Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I_AM_WOMAN

Uważajcie na ZAWODOWYCH PODRYWACZY! Kobiety, nie dajcie sobą manipulować!

Polecane posty

Gość Mark+Iza
no wlaśnie, a może wszedłeś wyszedłeś

Gość ZS kafieteryjny wajrus
ale on wyszł i przyszł potem poszł , wszedł i przyszedł to facet;) a zawsze szczery to nie wiadomo co jest :P

Gość zawszę szczery
bo mnie placa za kazdy post 2 gr

Gość o jaaaaaaaaaa
a nie weszedł? bo ja weszedłem prawie wszędzie

Gość miejsce jak miejsce
zawsze szczery vel egoist vel offerma vel itd w huj pomarańczowych chyba nie sądzicie ze pisze tylko pod jednym nickiem

Gość cóż niektórzy utkwili na forum
a możliwe możliwe ,że to ten sam ;) żeby chłop siedział na babskim forum i durnoty wypisywał.............................

Gość cóż niektórzy utkwili na forum
ZS tobie to nawet już pierdolenie nie pomoże

Gość z offermą to by porównać
pamiętacie kolesia opierdziane gacie , drugi kryptonim ofermy żałosny człowieczek albo BNB;) czy regres

Gość po co faceci siedzą na babskim
tego ja nie ogarniam :D

żal mi takich ciot jak ty :P szkoda ,że temat się fajnie zapowiadał :( toście rozwalili

Zs sam jesteś beznadziejny przypadek :P

Gość wredna_wilczyca
temat powtarza się 3 razy, ale nie na całym kafe. w zakupach i chirurgii plastycznej go nie znajdziecie. :P a dlaczego? żeby temat doszedł do jak największej liczby kobiet (i przy okazji do kilku panów PUA, żeby nie czuli się tacy anonimowi na swoich forach) ;]

Gość rrefreshh
Dobry temat. Ostatnio coraz więcej facetów którzy zachowują się dziwnie, sztucznie, ale niektórzy całkiem niexle opanowali te techniki i tych trudniej poznać. Ja sama czasem nie wiem czy to szczerość czy jakaś technika. Ale znam podręczniki dla pua i to mi sie przydaje. Spotkałam dużo takich na swojej drodze. 1 niedostepność - jak on sugeruje ze jest zajęty albo nagle zaczyna sie ochłodzenie bez powodu to typowa sztuczka. że niby to czego nie mamy jest więcej warte. 2 Ja koleś udaje "nagrodę" no to od razu kopnąc go w d. 3 Jak zadużo gada i cos tu nie gra to od razu kopnąc w d. najgorsi są ci niepozorni w garniturach i lakierkach ;) to dopiero kanalie..

Gość rrefreshh
niech każda pisze na co zwracać uwagę. ja dodam jeszcze komplementy,jak odwali jakiś głupi komplement że masz ładne włosy to dac kopa w dupe bo porządny facet nigdy nie daje takich durnych powiedzonek.

Gość rrefreshh
Jest trudno ale potem będzie jeszcze gorzej. Chyba że widzisz jego "fałszywe ruchy" ale chcesz sie zabawić to ok, na własną odpowiedzialnosc. Pozatym taki ktoś może wrócić i wtedy nie będzie już tak bardzo do przodu jak dostanie nauczkę. Pozatym czy taki facet jest fajny??

Gość offerma i zs
to dwa pisiory z tym, że offerma ma mózg i go używa, a zs to podlotek jeszcze jest :classic_cool:

Gość fdfdfdfdf
hmmm ja myśle ze może można jakoś sie uchronić tak,że to najpierw my będziemy wypytywać o poglądy faceta a nie odwrotnie.Zeby nie było tak że on bedzie udawał że ma takie poglądy jak my,niech to on zacznie a my ocenimy dla mnie osobiście poglądy mają kluczowe znaczenie chce,zeby moj facet sluchal podobnej muzyki,zebysmy sie dogadywali i rozumieli ale moje poglady dotyczace niektorych spraw np. religii sa tak specyficzne,ze koles musialby naprawde nie wiem jak byc przebiegly,zeby udawac ze ma podobne skoro ja zeby do takich dojsc potrzebowalam kilku lat...

Gość rrefreshh
Offerma nie wiadomo do czego zmierzasz. Ci kolesie nie są fajni i nikt nie piszczy ze szczęścia na ich widok. Mogą wydac sie w miarę fajni na 1 spotkaniach. Albo dają do zrozumienia że maja powodzenie u innych, sztucznie zawyżają swoja wartość i kobieta daje sie nabrać. To chyba lepiej że są takie tematy bo teraz jak któraś pozna "fajnego faceta" zastanowi sie 2 razy - jakie są jego motywy. Kurde dlaczego ludzie bronią tych facetów, łażą po klubach i sępią telefony żeby nie dzwonić albo seks żeby zaliczyć a wszystko po to że muszą się dowartościowywać.

