Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I_AM_WOMAN

Uważajcie na ZAWODOWYCH PODRYWACZY! Kobiety, nie dajcie sobą manipulować!

Polecane posty

Gość gfgddgdg
offermo nie zależy mi na tym zebyś to przeczytał,nie martw sie :D

Gość mnie nie zrobi w konia :D
gfgddgdg Racja kobieto.

Gość i to tyle w kwestii
ofermowej kultury, pisania na luzie i niedokopywania innym

Gość gfgddgdg
nie wątpie ale wiesz,ja jak sie już tak rozpisze na jakimś forum to przestaje na to zwracać uwagę tylko pisze i pisze :P o mój poziom się nie martw,spokojnie. ;) Martw sie o swój żebyś potrafił zwracać uwagę ludziom bez wyzywania,z kulturą ;)

Gość gfgddgdg
no chyba w tym przypadku raczej powinnam bo ja nikogo nie wyzwałam :D

Gość gfgddgdg
chyba że sie obraziłeś za oferme no ale sam sie tak nazwałeś przecież :(

Gość gfgddgdg
hehe no jeśli Ty uważasz że był no to chyba troszke jesteś przewrażliwiony ;) nawet,jeśli uznałeś że jest niemiły no to nie możesz mi zarzucić,że Cie wyzwałam :P chyba ze wolisz żeby sie do Ciebie zwracać "Szanowny Panie o nicku offerma"..żeby przypadkiem nie wyszło na to,że ktoś zwyzywał Cie od oferm

Gość to byla odpowiedz
Na kto to bedzie czytal czlowieku, naprawdę tego nie rozumiesz oferma?

Gość to byla odpowiedz
Aż taka masz ootrzebe bycia kopanym chamie? To straszne

Gość gfgddgdg
no skoro tak uważasz..możesz o mnie myśleć co chcesz,nie zabraniam.Pamiętaj jednak o tym,że zwracając się do prostaków tak jak oni do Ciebie sam stajesz sie prostakiem ;) Są ludzie,którzy potrafią zachować klasę i kulturę w każdej sytuacji,naprawde nie trzeba innych wyzywać od idiotów,jeśli tak łatwo wyprowadzić Cie z równowagi to może popracuj nad charakterem,no chyba że Ci to nie przeszkadza to już Twoja sprawa.Ja wole sobie jednak nie wyobrażać jak reagujesz na ostrzejsze i naprawde chamskie posty i uwagi 🖐️

Gość się bezczelnie wtrącę
offerma jest zgorzkniały i sfrustrowany więc łatwo się irytuje gdyby się zabrał za to pua to by się podleczył

Gość co racja to racja..
Do chamstwa ofermy nie ma sensu dorabiac ideologii

Gość gfgddgdg
Nie ma to jak oceniać innych po kilku postach na jakimś forum...może jestem prostaczką,może nie (zależy kto ocenia) ale panować nad sobą uwierz że potrafię :) Opanowanie zawsze sie przydaje ;)

Gość co racja to racja..
Tak kazdy detal swiadczy o chamie zwlaszcza takim wyznajacym filozofie kalego

Gość rrefreshh
To sedno problemu: "skoro mu tak chętnie wskoczyłyście do łóżka to chyba fajny był, przynajmniej wtedy, prawda?" Skoro któraś wskoczył do łóżka to pewnie facet wzbudził jej zaufanie czyli udawał takiego który nie zrani kobiety po tym jak pójdzie z nim do łóżka. Udawał że interesuje go jej charakter, udawał że jest między nimi coś więcej, i udawał że chce żeby było między nimi coś więcej. Nie musiał obiecywać wprost, mógł robić aluzje że "tak dobrze sie rozumiemy, jesteś dla mnie kimś ważnym" i że jest zafascynowany Nią i jej życiem. Czyli zwykłe kłamstwo. Kłamał że go obchodzi jej praca, kłamał że go obchodzą jej zainteresowania, kłamał że myślą podobnie, kłamał też że jest nią zauroczony. Udawał kogoś kim nie jest więc wydał się fajny. A ta kobieta powinna wiedzieć OD RAZU że on szuka jednorazowego seksu.

"Skoro któraś wskoczył do łóżka to pewnie facet wzbudził jej zaufanie czyli udawał takiego który nie zrani kobiety po tym jak pójdzie z nim do łóżka." Cóż to za zaufanie musiał wzbudzić po chwili rozmowy :D "Udawał że interesuje go jej charakter, udawał że jest między nimi coś więcej, i udawał że chce żeby było między nimi coś więcej." A kogo w klubie - gdzie działają tacy - interesuje kogoś czyjś charakter? "A ta kobieta powinna wiedzieć OD RAZU że on szuka jednorazowego seksu." Każdy facet szuka takiego seksu jeśli nie jest w związku. Geje zaprzeczą.

Gość gfgddgdg
"właśnie drobiazgi świadczą o człowieku, detale jego zachowania pokazują to jaki jest naprawdę a nie wystudiowane i kontrolowane pozory." no tu sie zgodze ;) Ale jak myślisz,że ja udaje i jestem pozerką to sie grubo mylisz no ale co ja będe Cie przekonywać, widać wmówiłeś sobie że jestem taaką prostaczką i pewnie mam ochote Cie zwyzywać tylko opanowanie mnie powstrzymuje ..wiesz,radze Ci nie oceniać w ten sposób ludzi bo naprawde nie każdy coś do Ciebie ma i zamierza Cie obrazić.Oczywiście zakładając,że tak myślisz,ja w przeciwieństwie do Ciebie nie oceniam Twojej osoby tylko konkretne uwagi i wiem,że moge sie jedynie domyślać co Tobą kierowało gdy to pisałeś,Ty zaś po moim jednym poście przykleiłeś mi etykietke prostaczki.

