Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexi blondi ***

Gardzę laskami które w wieku >20 zaszły w ciążę/wyszły za mąż.

Polecane posty

Gość a ja mam szczura
do crashingpumpkins-mylisz sie! a skad ty nawet bys IP moje wziela:) buziaczki ci sle,doedukuj sie myszko

Gość crashingpumpkins
A, zaskoczona myszka? nie pomoże ci posyłanie buziaczków a co do edukacji to edukowałem się i niech cię głowa o to nie boli;)

Gość Ale ubawilam!!!!!!!!!
Autorko jestes żenująca i niby taka niezależna i te Twoje oszczedności 3 tys. buahahahah ze smiechu az oplułam ekran jakis ty chcesz miec wklad wlasny na mieszkanie? na garaz nie uzbierasz ale zgniłam

Gość sexi blondi***
to ty się miej na baczności bo ja też potrafię wywęszyć skąd piszesz. Porąbany hackerzyk

Gość sexi blondi***
te 3 tysiące to dla twojej wiadomości tylko początek ....i co mina zrzedła????? 3 tyś to już coś a reszta nie martw się przyjdzie bo nie wydam tego jak ty na bachory.

Gość sexi blondi***
Jesteście wszystkie żenujące do kupy razem wzięte , ja przynajmniej mam studia jakieś plany i ambicje a wy ? co wy macie? nic nie macie nawet wysławiać się ne potraficie już nie wsponinając o stylistyce zdań. Żal mi was jak nikogo w moim życiu. Dobranoc i do jutra:)

Gość a ja mam szczura
do crashingpumpkins-to rzeczwiscie fajnie sie edukowalas:)bije od ciebie innnteeeligencja,az razi:)

Gość elefermo
do ja mam szczura:D a czy ty nie wiesz że są osoby które znajdą cię po adresie i że jest tu na kafe trochę takich? Jeżeli nie wierzysz to w końcu się przekonasz jak ci ktoś dokładnie poda twój numer albo włączy kamerkę (jeżlei masz na laptopie przykładowo) i powie ci jakie masz tło za plecami?

Gość elefermo
crashingpumkins to była grupa młodych hackerów którzy w końcu zostali wykorzystani do pewnych celów legalnie. Nigdy nie zaprzeczaj bo jak trafisz na idiotę złośliwego który ci udowodni to zdębiejesz kobieto.

Gość a ja mam szczura
do elefermo-to zrob to:) moj maz jest informatykiem.:)znajdz mnie po IP!:)dostaniesz ode mnie 500 zeta w nagrode:)

a ja? mam 33 lata jestem grafikiem komputerowym mam wlasna agencje reklamowa mam 2 dzieci i te twoje 3 tys to moja 1/4 miesiecznych dochodow. Pierwsze dziecko urodzilam jak mialam 20 lat bylam na studiach i takie dziewczątko jak Ty to dla mnie żenada.

Gość elefermo
tak jasne:D odwet bajka za odwet co?:D nie męcz się bo się spocisz:D

ale wy piszecie pierdolety hakerzy, IP i te sprawy az zal dupe sciska takie glupoty przeciez wy nie macie zielonego pojecia o czym piszecie

Gość elefermo
Dla przykładu: jest tu osoba która pisze na każdym temacie co innego , raz podała że jest z Katowic a tak naprawdę numer jest z Łodzi...jakby się postarać to więcej można wyciągnąć. Jest tu na forum też osoba która podaje się za mamę a w nicku ma 33 a wygląda na góra 15 lat . Offerma to różne osoby , ten co pisze że je kupę azora to dziewczyna góra 16 lat a ten co wyzywa to też kobieta ok dwudziestu paru lat.

Gość Najlepsza z najlepszych
ty blondi ty za to jesteś elokwentna i potrafisz poprawnie pisać, jak w temacie" Gardzę laskami które w wieku >20 zaszły w ciążę/wyszły za mąż. WIESZ, ŻE DAŁAŚ W TYM ZDANIU ZNAK WIĘKSZOŚCI?????? BUHAHHAHAA TY TO DOPIERO MASZ ILORAZ INTELIGENCJI! NAUKA ZNAKÓW TO 4 KLASA SZKOŁY PODSTAWOWEJ!!!!!!! :D POZATYM STRONE STRONE TEMU, TEŻ WALNEŁAS BYKA W WYRAZIE "ŻE BYŚ- POWINNO BYC OSOBNO :D I TY ŚMIESZ WYTYKAĆ INNYM BŁEDY JAK SAMA JE WALISZ?????!!!! :o SMIECH NA SALI JEDNYM SŁOWEM! "Daczego? Jestem miłą, sympatyczną dziewczyną, bez nałogów i nie używającą wulgaryzmów I podobno wzbudzam zaufanie Więc myślę, żebyś nie uciekła" pozatym twoje wysławianie: "Porąbany hackerzyk", " ".....3 tyś to już coś a reszta nie martw się przyjdzie bo nie wydam tego jak ty na bachory. " ..."nieuku" - frustratka nie da rady obejść się bez wyzwisk A dla Twojej wiedzy mam stypendium naukowe i dużo się uczę, ale ty wiesz lepiej". NO PIĘKNIE!!!!! SAMA JEDZIESZ PO WSZYSTKICH, WYZYWASZ I ŚMIESZ PISAĆ O DZIECIACH BACHORY?????? KIEDYŚ TEŻ BYŁAŚ TAKIM BACHOREM, ZAPEWNE TEŻ (????) BALASTEM DLA TWEJ MATKI ???? WEŹ LEPIEJ SŁOWNIK I POĆWICZ PISOWNIĘ I PROSTE ZADANIA Z MATEMATYKI :D:D ŻAL TWOJEJ MATKI ŻE MUSIAŁA SIĘ Z TOBĄ UŻERAĆ, BO ZAPEWNE KTOŚ CIĘ MUSIAŁ WYCHOWAĆ???? - ehhh ironio, chodzi taki po ziemi i marnuje tylko powietrze :D:D:D ja też mam z ciebie dziewcze mega zlewe, a że dziś mamy babski wieczór to czyta cię nas więcej, heheheh z czerwonym Carlo Rossi to i lżej się czyta twoje wypociny i wesoło że hoho buhahahaha :D

