Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati_91

Panie starajace sie o dzidzie łax=czmy sie :)

Polecane posty

Gość sarcia 37
hej, zaczynam w tym cyklu starania dopiero, w ostatnim spróbowałam, udało się ale było poronienie samoistne..., mam 37 lat i może być ciężko zajść , jak się stara, także nie nastawiam się , że się uda tak od razu

Gość sarcia 37
zapomniałam dodać , że to mój 4 dc i data nast.@ 03.10

Gość gość
Witam Sarcia ;) mam nadzieję, że będzie nas więcej na tym topiku.... i mnie znów nawiedziła @ tak jak się spodziewałam na dzisiaj;/, ale biorę od dziś wiesiołek w kapsułkach, czytałam że nie powinien zaszkodzić a może śluz płodny polepszyć ;). jeszcze tylko mojemu M muszę jakoś kurację wynaleźć na poprawę jakości żołnierzyków- może znacie jakieś?

Gość sarcia 37
dzięki nikita za miłe przyjęcie :) ja tez biorę wiesiołek i kwas foliowy, a dla mężów - słyszałam , że może pomóc cynk w tabletkach ( ale czy to prawda to nie wiem), warto poczytać bo zaszkodzić nie zaszkodzi a może akurat pomoże?

oo widze, że na tym topiku są same dość młode dziewczyny, a topik świeży. Więc pytanko można dołączyć? :)

to się ciesze:) no więc u mnie wygląda to tak: mam 21lat i wspaniałego męża , ż którym staramy się o dziecko 5 cykli. Niestety sprawy się pokomplikowały bo mąż zaczął wyjezdzać w delegacje do pracy, wyjeżdza w niedziele wieczorem a wraca w piątek w nocy bądz w sobote, więc teraz często go nie ma:( w 9dc próbowaliśmy ale wątpie , aby się udało bo płodne dopiero wczoraj mi się zaczęly. No i nie wiadomo czy wgl przyjedzie w ten weekend:( jeśli przyjedzie to może się udać jeśli nie to kolejny cykl w plecy.. Wkurza mnie to bo jestem młoda więc nie powinno się mieć problemu. Nastki wystarczy, że raz się nie zabezpiecza i bach - ciąża a jak chce to nie ma;/

truskava nie martw sie mojego tez nie ma prawie w domu staralismy sie 7 cuki i sie udalo koncze 13 tydzien

dopisuje się NICK.........CYKL STARAŃ.....WIEK......DATA NAST @........MIASTO ada111..........7................23...........14.0 7.11.............zach. paula299....ponad 30.........29...jak bedzie to sie dopisze....Sląskie Dilayla24.........8..............24..............2 1.08.'11...........świętok. Patuleczek........17.............21............23.0 7.11............malopol. MarliZ..............15..........24.........2 0.07.11.............mazow. Little.d............4...............25...........1 0.08.11............centrum truskava888....5...............21............23.09.11.......pomorskie

to gratulacje!!! czyli trzeba Cię w tabelce poprawić :) ja jednak na ten cykl nie licze za bardzo, ale od przyszłego to się ostro biore za męża :) a jak znosisz tą rozłąke? tym bardziej teraz, w ciąży? nie czujesz się osamotniona? bo mi to strasznie doskwiera

tak bedzie lepiej bo mi raczej @ juz przez pare tygodni nie przlezie NICK...........CYKL STARAŃ.........WIEK..........DATA NAST @...............MIASTO paula299.......ponad 30..............29.......jak bedzie to sie dopisze......Sląskie Dilayla24................8...............24.............. 2 1.08.'11..................świętok. Patuleczek.............17..............21..............23 .0 7.11..................malopol. MarliZ...................15..............24.............. .2 0.07.11..................mazow. Little.d..................4...............25............. .1 0.08.11..................centrum NIKITA8387.............8...............24...............0 8 .08.11.................opolskie Młoda z Torunia........5...............25...............02.08.11.... ..............Toruń truskava888....5...............21............23.09.11.... ...pomorskie NICK........WIEK.....DATA PORODU....PŁEĆ...KTÓRY CYKL.....MIASTO ada111........23.......21.03,12.........?????..........7............ZACH.

