Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I_AM_WOMAN

Uważajcie na ZAWODOWYCH PODRYWACZY! Kobiety, nie dajcie sobą manipulować!

Polecane posty

Gość podaj cały nick
inaczej ostrzeżenie jest do doopy :O

zkafe. dziewczyny dobrze ze piszecie,mnie jeden kitowal ze wolny a okazalo sie ze zonaty,44 lata->>>>nick na " c " odradzam facetow z kafe ??? cream ??!! :P

ojej! jak to dobrze, że u sami prawdomówni siedzą !!:P

Gość nie mieszaj w to coheeda
bo to, ze za mna lazisz juz swiadczy o tobie a to, ze piszesz o czyms o czym pojecia nie masz tez daje do myslenia. skup sie na sobie nie na mnie :) nie potrzebuje twojej uwagi. i do zabawy nie jestes mi potrzebny. pamietasz :) prosilam, zebys nie przekraczal granicy :) nic ci nie zrobilam ale cos masz do mnie :) pytalam kochasz Mnie ? to mi to powiedz, jakos moze sie do tego odniose. o nadal nie rozumiem zainteresowania jakim mnie obadarzasz. przeciez jestem ZYEBEM, dlatego zostwa mnie bo sie ode mnie zarazisz. ale skoro sam jestes z ....to nie rob z innych :) :)

Gość Jaroslawe-84
" kamecha z tamari zaruchali w koncu czy tylko gg " milcz paszczurze, zajmij się sobą spaślaku :O

Gość pokaz mi choc jeden temat
na erotycznym, na ktorym Leniuszek znaczy ja pisze. a latam jak wiesz za kazdym, tylko nie za toba i tego chyba zbolec nie mozesz :P teraz na tapecie jest ? :classic_cool: zastanow sie nas sobą. bo skoro nie masz odrobiny oleju, zeby pomyslec co i jak to :classic_cool: a i mam ponad 50 i uwierz nas lowo nie jestem warta twego posiecenia z jakim mnie "wielbisz"

a teraz wybacz ide podrywac innych :classic_cool: a i zebys nie zapomnial, to ci przypomne :) nigdy nie zapomne ci tego ze swoimi bredniami popsules czyjes relacje. od tamtej pory, jestes dla mnie tylko zalosnymi literami zyjacymi i zywiacymi sie cudzym zyciem koniec. 🖐️

duszek wydmuszek, januszek desznik to moje marzenie :D

Gość Adrian 16 Żoliborz
jesteście naiwne jak dzieci z piaskownicy to cierpcie durne sraki :D:D:D:D:D:D🖐️ tu większość tu kurwiszcza albo lachony, ty czikita dajesz za 1 piwo czy za 3 ?? :D:D:D wszystkie sraki które mają w niku czikita to kretynki :O🖐️

Gość skrzywdzonaaa przez egoistaa
😭

Gość Manipulant
Nie ma kobity, która nie będąc w związku i będąc heteroseksualna nie da się przystojnemu facetowi zaciągnąć do łóżka w ciągu maksymalnie tygodnia. To się tyczy oznacza jakieś 70% bywalczyń dyskotek, dlatego tam najlepiej wyrywać. Krócej trzeba pracować nad mężatkami i innymi zajętymi, nie do zdobycia są natomiast oczywiście lesbijki.

Gość przebijam 65 j
mylisz sie. widocznie trafiasz na łatwy odrzut od prawdziwych kobiet.

Gość Manipulant
Nie ma się z czego śmiać drogie panie. Koleżanka mężatka poznała faceta na imprezie, omamił ją totalnie, na tyle że wieczór skończył się w łóżku. W weekend jechała do niego 150 km do innego miasta. Myślicie że pojechała tam rozmawiać przy kawie? Znam ją od lat,inteligentna po studiach a na takiego palanta poleciała.

Gość przebijam 65 j
ze po studiach jak widac nie znaczy i nie przypisuje to wcale inteligencji :) widocznie chemia byla zbyt silna :) silniejsza niz zobowazania wobez meza

Gość Manipulant
Dopiero przeczytałem. Do tych od Egoista:NIE ZAWRACAJCIE SOBIE NIM GŁOWY!

Gość Angela/\
Ja bym się nie zainteresowała żadnym "facetem" z kafe.

Gość Master2_prawdziwy
Właściwie to mógłbym się zgodzić w pełnej rozciągłości z autorka tematu! Bo to jest prawda - PUA to jedno wielkie oszustwo. Ale tez nie oszukujmy się - te całe szkoły uwodzenia skierowane są do osób, które i tak nie nadają się do związków. Człowiek, nawet w ogolę nie umiejący uwodzić, ale mający w miarę ciekawy DLA KOBIET zawsze w końcu kogoś, mu odpowiadającego, sobie znajdzie. A Ci, którzy jakoś nie mogą to głównie dlatego, że się nie nadają. Skąd prosty wniosek - PUA owszem ranią kobietę, ale tak naprawdę to Oni nie są wcale "wymarzonymi facetami", tylko dalej tymi nijakimi kolesiami, ale teraz uzbrojonymi w nową broń - sekrety PUA.