Gość elefermo
Może i jesteś grafkiem ale wiedza którą masz to tylk oułamek i jak wiadomo z grafiką ma więcej wspólnego niż z wyszukiwaniem danych . Mój szwagier musiał na nowo wgrywać system bo został zlokalizowany przez gościa z Niemiec (mój szwagier mieszka w Austrii) i starcił mnóstwo albumów na dysku więc co ty możesz wiedzieć skoro negujesz tak oczywiste rzeczy:D Zaraz mi tu napiszesz że to wszystko to jakieś science fiction:D

elefermo gówno wiesz, siedzisz calymi dniami na kafe i wyczytujesz rozne info i tyle

Gość Lady Maverick
temat napisalas tak jakbys nigdy nie miala w szkole matematyki, bo stwierdzenie x>20 oznacza PO 20, a nie PRZED, chyba faktycznie potrzebujesz tych studiow.

Gość I like pink
autorko SEXI BLONDI - ja jestem osobą którą gardzisz i szczerze mówiąc MAM TO W DUPIE :D Urodziłam mając 20 lat , jestem z tego dumna . Mam czas dla siebie i dla mojego dziecka. Może nie zawsze mam na sobie makijaż - bo go nie potrzebuję zapewne w przeciwieństwie do Ciebie ^^ . Może nie chodzę po imprezach - bo nie mam na to ochoty , widocznie są one tylko dla tak odpowiedzialnych osób jak Ty :D I uwierz że po urodzeniu dziecka nie masz ze mną szans pod względem . Urody. Uważasz że kobiety są zaniedbane ?? Oj zdziwiłabyś się . Masz chyba kompleksy . Wyślij foto ;>

Gość precz ze szmatamiiiii
a ja mam niedoszła synową małpę, sukę, bydle, która mając 17 lat "chodziła "12 miesięcy w ciąży po to aby syna złapać na dziecko, no i jest dziecko a ona dalej się kurwi i nie dba o to dziecko tj. mojego wnuka, oby małpiszon nabawił sie choroby przenoszonej drogą płciową i padł. Pryznajmniej wnuk nie widziałby tego dalszego jej kurewstwa.

Gość Lady Maverick
3 tys to poczatek... no i niby komu mialaby mina zrzednac??? hehehe no przeciez wiadomo, ze poczatek, bo raczej nic z taka kasa nie zrobisz, wiec musisz dalej ciulac.

Gość elefermo
No skoro tak twierdzisz to ok:) gówno wiem ale mnie wystarczy :)

Gość złaaaaaaaaaaaaa
a życzę Ci tych 3 tyś. razy 10000000 żebyś się nachapała tą kasą. i z takim podejściem umrzesz sama, bez przyjaciół, bez rodziny!!! Ty wiesz co to jest dziecko??? największe szczęście jakie może spotkać kobietę!!!!! oceniasz młode matki, że są zaniedbane?? spójrz na początek na siebie... żal....

Gość gabi.s.
co za debilny temat!!!!!1 a panienka ma jakies braki w życiu ewidentnie jak dokonała tyle trudu by wpasc na taki pomysł z takim tematem. Po co wszczynasz głupia dyskusję?

Gość lukrecja - lu
Napisala to opuszczona pipa, ktorej nikt nie chce bzyknac bo jest pusta jak dynia na 1 listopada :>

Gość chachachachachacha
od kiedy to młode szmaty są zadbane

Gość chachachachachacha
do tego przyziemne, niewyuczone, wstyd się będzie im dzieciom przyznać, że mają matki takie tępaki

Gość okokkoko
elefermo daj sobie spokój bo z pewnymi typami nie dasz rady:D, gówno wiesz jak zdążyłeś przeczytać więc lepiej nie dyskutu bo grafik cię ryśnie pazurem:D . Żałosne jak głupie są te co też niby nie siedzą całymi dniami na kafe, są grafikami , lekarzami i dentystkami ale wedle ich wiedzy inni gówno wiedzą:D... osz aż się zmęczyłam idę spać dziewczątka:D a co do sexi blondi to wiadomo że gryzie jak piesek który dostał po uszach jak tuu ktoś wcześniej napisał i jedyne co może teraz robić to popisać sobie co cztery wpisy żeby ratować swoją nieszczęsną twarz.

co jeden to gorszy analfabeta nie "mnie wystarczy" tylko mi wystarczy

Gość elefermo
ej , mnie tam rypka czy ktoś kuma o co bega czy też nie ale faktycznie niektóre takie ja ta to żałosna sprawa:D Hejka wszystkim , jutro cięty odwet sexi blondi teraz pewnie twardo śpi i obmyśla sennie jutrzejszy scenariusz:D