Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podziwiajcie:)

patrzcie jak się laska odchudziła SZOK

Polecane posty

Gość do dfkljsfkljskdfj
ay masz jaką dupę? też płaską? i o jakie szanse chodzi, w czym mają szanse te dziewczyny z mniej płaską dupą?

Gość oshiana
jasne, że faceci nie lubią płaskodupia

Gość dfkljsfkljskdfj
Na marne prowokacje nie bede juz odpisywal.

Gość koles od kobiecych ksztaltow
sa rozne kanony piekna i kazdy co innego rozumie przez kobiece ksztalty... ale chyba nie miesnie decyduja ostatecznie o wyborze partnerki?

Gość karuzelamarzen**
No to ja wam powiem, że ja mam w biodrach 93, w talii 69, w biuście 92. Ale mam jeszcze sadełko, które muszę usunąć.... więc wiem o których mięśniach jest tutaj mowa... na razie jeszcze moich tak nie widać, pod warstewką tłuszczyku ... ( procentowo poziom tłuszczu waha się u mnie 20-21%, ale nie wierzę tej wadzę)

Gość dfkljsfkljskdfj
No chyba tylko kretyn wybiera partnerke jedynie na podstawie wygladu... Ale akurat o wygladzie teraz dyskutujemy. Tak, kanony sa rozne, jak juz wspominalem, np. projektanci od jakiegos czasu usilnie lansuja chodzace wieszaki, a osobiscie nie znam za bardzo facetow, ktorym sie to podoba. Jasne, ze zawsze znajdzie sie ktos, kto bedzie mial taki, czy inny gust. Ale nie jest tak, ze bedzie to rowny rozklad i zawsze jakis typ sylwetki bedzie sie podobal wiekszej liczbie osob.

Gość kasztyk33
odwaliła kawał dobrej roboty, motywuje mnie. Jedyne do czego moge sie przyczepić, to jej obecny rozmiar biustu (zwłaszcza na zdjęciu w białym stroju kąpielowym). Wiadomo że przy odchudzaniu zmniejszają się też piersi. Szkoda że i ją to spotkało

Gość rzabufka
A ja sie calkowicie zgadzam z dfkljsfkljskdfj. Seksowne kobiece cialo to cialo wysportowane. Tak jak modelki z jego zdjecia (pomijam biust) - umiesniony brzuch, uda i widocznie zarysowane miesnie ramion i rak. Ale taka sylwetka wymaga duzo pracy. Trzeba cwiczyc i cwiczyc. I wbrew pozorom jesc calkiem sporo (i zdrowo), bo trzeba z czegos te miesnie zbudowac. A kanon kobiecego piekna promowany przez przemysl modowy (i te wszystkie idiotyczne kobiece diety ala 1000 kalorii na dzien) wymaga takiej niezdrowej chudosci i niejedzenia, ze zadna modelka nie dala by razy porzadnie pocwiczyc nawet 10 minut. I stad te wychudzone, plaskie pupy i uda z wielka dziura pomiedzy nimi. Ale nie oszukujmy sie - faceci wola kobiece 'oplywowe' ksztalty - a one sa zasluga podskornych miesni! A tak swoja droga dziewczyna z bloga ladnie schudla - za to podziwiam. Ale jak dla mnie juz przesadzila i jest za chuda.