"Przeciez wyraznie Ci tu napisały dziewczyny, że faceci mówia im o stałym zwiazku i pisza codziennie smsy, dzwonia, kupuja róże, niczym prawdziwi gentelmani" W takim razie to nie PUA. Same nie wiecie o kim piszecie. Niedługo każdy rozwodnik będzie PUA na tym forum bo nie chciał zostać w związku :D "Ilekroć tu wejde, widze Ciebie Przesiadujesz tutaj godzinami, a to swiadczy, ze jestes przegrancem i jest duzo w Tobie frustracji, bo Ci sie nie wiedzie w życiu" Ja mam pracę to mogę sobie odpocząć po niej na kafe zamiast na dyskotece. "Darker dyskusja na argumenty z toba nie ma sensu, bo przekrecasz lub naginasz moje wypowiedz do wlasnych blednych wnioskow. " Ładnie podsumowałaś to co wypisujesz. "o ile w ogóle przeczytali bo z ich wypowiedzi wynika ,że zasłyszeli takie hasło jak PUA i jakieś tam śladowe pojęcie (nierzadko błędne) od kogoś albo z gazety i się mądrzą , nie mają pojęcia o temacie" Mam wiedzę o temacie większą od ciebie. Wprawdzie dupy żadnemu nie dałem - w odróżnieniu od ciebie - ale to raczej marne referencje i nie masz się co wymądrzać. "to nie ma PUA dla kobiet??? " Jest, ale tym tutaj niepotrzebne bo one mają kafe i google więc wiedzą wszystko :D

"Ci kolesie nie są fajni i nikt nie piszczy ze szczęścia na ich widok." Może gwiazd rocka nie przypominają ale fajni są. W końcu nie-fajnym do łóżka się nie wskakuje. To chyba lepiej że są takie tematy bo teraz jak któraś pozna "fajnego faceta" zastanowi sie 2 razy - jakie są jego motywy." Najlepiej żeby się od razu oświadczył w klubie to będziecie mieć pewność :D

Gość same dupki wołowe
No tak prawiczki opanowały temat.Darker straciłeśą juz cnote ,ofermo jerychońska:D

Gość gfgddgdg
hmm ja myśle,że nie macie co sie przejmować,większość tych podrywów działa na typowe klubowiczki imprezowiczki,rozrywkowe dziewczyny których kręcą dusze towarzystwa,a na takich kreują się przeważnie PUA,bo to znaczy,że są samcami alfa dominującymi w stadzie ;) Im sie wydaje,że mogą mieć każdą ale przeważnie podrywają w klubach a to miejsce,gdzie nie każdy pasuje.No i miejsce,gdzie bardzo łatwo namówić na seks kogokolwiek,więc czasem te ich bajery są zbędne,bo dana dziewczyna podpita sama chce sie zabawić.Jasne,na pewno niektóre metody są na pewną częśc kobiet skuteczne ,może nawet na sporą część,ale nigdy nie ma takich cudów,żeby zadziałały na każdego.Bo oni za bardzo uogólniają i spłycają kobiety,piszą tak,jakby każda kobieta leciała na taki sam typ faceta a kobieta kobiecie nierówna i każda ma swoje własne preferencje.Ja np. zdecydowanie wole od dusz towarzystwa facetów troche tajemniczych i spokojnych,takich nawet outsiderów jak Włóczykij z muminków ;) I stawiam na normalność,nie na szybki podryw tylko na fascynacje która rozwija sie z czasem rozwijania znajomości. Czytałam książke Neil Strauss - Gra i nie wierze,by którykolwiek z tych dennych tekstów na mnie zadziałał za to nie dziwie sie że zadziałał na podrywane dziewczyny bo były to takie osoby.Zresztą ja wiem że jestem jednym z wyjątków bo zanim czytałam książke brat mi zrobił test PPZ czyli "pomyśl liczbe od 1 do 10 a ja ją zgadne" i podobno wiekszosc osob myśli wtedy 7 a ja pomyślałam 5 :D Także jakby mi jakiś podrywacz wyskoczył z taką sztuczką to by sie ośmieszył :D Zresztą nie wiem czemu niektózy inspirują się tą książką do podrywania jak ostatecznie główny bohater wiąże sie z kobietą,na którą te wątpliwe tricki nie zadziałały i dlatego koleś sie wkręcił bo wiadomo,to coś nowego,nie schematycznego,no i pojawia sie gonienie króliczka :D I koleś zrozumiał,że szczęście znajdzie przy 1 kobiecie a zaliczanie setek nie dawało mu przyjemności ale pustkę.No i ja myśle,że ci PUA poderwą tylko kobiete na podobnym prymitywnym poziomie...i zrozumieją z czasem,że to zła droga,że sie tylko pogubili szukając szczęścia w zaliczaniu kolejnych panienek.Że w ten sposób zaczynając,raczej ciężko będzie zbudować trwały związek. jeszcze ich metoda ignorowania,podwyższania swojej wartości a zaniżania wartości kobiety!! Że jak jej dogryzą na początku i będą ignorować to niby kobieta zacznie sie zastanawiać czemu on ją ignoruje....ja tych co mnie ignorują zazwyczaj też ignoruje zresztąmnie to nie dziwi bo nieśmiałe osoby zazwyczaj są ignorowane ;) I kolesia,który na wstępie by mi zarzucił tekstem,że coś z moim ubiorem czy zachowaniem jest nie tak uznałabym za buraka.A najgłupszą rzecz chyba jaką przeczytałam to "kobiety nie szanują facetów którzy za nie płacą".Też mi coś...szkoda tylko,że ja np. uważam takich mężczyzn za dżentelmenów i raczej nie wyobrażam sobie że jak mnie gdzieś facet zaprosi to będzie mi kazał za siebie płacić.Ja nie lece na drani,pozerów czy głośnych rozrywkowych kolesi z klubów więc jak jakieś poradniki od siedmiu boleści wmawiają facetom że kobiety tylko na takich lecą to czuje sie pominięta.I na pewno nie jestem z tym sama.Nie ma uniwersalnych poradników na podryw,czy to dla mężczyzn czy to dla kobiet.Jedni wolą spokój,inni jak sie ciągle coś dzieje.Mężczyźni tak samo - jedni wolą rozrywkowe inni te bardziej spokojne.

"Darker straciłeśą juz cnote ,ofermo jerychońska" Straciłem szmato p%#&*@#ona.