Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

promykkk

W oparach kawy i dymie fajek krotkie historie z realnych bajek.

Polecane posty

Gość ale jajaaaa
No pewnie, że to Michaś:D Drętwy jesteś facet, pomijając te twoje tłumaczenia :D

Gość specjalnie dla Was
od michas4, bielszy niż blask, chłopaczyny bydlę cholerne, faceta36... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4891803&start=270 Macie najfajniejsze moje nicki;) a teraz jazda do szukania!!:D:D:D:D:D A ja idę spać... I.. coś jeszcze bym napisał, ale klawiatury szkoda...:P

Gość specjalnie dla Was
michas74, bielszy niż blask, chłopaczyna, bydlę cholerne, facet36... to wszystko byłem ja!! a myślcie se o mnie co chcecie...A ja i tak rano wstanę i zrobię dokładnie to samo, co zawsze. ... potem złożę papier a później spuszczę wodę i zamknę klapę...;)

Gość ale jajaaaa
No i Michaś się sfrustrował :D Zrób sobie chłopie przerwę od kafetełe.Przeczekaj pod cytruską.Przyjdzie nowy narybek,młodzszy,głupszy i wtedy do boju stary dziadzie:classic_cool: :D

Gość Abigal
Dzień dobry :-) Fajny dzionek, słoneczko za oknem...:-) Mam nadzieję,że jegomość na dłuuuuuuuuuuuugo nie wykopie się spod ziemi. Jeden wielki stek bzdur w tym co piszesz panie M ...BZDUR. Pozdrawiam ...Kobiety tego forum. Hahahaha

Witam Abigal i cala reszta niestety, nie wchodzilam wczoraj a dzis strzelilam :O rybe po przeczytaniu wpisow... Masz racje piekny dzis dzien :) i niech taki zostanie :D

dziewczyny nie demonizujcie przecież nikt wam małżeństwa nie proponował co w tym takiego złego, że facet lubi sobie pisać z rożnymi kobietami? nawet jeśli je czaruje czy podrywa? tak naprawdę same się nakręcacie a potem afera, że facet nie pisał tylko z jedną! a czy on cokolwiek deklarował? jeśli jest wolny i jak ma ochotę to niech i 30 lat pisze z 300 laskami! same sobie dopowiadacie nie wiadomo co:P jesteście naiwne i może niejedna już widziała siebie (po wklejeniu przez niego niebieskich kwiatuszków) z nim w łóżku albo w welonie na głowie:P i teraz za własną naiwność pretensje:P bo jakim prawem wolny człowiek sobie pisze z innymi ludźmi:P

Ike alez nikt nie ma pretensji do nikogo, kazdy wchodzi i wypowiada swoje zdanie na tym polega forum... Tu kazdy moze byc kim chce, tylko szkoda ze wraz z wyobraznia nie idzie szczerosc, nawet typu, "spadaj" Jak nie dostalam kwiatkow a pytanie czy jestem Lucja czy ze znam Lucje jakos w depreche nie wpadlam, ze stracilam potencjalnego kandydata na meza nr.II, Nie pisalam, nie podnosilam topiku...nawet troche o tym zapomnialam, ale odezwaly sie glosy i ktos dostal po d...e, Tak poprostu mialo byc, nic dodac nic ujac, i takim milym akcetem wszystkim zawiedzionym " kafe-znajomosciami" zycze milego dnia :D

pisze przede wszystkim o tej pani , która ma "nadzieję,że jegomość na dłuuuuuuuuuuuugo nie wykopie się spod ziemi":P tylko dlatego, że sobie facet publicznie z paniami rozmawiał.. troszkę żałosne te życzenia za własną naiwność:)

Bronie Panie Abigal, miala ochote to to napisala, moze bardziej ja oszukal, nie znamy tresci ich rozmow i nie mozesz oceniac jej wypowiedzi nie znajac powodow jakie nia kieruja... Ludzie potrafia byc naprawde podli a wchodzimy tu zeby sie oderwac od naszej rzeczywisctosci a nie koniecznie po to zeby ktos sie bawil nami

no ja miałam ochotę napisać własne postrzeżenia to też napisałam i słusznie zauważyłaś wchodzimy tu po to, żeby oderwać się od naszej rzeczywistości obie strony! i panie i panowie każdy z nas ma prawo pisać z kim chce i o czym chce ale warto zachować zdrowy rozsądek i pamiętać, że tak naprawdę to kogoś nie znamy a wszystkie znajomości są niezobowiązujące

