Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atyp1

Jeśli........(zaproszenie na wakacje)

Polecane posty

Gość atyp1

Sa wakacje Znudzilo mnie juz siedzenie w domu Mam ochote wsiasc do auta i z kims pojechac przed siebie, zobaczyc jak bawia sie ludzie na plaży, posiedziec w knajpach nad morzem, porobic zakupy w malych spozywczych na trasie, poogladac swiat z perspektywy latarni morskiej ...i poszukac krow w polach .... spac w hotelach, pod namiotem i pod strzecha Nie pojade sam bo mam ochote gadac z kims i dzielic sie tym wszystkim . Wiec jesli jestes dziewczyna okolo 30tki (+-10 :-)) masz uczciwe podejscie do zycia i mozesz sobie pozwolic na taka przygode to napisz maila . Jak sie okazuje mozna miec wszystko , ale zawsze natrudniej znalezc fajna dobra znajomosc. dzis pojde na basen, poplywam sam, liczac plytki na dnie basenu, ..pozniej cos zjem skoncze naprawiac szafe..w poniedzialek wykonam pare telefonow zalatwie kilka spraw a pozniej kazy dzien bedzie podobny do poprzedniego . Aha, .... zeby nie zapomniec. Trzeba wziasc pare plyt na droge zeby posluchac sobie razem muzyki. P O Z D R A W I A M M M M M M M M M M M M ! ! ! ADAM - Krakow architektura@inbox.com

Gość napisalam ci
maila.

Powiem że na plaży dzisiaj jest b.mało ludzi. Jest zimno więc tylko spacerują. Choroba nawet nie ma na kim oka zawiesić:D Wszyscy właśnie siedzą w knajpkach,brakuje miejsc. Zakupy faktycznie zrób po drodze bo teraz u nas drożyzna. Przy okazji mi też możesz kupić co nieco:) Krowę to sama chciałabym zobaczyć:) Może być te +?

Gość atyp
moze byc , ..wazne zeby krowe zobaczyc :)) architektura@inbox.com adam

Gość ale zbiegło
Usmialam sie :) :) Co wy z tymi krowami ?.Ja tez jak jechałam w podrozy to liczyłam krowy :)

Gość bereteczka ....
Marika a jaka miejscowosc? bo ja za tydzien jade do Mielna i chce pogody:):)

Szkoda, że nie jesteś dziewczyną. Z facetem bym się bała. Kurcze, a tak się fajnie zapowiadało :D

Gość kasztyk33
Mielno...ah

Fajnie-faceta się bać? Lepiej można się bawić niż z koleżanką:D

Gość atyp
"Fajnie" - Ja tez myslalem czy to nie strach jechac z dziewczyna ;-) )))))))) ale w koncu zmienilem zdanie :-) wiec moze i ty zmienisz, byle tylko pogoda byla ladna :) adam

Gość a moze byc
Dziwnow. Co prawda z krowami krucho ale moze cos da sie zrobic

Gość atyp1
Dziewczyny, (odnosnie maili) , czy tu naprawde nie ma osob innych niz mężatki, i kobiety zdecydowane zrobić skok w bok? Przecież gdyby o to chodziło , napisałbym ogłoszenie gdzie indziej i nie o leżeniu na trawie słuchaniu muzyki i liczeniu chmur. adam architektura@inbox.com ps wpadl mi jeszcze jeden pomysl do glowy , w sumie mozna poodwiedzac rozne miejsca, i roznych ludzi, znajomych nawet jadac w ta podroz wakacyjna.