Gość dfkljsfkljskdfj
rzabufka no ja moze w koncu powiem, dlaczego wybralem akurat ta modelke, zeby nie przeciagac dyskusji :) Owszem, taka figura wymaga ogromnej pracy, a wiekszosc kobiet boi sie, ze jak tylko sie wezmie za ciezary, to od razu strasznie im urosna miesnie i beda wygladaly niewiadomo jak... co jest bzdura. Wybralem akurat ta dziewczyne, bo to profesjonalna zawodniczka. Owszem, ma mocno zbudowana sylwetke, tylko ze zadna z pan tutaj do takiej ilosci miesni nie dojdzie. Dla porownania, dla tych wszystkich przerazonych przebieraniem masy, zobaczcie jaka jest roznica u zawodniczki, w trakcie zawodow i "na codzien". Na zawody okres przygotowan powoduje pompe miesniowa, a totalne odtluszczenie skrajne wyeksponowanie miesni. Co wcale nie oznacza, ze kobieta na codzien wyglada tak samo :) Teraz wrzuce wam zdjecia tej samej zawodniczki z zawodow, gdzie figura rzeczywiscie wyglada juz "niekobieco": http://www.flickr.com/photos/cplphotography/1966850317/sizes/o/in/photostream/ http://www.flickr.com/photos/cplphotography/1967680488/sizes/o/in/photostream/ http://www.flickr.com/photos/cplphotography/1966849403/sizes/o/in/photostream/ I zdjecia "na codzien", z normalnym poziomem tkanki tluszczowej: http://www.jelena-abbou.com/wp-content/gallery/looking-hot/abbou.jpg http://images.t-nation.com/forum_images/1/5/15866-Jelena_Abbou_by_Lisa_Brewer.jpg http://media.photobucket.com/image/jelena%20abbou/oenamelo/JelenaAbbou.jpg http://www.fit.pl/xxx_n.php?foto=jelena_abbou_20.jpg&dirt=g/str/miss_fitness/20/&q=93&x=300 Wiec biorac pod uwage, ze normalna kobieta cwiczac, nawet nie zblizy sie do takiej ilosci miesni, jak profesjonalistka, to mysle, ze trening tylko i wylacznie pozytywnie wplywa na sylwetke :) Miesnie sa potrzebne, zeby dobrze wygladac! Dodam, ze sama Jelena w wywiadzie mowila, ze jako nastolatka byla zawsze wychudzona, dopoki nie zainteresowala sie treningiem silowym.

Gość dfkljsfkljskdfj
Powyzszy post byl dla osob, ktore uwazaja, ze miesnie nie maja nic wspolnego z sylwetka... Otoz jak widac maja, bo to miesnie, wyraznie widoczne na zawodach, na codzien ukryte pod warstwa tluszczu wypelniaja ta sylwetke i decyduja o jej ladnym ksztalcie.

Gość dfkljsfkljskdfj
Dorzuce cos jeszcze w wersji ciut bardziej ubranej: http://www.jelena-abbou.com/wp-content/gallery/jelena-in-dresses/jelena-dresses%20(4).jpg http://www.jelena-abbou.com/wp-content/gallery/looking-hot/jelena%20(4).jpg Normalnie babochlop... fuj... :P Kazdy facet na ulicy z obrzydzenia szedlby 100m z wykrecona szyja, zeby dobrze zapamietac to paskudztwo :P

Gość karuzelamarzen**
to przeciez jasne, ze jak ktos cwiczy zawodowo czy jakby to nazwac, to na co dzien nie ma tak zarysowanych miesni jak tuz przed zawodami, przed ktorymi to nie przyjmuje sie plynow... skora jest cienka itd itp wystarczy poogladac zdjecia meza pani Kasi Skrzyneckiej

Gość do dfkljsfkljskdfj
o fujjj aj ty aj ty, po pupci trzy klapsiki

Gość do dfkljsfkljskdfj
Chciałabyś, żeby się nie oglądali, ale oglądają się a wacki spodnie rozsadzają heheheheh

Gość po co ta cała afera
jak ta dziewczyna z bloga będzie ćwiczyć to po kilku latach jej się wyrobią mięśnie i będzie jak laska nr 2 ze zdjęcia, jestem kobietą i podoba mi się właśnie ta umięśniona, ale ta dziewczyna z bloga też wygląda ślicznie, myślę że jej bardziej pasuje taka chuda sylwetka

Gość juz nawet nie chodzi
mam plaskodupie - do faceta o dziwnym niku djfhdcostam cwicze na silowni 2-3 razy w tygodniu po 2-3h na wszystkich maszynach jakie maja, jest to silownia dla kobiet, wiec ukierunkowana na dolne partie ciala, ale nie tylko. od pupy jest mase urzadzen i na wszystkich cwicze. w domu jeszcze codziennie wymachy do tylu z guma na kostkach lub obciaznikami, przysiady, wykroki, i rozne cwiczenia w pozycji na pieska, tzn wymachy, krecenie kolek stopa i inne takie. I jeszcze przy brzuszkach robie takie cwiczenie ze sie biodra unosi. To wszystko od kilku lat i mam płaską, sflaczala doope i cellulit na niej. reszta ciala jest mocno, porządnie wyrzeźbiona.