Powiem ci tak że teraz mój m wyjechał na miesieczny poligon i dopiero 3 pazdziernika wróci.. jakos daje rade bo muszę nie mam innego wyjśćia :)

hehe 3 października to mój ma urodziny :) ja się strasznie nudziłam w domu siedząc sama więc zaadoptowałam malutką kicię :) jest kochana ale strasznie pobudzona :) teraz przynajmnie z nią się "bawie"bo sama to bym za przeproszeniem pierdolca dostała

ja nie jestem sama ma 3 letnia córeczke ale i tak świruje pomalutku juz heh dyby nie internet i tv zwariowałabym z nudów :)

to faktycznie masz co robić. pewnie teraz chciałabyś chłopca do parki? :) choć najważnijsze, żeby było zdrowe. Tv mnie ratuje bo niestety neta jeszcze nie mam:( więc pisze tylko z pracy, a wieczorami to jest katorga, tym bardziej, że w tym tv praktycznie nie ma nic nowego, wieczne powtórki. Na kablówce to samo..

no masz racje z tym tv. wiesz dlamnie to obojetnie co bedzie oby tylko było zdrowe w tamtym roku straciłam ciąże mojemu aniołkowi przestało bic serduszko :(

o matko, wspołczuje :( no cóż, takie jest życie niestety. wiele kobiet roni nawet nie wiedząć, że są w ciąży. Przykre ale nie mamy na to wpływu

Gość gość
Witam Truskava ;) i popieram adopcję kotów ;D bo też zaadoptowałam w marcu br. koteczke i racja, że zwierzątko potrafi umilić czas ;D a mały boboas wypełnia 24h. Ada111 ty masz to szczęście i już coś możesz o tym pwoeidzieć ;), a teraz szczęściaro drugie cię czeka- SUPER! ;DMi się jeszcze bardziej zachciało bobasa jak zobaczyłam jak moja 10 miesięczna chrześnica na czworaka śmiga po pokoju, wstaje itp. super widok, a jaka mięciutka jest jak się przytula ;D eh...

Gość gość
NICK...........CYKL STARAŃ.........WIEK..........DATA NAST @...............MIASTO paula299.......ponad 30..............29.......jak bedzie to sie dopisze......Sląskie Dilayla24................8...............24.............. 2 1.08.'11..................świętok. Patuleczek.............17..............21..............23 .0 7.11..................malopol. MarliZ...................15..............24.............. .2 0.07.11..................mazow. Little.d..................4...............25............. .1 0.08.11..................centrum NIKITA8387.............8...............24...............0 5 .10.11.................opolskie Młoda z Torunia........5...............25...............02.08.11.... ..............Toruń truskava888....5...............21............23.09.11.... ...pomorskie

dlaczego nie wkleiłas całej tabeli ?/? mnie zabrakło przeciesz ja bylam tu od początku tego topiku a ze jestem w ciązy teraz to nie przeszkadza co ?/

poprawiam NICK...........CYKL STARAŃ.........WIEK..........DATA NAST @...............MIASTO paula299.......ponad 30..............29.......jak bedzie to sie dopisze......Sląskie Dilayla24................8...............24.............. 2 1.08.'11..................świętok. Patuleczek.............17..............21..............23 .0 7.11..................malopol. MarliZ...................15..............24.............. .2 0.07.11..................mazow. Little.d..................4...............25............. .1 0.08.11..................centrum NIKITA8387.............8...............24...............0 5 .10.11.................opolskie Młoda z Torunia........5...............25...............02.08.11.... ..............Toruń truskava888....5...............21............23.09.11.... ...pomorskie NICK........WIEK.....DATA PORODU....PŁEĆ...KTÓRY CYKL.....MIASTO ada111........23.......21.03,12.........?????..........7. ...........ZACH.

no hej dziewuszki:) moja kotka daje mi popalić niestety. wszystko gryzie, drapie, wspina się po zasłonach, więc musiałam je podwinąć. Ja to już jestem cała podrapana. Dziś w nocy wgl miała "pierdolca" nudziło jej się, więc rzecz jasna obudziła mnie pięknym zadrapanie w nos heeh dziś wyglądam poprostu pięknie ze szramą na nosie:)

Gość gość
Ada111 oczywiście nie zrobiłam tego celowo jak co to przepraszam ale przez pomyłkę skopiowałam tabelke z samego początku topiku ;/

Gość gość
Hej ;D ja jestem, a gdzie reszta?

Dołączam się;-) NICK...........CYKL STARAŃ.........WIEK..........DATA NAST @...............MIASTO paula299.......ponad 30..............29.......jak bedzie to sie dopisze......Sląskie Dilayla24................8...............24.............. 2 1.08.'11..................świętok. Patuleczek.............17..............21..............23 .0 7.11..................malopol. MarliZ...................15..............24.............. .2 0.07.11..................mazow. Little.d..................4...............25............. .1 0.08.11..................centrum NIKITA8387.............8...............24...............0 5 .10.11.................opolskie Młoda z Torunia........5...............25...............02.08.11.... ..............Toruń truskava888....5...............21............23.09.11.... ...pomorskie NICK........WIEK.....DATA PORODU....PŁEĆ...KTÓRY CYKL.....MIASTO ada111........23.......21.03,12.........?????..........7. ...........ZACH. arszenika*....26......24.04.12.........??????........1..............mazowieckie

Gość gość
Również gratuluję ;D cudnie i mam nadzieję, że zarazicie nas wszystkie aurą ciążową ;D