Gość jak nie umiecie wyrwac kolesia
w realu to cierpcie

Gość pua to czary
nlp i pua to sciema dla prawiczków hodujacych pryszcze. nlp nie ma żadnego poparcia naukowego, to dzisiejszy odpowiednik czarów

nie ma co sie oburzac , na co ? na to ze faceci chca stac sie lepsi, chca was poznac i wiedziec jak sprostac waszym wymaganiom ? zeby zrozumiec jak myslicie i jak sprawic wam najwieksza radosc i przyjemnosc ? sprawic by kazda randka z facetem nie byla nudna i monotonna i najwazniejsze zeby byla calkiem inna od innych statystycznych nudnych randek ? ciekawych zapraszam do materialow i na forum: www.lover.com.pl

Master2_prawdziwy Właściwie to mógłbym się zgodzić w pełnej rozciągłości z autorka tematu! Bo to jest prawda - PUA to jedno wielkie oszustwo. Ale tez nie oszukujmy się - te całe szkoły uwodzenia skierowane są do osób, które i tak nie nadają się do związków. Człowiek, nawet w ogolę nie umiejący uwodzić, ale mający w miarę ciekawy DLA KOBIET zawsze w końcu kogoś, mu odpowiadającego, sobie znajdzie. A Ci, którzy jakoś nie mogą to głównie dlatego, że się nie nadają. Skąd prosty wniosek - PUA owszem ranią kobietę, ale tak naprawdę to Oni nie są wcale "wymarzonymi facetami", tylko dalej tymi nijakimi kolesiami, ale teraz uzbrojonymi w nową broń - sekrety PUA. ---------------------------------- hahaha tkwij sobie w tym swoim matrixe ignorancie :)

Gość Rihana z Tarnowa
Prawdziwy mężczyzna nie potrzebuje PUA srua , bo ma w sobie to coś od uroszenia, a jak nie ma URODY to i wielki kutas nie pomoże. *-*

Gość Rihana z Tarnowa
urodzenia*

Gość malibou@
tak se czytam co pisza..czy to czasem nie ta postrzelona kobita z nikiem your dream robi tu bajzel.byla tu taka szurnieta co przecie zakladala o nim temate jak jebnieta :D:D:D. a manipulanty pua to psychole,trzymajcie sie od nich z daleka :D:D

Gość malibou@
chyba nie wierzysz temu bajerantowi:D:Ddaj se siana :D🖐️

Gość do tych od Egoist*31
" chyba nie wierzysz temu No właśnie chcę mieć pewność, jeżeli w ogóle można tu mówić o czymś takim - podobno na kafe nie można mieć do NIKOGO zaufania z tego co tu czytam. Dobra spadam stąd, nic więcej tu już nie piszę jakby co.

tylko z jedną dziewczyną rozmawiam z kaffe,( i w całym internecie ) bo tylko z jedną jestem zżyty. I to rozmawiam tak intensywnie, ładując kilometrowe e-maile, że na kolejne 2, w praktyce nie wystarczyłoby nikomu sił w podświadomości. i to jest cała moja tajemnica.

Gość dupka jelenia
tak to prawidzwa plaga jeszcze jest roznica jak to polega na tym ze koles milo do ciebie zagada i usiluje wyludzic nr telefonu raz sie przejechalam, facet czekal na nocny i mowil cos o jakiejs duchowosci i pytal czy chcialam sie kiedys zabic LOL wiec dalam mu ten numer - to byl powazny blad! nie robi sie tego :D bo nastpenego dnia zadzwonil i mowi ze mial taki sens ze ruchakl sie ze mna ostro... opieprzylam go i odlozylam sluchawke ale potem balam sie ze moj numer moze byc na roznych forach itd od tamtej pory jak faceci zagaduja do mnie niby niezobowiazujaco to rozmawiam, uwazam ze ludzie za rzadko z soba rozmawiaja np w srkodach komunikacjhi miejskiej :D ale nigdy nie daje numeru telefonu kurde jak spotkam kiedys w ten sposonb ksiecia z bajki w co watpie to niech on mi da najpierw swoj numer a bede chciala to zadzwonie :D poza tym kiedys spotykalam sie z pewnym niedoroslym kretynem ktory bawil sie w te sztuczki, tj utrzymywanie w niepewnosci albo zeby mowic do kobeity albo szyderczo albo jak do dziecka...to go po prostu skreslilam ale tu akurat pozostal mi niesmak, bo naprawde zaczynalam cos do niego czuc a on tak glupio mna manipulowal ;/

Gość Paweł901990
Nie chcecie manipualtorów to. Szukajcie w miejscach, gdzie nie ma lansu na jak najlepsze fotki, i na pewno NIE NA KAFETERII. Jako facet mogę Wam doradzić - zainteresować się jakimś MĘSKIM forum np. dla informatyków Na takim forum, gdzie są właściwie sami faceci (pomijając oczywiście fora np. dla kulturystów), udawać biedną zagubioną kobietkę, poprosić parę razy o pomoc związaną z tym tematem.. Lub portal w stylu Przeznaczeni, podobno mają zarejestrowany duży odsetek dobranych małżeństw, tylko jest to raczej portal chrześcijański? Nie wiem ile kosztuje abonament, ponoć drogi, ale moim zdaniem dzięki temu masz pewność że nie będzie tam buraków którzy się lansują i szukają łatwej jazdy jak na kafe. Potem czytam o depresjach czy innych załamaniach.