Gość dfkljsfkljskdfj
No to pewnie masz przyczyne ;) Takie wlasnie typowo kobiece treningi, ktore nie buduja masy miesniowej... Za czesto, za duzo, za male ciezary. Np. glebokie przysiady ze sztanga rozwijaja posladki, tylko trzeba wziac solidny ciezar na plecy i sie pokatowac ;) I nie kilka razy w tygodniu po x cwiczen na wszystkich maszynach, tylko 1-2 razy w tygodniu,np. 3 cwiczenia na partie, miesnie zeby urosnac musza miec czas sie zregenerowac, a po drugie trzeba porzadnie zjesc ;) Bez dodatniego bilansu kalorycznego nie ma wzrostu miesni. Posladki to normalne miesnie i przy prawidlowym treningu i odzywianiu nie ma sily, zeby nie urosly, tu nie ma co zwalac na genetyke, tylko na metody :) W zasadzie to powinno Cie chyba pocieszyc, bo jak sie poprawisz, to beda i efekty, nie jestes skazana na plaski tylek ;)

Gość kaj9120msl;
a czy to na ile zad odstaje nie zalezy tez od wygiecia kregoslupa aby?

Gość kaj9120msl;
dfk- alez ty musisz byc boski... jak tak robisz te przysiady z ta sztanga... a zadek masz pewnie twardy jak skala, co? mmm ach

Gość dfkljsfkljskdfj
Zalezy tez od wygiecia kregoslupa, ale chyba normalne ze jak wiekszy miesien, to bedzie bardziej odstawal... Co do prowokacji, to juz napisalem, mozecie sobie odpuscic, bo nie bede sie dawal wciagac w glupie dyskusje.

bałabym się tej laski z drugiego linku, nie piszę już nawet w czasie zawodów, bo to jest okropne, ale poza zawodami wygląda i tak gorzej od chudzinki;) bałabym się, że mi przyleje jak się wkurzy:P a taka chudzinka mi się bardziej podoba, jej jakby facet wlał to by się szybko nie podniosła, a ta z drugiego linku to jakby oddała to byłoby dopiero;) jest za ciężka i tyle.

Gość dfkljsfkljskdfj
No to mozliwe, ze takie wymoczki, co sami maja po 25cm w bicepsie to unikaja takich lasek i twierdza, ze im sie nie podobaja ;) Hmm, czyli wychodzi na to, ze kobieta to powinna sobie nie radzic w zyciu, zeby byc atrakcyjna ;) Bo jak umie sobie sama dac rade, to sie faceci boja ^^ A naiwnie sadzilem, ze kobiety w wiekszosci nie chca byc postrzegane jako slodkie idiotki i bezradne sierotki ^^

Gość szokingirl
tak mowicie tutaj o dupciach... ja nigdy nie cwiczylam (wstyd sie przyznac?), czasem jezdze na rowerze, a dupe mam jak jennifer lopez i stanowi ona wielkie zrodlo moich komplexow :( chyba nijak nie mozna tego zniwelowac... mam problem z kupieniem spodni....

Gość szokingirl
co oznacza znak " ^^ " ? pytam serio.

Gość dfkljsfkljskdfj
A roznie juz teraz jest tlumaczony, czesto ^^ jest uzywane jako usmiech/rozbawienie, ja tak go uzywam.

^^ to zdziwienie, chyba:P ja chciałabym być taka, że gdzie wiatr zawieje tam lecę:P

Gość zblazowana na maXXXXa
^^ to taka mina: http://images.mylot.com/userImages/images/postphotos/2292874.jpg co do tych treningów, to sie mylisz, bo te maszyny na siłowni maja regulowane obciazenia i ja wciaz je zwiekszam, ogolnie wlasnie trenuje glownie siłowo, z obciazeniem. Tyle ze w domu robie takie zwykle wygibasy bo nie mam maszynerii u siebie.