Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deliverencja

KULTURA LUDZI WOBEC CIEZAROWEK

Polecane posty

Gość KOJIJ
deliveracja-nie mierz wszystkich swoją miarą :) Ale spoko, wszyscy zauważyliśmy, że jesteś kretynką :P

Gość Deliverencja
nie powinnam byla pracowac - w drukarni- chodzic robic sobie inhalacje z farb drukarskich-a co ze zaszkodze dziecku ale nie pojde na l4 jak mi lekarz zakazal a co tam ze przeszlam powazna operacje kregoslupa to znaczy ze nie powinnam niec dzieci albo jak juz mam powinnam siedzie 24/7 w domu i wy jestescie ludzmi?

i niestety te ktore pracuja w urzedach czy u kogos zaraz ida na zwolnienie a moja kosmetyczka z takim brzucholkiem pracowala do konca wcale mloda nie jest-ma 37lat i sama przyznala,ze to tylko,ze wzgledow finansowych

Gość Deliverencja
EMPATIA-to jest dla was obce ZNIECZULICA-to wasza postawa tyle

Gość KOJIJ
A co, ja ci kazałam zajść w ciążę, że tak na ans narzekasz? :P

Gość KOJIJ
Niestety, ale to tobie brak empatii i nie dziwię się, że nikt nie chce przepuscić...

Deliverencja skoro masz takie olbrzymie pojecie o empatii to moze zacznij sie ksztalcic w dziedzinie "jak uzuwac mózgu" :D

Gość Deliverencja
no debile no czy ja ci kazalam zajsc w ciaze.. no kretynka patrz a jak spotkasz w autobusie osobe o kulach to jej nie zejdziesz bo ty jej tak nie urzadzilas? albo starsza osobe co sie slania na nogach tez nie zejdziesz bo ty jej nie kazalas tyle lat zyc? wez sie puknij w leb

deliwencja ja naprawde rozumiem jak ktos ma przewlekle schodzenie sama choruje,ze stanami ciezkiego zaostrzenia ale staram sie normalnie zyc wygldam na zdrow ale nieraz stalam w kolejce do lekarza podczas ataku swiata nie zmienisz sa ciezarne,sa ludzie chorzy,sa staruszkowie szacunek nalezy sie kazdemu:)

Gość jak tak ci trudno w ciązy
to nie trzeba było rozkładać nóg, zresztą jak twoje dziecko ma być takie jak ty, to może lepiej, żebyś go nie miała idiotko!

ide bo tak sie opluwacie,ze mnie nie widzicie wiecej zyczliwosci a mniej jadu :)z kazdej strony pozdrawiam🖐️

Gość KOJIJ
Tylko, że osoby które chodzą o kulach nie mają roszczeniowej postawy i nie narzekają, jak to im ciężko:P A już kolejny raz wchodzę na kafeterie i widze na głównym "brak kultury ludzi wobec kobiety w ciąży" to jest żenujące...

Gość Deliverencja
jak nie bylam w ciazy nie prosilam ayb ktos mi schodzi,jechalam z pracy 2 autobusami godzine bolaly plecy w miejscu gdzie byly operowane ale stalam bo chcialam sobie udowodnic ze jestem prawie jak te zdrowe osobyale teraz boje sie ze moge w cos uderzyc a bardzo chce tego dziecka i juz kocham moja coreczke ale tu sa takie kurwa tepe lby ze az mi sie chce wymiotowac i kuzwa zawsze schodzilam ludziom zawsze zwlaszcza ciezarnym!! bo czulabym sie strasznie jakbym siedziala a taka dziewczyna by sie przewrocila!! spalilabym sie ze wstydu ze moglam jej zejsc a posadzilam dupe i jechalam tym sie roznie od was...

Gość Deliverencja
19:12 [zgłoś do usunięcia] jak tak ci trudno w ciązy to nie trzeba było rozkładać nóg, zresztą jak twoje dziecko ma być takie jak ty, to może lepiej, żebyś go nie miała idiotko! jestes przykladem ze powinna byc w polsce dostepna aborcja

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Fruzia, Kojij jakie straszne, tepe, bezmyślne, wulgarne baby z was, to się w głowie nie mieści, poziom wypowiedzi Pani Fruzi jest żanujący..i ty jestes matka trójki dzieci..jaki ty przykład kobieto dajesz...a jak twoja córka bedzie w ciązy czuła się fatalnie i będą ją traktowac jak ścierkę która nie potrzebuje pomocy to jak się bedziesz czuła???? Dajecie przykład jak bezmyśle, puste są dzisjesze kobiety..zero empatii, byle dowalic, byle ktoś sie gorzej poczuł...a później spikniecie się takie w kilka przed domem i nadajecie piskliwym tonem,...tfu tfu....w dupach wam się przewraca...nic by wam się nie stało gdybyście pomogły ciężarnej durne krowy....to wy myslicie że wam się wszysko nalezy i dlaczego taka ciężarna ma mieć lepiej....niech mdleje w tej kolejce ja będe pierwsza bo ja ejstem ważniejsza..moje osrane dobro...będe 2 min szybciej w domu to sobie klan ogladne...żenada po prostu...wstyd mi za was jak to czytam nabzdyczałe fukające idiotki.