Dokladnie :D Pozostaje mi tylko zyczyc nam wszystkim sympatycznych znajomosci i ciekawych rozmow wciagajacych do bialego rana, Zaznaczam WSZYSTKIM :D taki dzis cudowny dzien

Gość Łucja .
Popieram Ike, dokladnie co w tym zlego ze facet sobie pisal? kazda z nas pisze z roznymi osobami a nie ciagle z 1 i ta sama osoba czy to facet czy kobieta. Michal to bardzo wartosciowy cudowny facet. Wiele juz w swoim zyciu przeszedl i zapewniam Was ze nie jest tupo to, by kogos robic w konia itd. Promyku moze to pytanie czy znasz Lucje nie bylo zbyt taktowne i tak troche "z grubej rury" ale facet jest impulywny, moze powiedzialas cos co sprawilo ze Miachas pomyslal ze jestescie znajomymi. Ot i tyle. Moze warto bylo dac mu szanse na wyjasnienie tego zapytania i to najlepiej na priv. Pozdrawiam i zycze milych netowych znajomosci :-)

Gość Abigal
Uśmiech)))))) i macie dziewczyny rację...było minęlo i nie ma co rozdzierać szat. Promykk .... zgadzam sie z ta zczerością. Nie mozna sobie tak bezkarnie szafować uczuciami innych , mozna zabawiać żartować ...ale nie wymagać od drugiej strony prawdy której sami nie uważamy. ....Nie znoszę osób które kłamią nie mówią prawdy....To tylko cytowane słowa...tej Osoby. .cóż bez pokrycia. Żle się wyraziłam z tym zakopaniem.... On nie zniknie z kafe z prostej przyczyny...jego rola tutaj to uzależnienie od zdobywania. Ze swojej strony temat uważam za zamknięty ...bo i po co dalej rozbierać na częśi zegar ...który nie zatrybił .? Pozdrawiam. ))))))

Szanuje to ze macie inne zdanie :) wiesz dla mnie temat Pana F36 jest zamkniety, zadal pytanie, ja odp - potem glupia dluga cisza - oczywiscie z powodu braku komp, nie obaw jakie naszly po moich wypowiedziach... Wyszlo jak wyszlo, uczmy sie :D :D :D :D

Gość Inność
A wpis z rzekomej Lucja ...to sam Michaś...Dużo tutaj broniących i negatywnie nastawionych do niego dam.

Gość Abigal
Dajmy już spokój Promyku. To nie ma sensu . Ja swoje wiemi i przeszłam z tym panem. Dlatego ostrzegam przed nim.

Gość Łucja .
Bez przesady nie jestem ani ta Lucja o ktora pytal, ani Michalem. Pozdro :-)

Gość Jesteś...
i sam o tym wiesz

chwila chwila zebym miala do kogos negatywne nastawienie to ten ktos musi sobie na moje uczucia zasluzyc ( nawet jesli ujemne ) wiec nie przeceniajcie Pana F36 jest mi zupelnie obojetny jak ? stado ......( brakujace wpisz - kazdy wedlug uznania ) zero sympati zero wrogosci, poprostu nic a propo to o kim piszemy? bo zapomnialam :D

Gość Abigal
zapomniałaś? Ojojoj promyk....wymieniałyśmy przepisy na tort z wisienkami. Myślisz że truskawki mogłyby być zamiennie?

Gość Abigal
Spokojnie, kawa-po, za oknem słoneczko . Wokół nawet uśmiechnięci ludzie i muuuuuuuuuuuuuuzyka w radio....to to co uwielbiam.:-)

Truskawka To jest taka osoba ale raczej udziela sie na erotycznym sympatyczna dziewczyna :) mnie ciagle kreca te wisienki niby kwasne a jednak nasaczone syropem rozplywaja sie w ustach...

Gość Abigal
wiśnie i ...szampan...mmm .Czyste szaleństwo.Nie truskawki a wiśnie i nie dodawać bitej śmietany ...hihihi

Gość Abigal
i...seks? ale w czekoladzie? Duuuuuuuuuuuuuużo czekolady ..

Gość Abigal
Na pewnien czas zmykam. Obowiązki. :-)

Gość potrzasam wami
Baby moje baby, czy wy naprawde nie macie zadnych innych problemow? o czym wy tu dywagujecie? i o co chodzi w tym calym topiku? a moze tak poczytamy wspolnie gazete? przynajmniej dowiemy sie ile dzieci umiera z glodu w Afryce