Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deliverencja

KULTURA LUDZI WOBEC CIEZAROWEK

Polecane posty

Gość Miloenka
tak jak moja, gnije od dawna a smierdzi na odleglosc

Gość Deliverencja
zapytam o jedno i zakocze temat: Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci wiec co tu robia te napastliwe wstretne atakujace ciezarne baby? jak to forum dla wlasnie ciezarnych grubych kaszalotw wiec co wy tu robicie??

Gość Deliverencja
ja sie nudze dłubie w dupie i pisze tutaj a wy?

Gość Deliverencja
nara wam mowie puste cipy

Gość Deliverencja
ze mną na czele jestem mega pusta cipa uwielbiam obrazac innych i uwielbiam anal

Gość komputer na dziecko nie działa
zbyt dobrze debilko. urodzisz jakiegoś matoła i wtedy będzie, bo mamusia pisała na Kafe o tym czy jej kazdy ma ustępowac miejsce! Dobre nie!

Gość ale ona o tym
nie mysli, wazniejsze jest zeby kogos obrazic na kafe no i zabic czas bo przeciez ma L4

co tu mówić o kulturze wzgl ciężarnych jak kultury wzgl czlowieka u niektórych tu nie widac tak, nikt nie kazał zajśc w ciąże, nikt nie kazał nawet jechac jej tym autobusem czy tramwajem, niech z buta idzie kilka km, nkt tez nie każe byc nikomu miłym wzgl cięzarnych nikt nikomu nic nie kaze a potem patrzymy na nasze smutne zmarnowane społeczenstwo, na zblazowanych nastolatków co własna matke potrafią uderzyc, bo jak mama nie nauczy szacunku dla wartości, dla życia, dla ludzi to kto nauczy? bądzmy nieuprzejmi, wredni, nie uśmiechajmy się do nikogo, mamy przecież smutna historie a jeszcze smutniejsze zycie, wiec po co byc miłym, uprzejmym, nikt nam za to nie zapłaci więc nie warto?bądzmy narodem który potrafi bluzgać, mamy idealną Polskę

Gość Deliverencja
daj spokoj i tak ci zaraz napisza ze jestes roszczeniowym kaszalotem co dal dupy jestes w 35tyg tak?jak samopoczucie?

Gość a kto mowi
o byciu nieuprzyjmym i td? tez uwazasz ze jak jestes w ciazy to kazdy musi skakac koło Ciebie? jesli tak to współczuje

Gość Deliverencja
zaszłaś w ciąże bo ci napluł czy normalnie?

Gość Deliverencja
co to za mania podszywania sie nie moge pojac mnei by to do glowy nie przyszlo...

nikt nie skacze i skakac nie musi, za kazdą uprzejmość dziekuję i usmiechem odpłacam, życząc jak najlepiej

Gość Deliverencja
bo jestem niedorozwinięta ale juz wiem ze mozna sie podszywac huraaa!!

Gość Deliverencja
zalosne

Gość a kto mowi
Grays "za kazdą uprzejmość dziekuję i usmiechem odpłacam, życząc jak najlepiej", i o to chodzi, a nie obwiniac caly swiat bo miejsca ktos nie ustąpił

a dziekuję, samopoczucie bywało lepsze, ostatnie nóżki najbardziej uciązliwe:)

Gość Deliverencja
jestem załamana, wypadły mi włosy łonowe, lekarz sie ucieszył ze niebedzie musiał golic krzaków

Gość a kto mowi
puchną ?

Gość Deliverencja
19:46 [zgłoś do usunięcia] Deliverencja KOJIJ jak mnie ktos zejdzie (zdarza sie to rownie czesto jak zacmienie ksiezyca) to podziekuje usmiechne sie bo ktos mi pomogl byl zyczliwy i to chyba powinno tak wygladac ja otrzymuje pomoc a ktos uczucie ze zrobil cos dobrego Grays77 mnie dokucza bol pod prawym zebrem.. :( na kiedy masz termin?

Gość Deliverencja
ja mam wg usg na 18.08 juz bym chciala zeby bylo po czekam na dziecko i chcialabym juz byc taka jak przed ciaza..

Gość Deliverencja
ale taka nie bede bo siedze ciagle przed kompem, jem jak swinia i tyje, a moje malenstwo lubi promieniowanie ktore wytwarza komputer

9 sierpnia wstepnie cc, to zapraszam na topik sierpniówek jak masz na sierpień:)

tak, znam te kłócia, to jeszcze brzuszek wysoko masz, lada moment sie obnizy i przestanie boleć

Gość i ty osadzasz kogos
16.07.2011] 17:17 [zgłoś do usunięcia] Deliverencja vamos ale ty pie**olisz jak potrzaskana w 9mc po butikach?Zeby kupic namiot? a sklep osiedlowy no np biedronka stokrotka lidl a moze ty jestes bezplodna i dlatego masz taki uraz? 16.07.2011] 18:14 [zgłoś do usunięcia] Deliverencja no fruzia jak kon rży z radosci bo sie pojawil jakis d**ek i gada o dupczeniu hehehehehahhahahehehehahahah no jakie smieszne dajcie sobie nr gg i wyjdzie z tematu jak tak macie pierdzielic żalosna jestes deliverencja

Gość Deliverencja
zamknij sie tepa cipo!!!

Gość mamiiiiiitaaa
oj musisz zrobic haslo bo podszywy sie smieja

Gość Deliverencja
bo jestem glupia