Gość KOJIJ
Ej... A gdzie ja napisałam, że nie masz prawa bać się o swoje dziecko? Masz je i bój się o nie. Ale nie zmuszaj wszystkich by także bały się o twoje dziecko. Powtarzam to po raz kolejny, gdybyś podeszła do mnie w autobusie, ustąpiłabym ci, ale trzeba mieć troche kultury i nie zakładać z góry, że nikt cie nie puści.

Gość KOJIJ
rrrrrrrrrrrrrr-jak będziesz umiała podjeść zapytać się grzecznie o miejsce a nie z mordą od razu, to tobie też by ustępowali. Ale wy jesteście jakimiś matkami polkami i myślicie, że każdy ma obowiązek troszczyć się o was i wasze dzieci. Ja nie mam takiego obowiązku. Mogę wykazać się dobrą wolą, ale nikt mnie do tego nie ma prawa zmusić. Basta!

co maja moje wypowiedzi do moich dzieci i przykladu jaki im daje idiotko pomysl czasem, czy ciezarne juz nie mysla wcale? jestem na forum dzieci obok mnie nie ma bo jestem w pracy, to jak mam dzieci nie moge przeklinac? kolejna swietojebliwa :D

Gość KOJIJ
rrrrrrrrrrrr- współczuję tobie, twoim dzieciom.... Bo postawa roszczeniowa matki nauczy gówniarza, że też może wszystko a potem będą leciały teksty "nie kop pana bo sie spocisz"

Gość to usuń tego bachora
jak ci przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu!

Gość KOJIJ
No i jeszcze niech mi wamawiają, że ja mam obowiązek ustępować. Co za tępe babska... Jak ci źle, zrób se prawko i będzie po problemie.

Gość Monia445565
a co mnie obchodzi jakaś arogancka patologia co zaszła w ciążę i ma wymagania, żeby wszyscy jej schodzili z drogi. Nie pasuje, to siedź w domu.

Gość Deliverencja
Ja mam sie wykazac kultura? N o wlasnie mam kulture ze stoje w autobusie i pokornie czekam az sie ktos podniesie bo jak bym sie zapytala to takie jak ty by powiedzialy ze "MAM ROSZCZENIOWA POSTAWE" to wy nie wiecie ze jak taka wchodzi to kulturalny czlowiek sie podnosi!? i rrrrrrrrrrrr ma racje czego wy te dzieci nauczycie? mnie matka powtarzala ze jak widze w tramwaju jakas osobe o kulach starsza czy pania w ciazy to mam zejsc i zostalo to we mnie ale w waszych dzieciach to nie zostanie bo dziecko czerpie z matki a tu raczej nie ma czego czerpac chamstwo moze to o tak

skoro moja córka bedzie na tyle dorosla zeby zajsc w ciąze to tez bedzie sama o siebie dbala chyba ze twoja mama lata za toba krok w krok i krzyczy ze jestes w ciazy to ci schodza z drogi,

Gość KOJIJ
Masz kulture, bo nie umiesz otworzyć gęby? Wiesz co to kultura może? Możesz grzecznie zapytać! Grzecznie! Wiesz co to znaczy? Ja się nie rozglądam czy właśnie weszła baba w ciąży i to że ty chcesz usiąść jest twoją sprawą i twoją sprawą jest dopominanie się o miejsce!

Gość Deliverencja
siedzcie na tych dupach wygodnie mam nadzieje ze kiedys bedziecie wiozly te dupy i przy was wywali sie taka ciezarna i np dostanie krwotoku i chcialabym widziec wasze miny i te wasze madrosci..

Gość Monia445565
nie porównuj Pani o kulach czy starszej osoby do cięzarówki, bo w przeciwieństwie do ciebie nie są takie chamskie. Tobie miejsce w autobusie nie nalezy się, bo ciąza to nie choroba! A jak traktujesz ją jako zło konieczne, to nie trzeba było dawac dupy. A zresztą tak mi się wydaje, ze byłoby lepiej, żeby niektóre jednostki nie miały dzieci, w tym i ty

Gość trochę mi was żal
tak po ludzku - żal mi was. Coś ważnego i fajnego was omija, kiedy tak siedzicie sobie w tych autobusach i czterech liter nie ruszacie. Bo np. macie kaca (to Pan Vamos chyba). Albo ponieważ uznałyście tę ciężarną za taką z postawą roszczeniową (choć to może grymas bólu był). Nie proszę o miejsce w autobusie czy w kolejce. Nawet w kasie pierwszeństwa. Kiedy dobrze się czuję, to miewam przypływy wisielczego humoru i nawet mnie bawi obserwowanie manewrów współpasażerów czy zakupowiczów. Techniki odwracania głowy czy wbijania wzroku w szybę. Ale tak naprawdę to jest mi przykro. Jeszcze bardziej przykro mi się robi, kiedy muszę tłumaczyć dziesięcioletniemu synowi, że mimo wszystko warto ustępować starszym, niepełnosprawnym, ciężarnym czy osobom z małymi dziećmi. Warto, mimo tego, że mi nie ustępują. Mam nadzieję, że żaden z moich synów nie będzie taki jak większość tu. I już - świat stanie się ciut lepszy :)