty

Gość aha i achhhh
Dzięki, oneill, za odpowiedź, myślałam, że ściagnę pomysł jakiś, ale nie. ja niestety nie dam rady kupic tego domu, nie mam nic do sprzedania, zadnej działki ani nic :( No trudno, moze lotto jakies.

Gość u lalalaksjdjd
oneill i tak juz stara jestes, ktory by cie chcial, zajmij sie rzeczywiscie lepiej tym szydelkowaniem czy co tam robisz :D

Oj, ale wartosciowanie: kto by cie chcial. Moge jedynie pogratulowac uzaleznienia wlasnej wartosci od "chcenia" czy "nie chcenia" ze strony "kogos". W tym przypadku jestem wolnym czlowiekiem bo nikt mnie nie musi "chciec" zebym czula sie w pelni soba. Jakbym sie bala "nie chcenia" to bym tkwila w syfiaszczym zwiazku do konca swoich dni. A za kilka lat bede juz za wygodna by sie z kimkolwiek wiazac :P ;) Nie szydelkuje ani nie robie na drutach (kolejny stereotyp - jak rekodzielo to koniecznie wyszywanie, koronki itp) bo nigdy tego nie lubilam (ani nie umialam). Najpierw moze zasiegnij wiecej informacji u zrodla, zanim kogos ocenisz nadinterpretacja. Mnie to akurat nie rusza, ale spotkasz na swojej drodze kogos, kto nie bedzie mial do siebie dystansu i moze byc nieprzyjemnie...

Gość dfdfdfffgg
no ale dwa razy przysiegalas milosc przed bogiem i dwa razy sie pomylilas? cos z toba nie tak

Gość zniecierpliwiony1
Ale tak naprawdę ...to nie wiemy do kogo się odpisuje. Ważne co się pisze. Są bowiem ludzie ,ktorzy nie odpisują a czytają. A później .... to może być powódź albo raj. Ale pretensje ......zawsze.

Gość zniecierpliwiony1
Ps. Kiedyś mi jedna dziewczyna powiedziała ,że to jeszcze nie było to......weź tu dogódź. A tych "" to""" to było tyle tego ,że się w rachunkach pogubiłem. Ale miala jedną zaletę .... nie leciała na kasę.

dfdf costam - nawet jesli nie tak ze mna, to chyba nie twoj problem, co sie czepiasz ;) :P I skad wniosek ze przed Bogiem? Moze jestem agnostyczka a moze innego wyznania? :D

Gość rozwódkaporozwodzie
Na początku może być to szok dla cienie ale potem się przyzwyczaisz.