Gość gfgddgdg
"Każdy facet szuka takiego seksu jeśli nie jest w związku. Geje zaprzeczą." jesteś pewien? ;) ja myśle,ze oni czesto szukają takiego seksu tyle że z przedstawicielami swojej płci :D

Gość oferma z tym jednym sobie
nie radzi z opanowaniem u innych

Gość gfgddgdg
ciekawe ilu jest zranionych homoseksualistów,którzy liczyli na coś więcej po przygodnym seksie..

Gość rrefreshh
TY piszesz zupełnie nie na temat, pua podrywają na studiach, przez internet itd. A że w klubach jest inaczej -to co z tego. Ostatnie zdanie nie trzyma sie kupy- właśnie faceci też szukają kochanki na dłużej, może dziewczyny, może przygody, różnie. A koleś szukał na 1 noc, a dawał kit że sie super rozumieją że maja identyczne zainteresowania itd, a to już żałosne. A robił to po to żeby sie pochwalić na forum pua i podniesć swoja wartosć. Czaisz? Musiał opisać sytuacje kolegom żeby pokazać jaki jest "fajny" Nadal uważasz że to NIE jest żałosne?

"A robił to po to żeby sie pochwalić na forum pua i podniesć swoja wartosć. Czaisz? Musiał opisać sytuacje kolegom żeby pokazać jaki jest "fajny" Nadal uważasz że to NIE jest żałosne?" Na tym właśnie polega ich "Community" na opisywaniu swoich przygód i poprawianiu przez resztę "braci w grzechu" popełnionych błędów. Oni mają w dupie to czy miałaś duże cycki czy małe czy fałdę na brzuchu czy cellulit ich interesuje co innego przy opisywaniu.

Gość rrefreshh
"to wszystko nieprawda" To Wszystko prawda, facet jest dla kobiety interesujący ponieważ: 1 udaje zainteresowanie nią 2 udaje zauroczenie 3 udaje pewnego siebie 4 udaje że jego wartość jest wyższa niż w rzeczywistości (pewny krok,itd) 5 udaje że przy nim będzie bezpieczna nigdzie nie dodałam że jest sfrustrowany. Piszesz kompletnie o czymś innym, padło tu wiele przykładów a ty piszesz o jednym, zajadle bronisz tego faceta co już samo w sobie jest dziwne. Co jak co ale ma prawo żeby czuć sie rozczarowana, i to wystarczy, dorośli ludzie chodzą czasem po drinku do łóżka. A jak potem wychodzi na jaw że kompletnie ktoś inny, no to sorry z premedytacją z niej zażartował. Piszesz jakbyś nie miał nigdy takich sytuacji, sama teoria zero wiedzy o życiu, na dodatek potępiasz kobiety że wogóle poszła na coś takiego a bronisz zwykłego cwaniaczka. Juz to wskazuje że coś nie tak u ciebie z oceną syuacji.

"zajadle bronisz tego faceta co już samo w sobie jest dziwne" Zgwałcił? zamordował? Nie, tylko pierścionka nie dał po wspólnej nocy. "Piszesz jakbyś nie miał nigdy takich sytuacji, sama teoria zero wiedzy o życiu" Jego raczej nie bajeruja w barach przystojni faceci :d

Gość offerma wyjdź na dwór,jest
dobra pogoda

Piszesz jakbyś nie miał nigdy takich sytuacji I to jest klucz, no może jeden z dwóch kluczy do tajemnicy offermy. On nigdy nie miał takich sytuacji. Nigdy nie był z kobietą, nigdy żadnej nie poderwał, nie przeleciał i tak dalej i dalej. Ale drugi klucz to fakt, że on ma sporo racji, chociaż przyprawia ją złośliwością w porywach do chamstwa. Ja miałem trochę kobiet i doskonale wiem, że to czy dana kobieta będzie chciała uprawiać seks, zależy od sposobu w jaki się ją potraktuje. Oczywiście kobiety bywają różne. To jest jednak swego rodzaju gra i trzeba umieć zagrać, aby wygrać. Ja raczej nigdy nie szukałem jednorazowych przygód, bo lubię mieć dobrą i kochankę i przyjaciółkę, zamiast jednorazowej przygody, chociaż i takie się zdarzały. Tu się nie ma co oszukiwać, są takie sposoby zachowani, które zwracają uwagę kobiet, są wabikiem, tak jak są takie kobiece cechy, zachowania, które sprawiają, że mężczyzna raczej nie odmówi. Oczywiście nie każdy i nie każda i nie zawsze, bo ludzie pewni siebie, świadomi swoich potrzeb, krytyczni wobec innych, nie dają się tak łatwo zwodzić byle komu, ale komuś fajnemu, to już tak ;) Ale wówczas nie ma żalu, bo to nie tylko gra ale i cały rytuał, który sięga głębiej niż tylko w szyjkę macicy, bo rzekłbym w duszę obojga, choćby nawet na chwilę. A taki facet jak offerma nie umie zagrać, sięgnąć w duszę i przegrywa nim zacznie, więc się ciska.

Gość pan ambasador
albo nawet członkiem Prawa i Sprawiedliwości :classic_cool:

Gość pan ambasador
a jakże! albo nawet kolega z pracy byłego agenta tomka :classic_cool:

Gość pan ambasador
taka kobieta po drinku to jest narażona na tyle rozczarowań :classic_cool:

Gość pan ambasador
ja zawsze gdy się przedstawiam pokazuję zaświadczenie z gminy że nie ukończyłem żadnego kursu puła ani żadnego innego czym zyskuję duże zaufanie poznanej kobiety :classic_cool: