Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deliverencja

KULTURA LUDZI WOBEC CIEZAROWEK

Polecane posty

Gość KOJIJ
Wiesz twój dzieciak przyjdzie na czas, ty się nigdzie nie śpieszysz wiec 5 minut cię z nóg nie zwali. Ale większość ludzi wyobraź sobie, że PRACUJE, tak PRACUJE i śpieszą się. Moja mama kiedyś tak miała i nie puściła. Też bym tak zrobiła. Ale tak to jest, jak siedzi się prawie cały rok w domu i nic się nie robi to na nóżkach ustać ciężko.

hyhy chyba mam bujną wyobraxnie odnośnie obowiązkowego przyklęknięciecia do miecza :D

Gość Deliverencja
BANDA CHAMOW korony wam z glow pospadaja chamskie sznurki jak puscicie kogos o kulach albo w ciazy w sklepie!! jedna maciora do 9mc czuje sie super a druga dziewczyna w 7mc pada czyli nam nie wolno isc do sklepu,do butiku mamy siedziec zamkniete jak dupy w klozecie bo sie "dalysmy wyruchac a teraz nie mamy sily" tak samo sie daly "wyruchac " wasze matki i siostry i kiedys wy i wasze corki! to chore zeby sie prosic a pusci mnie pani jak weszlam do stoktrotki po mineralna i poszlam do kasy dla bab w ciazy i inwalidow i co i wielkie g.nikt mnie nie puscil choc bylam przy takiej kasie!!! Az szkody slow jak wy tu pierdzielicie!!!

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nie spinaj sie tak bo Ci zyłka pęknie i skup sie na temacie ode mnie odbij :o Ty wariujesz na co dzien i zyjesz

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pracowałam do 5 m-ca w prywatnym przedszkolu z 18 dzieciaków 8h dziennie plus 2h w domu. wcześniej 5 lat studiów też pracowałam żeby się utrzymać bo od mamusi i tatusia nie dostałam złotówki. Więc milcz jak nie wiem głupia babo. na zwolnienie poszłam bo gin mnie wysłała- skracała mi się szyjka, musiałam 2 tyg leżec a później nie chciała mnie puścic a i ja nie miała sił wracać.

Mie tez poniosło w świat fantasy. jeszcze Biblie II napisze :D

Gość Deliverencja
no fruzia jak kon rży z radosci bo sie pojawil jakis dupek i gada o dupczeniu hehehehehahhahahehehehahahah no jakie smieszne dajcie sobie nr gg i wyjdzie z tematu jak tak macie pierdzielic

Gość KOJIJ
rrrrrrr-jeszcze jedno. Widać, że masz roszczeniową postawę, wiec nie dziwię się, że nikt cię puszczać nie chce. Trzeba grzecznie poprosić, bo nikt nie ma obowiązku cię nigdzie puszczać. To jest dobra wola.

Gość troche umiaru
D.Bill - czy puszczam czy nie to moja sprawa i zalezy od dnia, od tego czy ja tez sie spiesze, itp...Nie zawsze puszczam .... Pewnie, ze moze sie komus zle zrobic w danym momencie, ale to dotyczy wszystkich, nie tylko kobiet w ciazy i to najczesciej widac na twarzy takiej osoby, jak ktos wyglada jak kwitnaca roza i plotkuje z kolezanka z tylu kolejki i po paru minutach nagle zada przepuszczania to wydaje mi sie to podejrzane ;) Sadzac po twoich pytaniach czy przepuszczam czy nie , Ty tez nalezysc do tych roszczeniwych ciezarnych, prawda?

Gość KOJIJ
Dziwne bo 99% kobiet w ciązy zapiera się, że pracują do któregoś miesiaca i ciążę mają zagrożoną :D więc nie wnikam. A ty uważaj rrrrr bo ci żyłka pęknie i na dziecko niby źle wpływają nerwy :D

Gość Deliverencja
Fruziu palcowke to ty sobie strzel mnie ma kto posuwac-taki osobnik co sie nazywa maz ale pewnie ty kogos takiego nie masz:)

Gość ja sama jestem matką
nie wariuje bo sie facet tu pojawił, nie żartuj sobie. Nie jestem jakaś wygłodniała i sfrustrowana stara panna, że do głowy dostaje bo zobaczyła faceta. Ale skoro mam takie samo zdanie co facet, to ciężko się nie zgodzić.

Deliverencja, rrrrrrrrrr szkoda ze na głowe nie daja zwolnienia dostalybyscie juz od 1go miesiaca :D

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kojij akurat kochana pisałam, że spotykam na swojej drodze ludzi życzliwych którzy mnie przepuszczają z uprzejmości :) Nie doczytałaś chyba. Absolutnie nie mam postawy roszczeniowej i takowa również mi się nie podoba....ale jeszcze bardziej oburza mnie fakt, że kobiety które były w ciązy potrafią pisac takie rzeczy...trochę empatii dziewczyny, nic Wam się nie stanie, nie umniejszycie sobie. Jak ja widze co się dzieje w kolejkach, jaka walka o miejsce to coś okropnego...jakby od tego zależało całe zycie.

Gość KOJIJ
Diliverencja-Jak miał cię kto wyruchać, to teraz stój sobie na nóżkach a nie wymagaj od innych żeby ci płatki róż pod nogi sypali :D

Gość Deliverencja
no i to jest myslenie jak sie zle czujesz to siedz w domu moj maz jet kurierem pracuje od 6-18-19 zima wracal o 23 tak to niestety wyglada i jak mi wroci taki zmarnowany to mam powiedziec idz po mleko? a w sobote i niedziele idziemy na zakupy(wybaczcie ale nie kupi mi ladnego miesa i wedliny na warzywach tez sie nie zna) i co idziemy do kasy i stoje i stoje i stoje w kasie dla ciezarnych i niepelnosprawnych a przede mna 10 zdrowych osob w zwyklym stanie.

Gość D.Bill
nie, nie należę:) należę do tych, co uważają, że lepiej więcej życzliwości jak za mało i że gadaniem na kafeterii nikogo nie nawrócisz, bo laski, o których mowa krążą teraz po galeriach:) ta spirala wzajemnie i bezsensownie się nakręca - przeciętna osoba widzi na twarzy ciężarnej 'postawę roszczeniową' (czy nie wyimaginowaną?), a ciężarna wrogie, zacięte twarze pt: nie puszczę, bo nie!

Gość KOJIJ
RRRRRRRRRRRRRR- Ale z tego co piszesz wnioskuję, że masz roszczeniową postawę :P Nie chcę nikogo obrażać ani nic więc ludzie prosze mniej nerwów :) To ma być dyskusja:)

Gość no tak tekst o wyskrobaniu
deliverencji z pierwszej strony jest ponizej wszelkiej krytyki, żenada zwykła chamka, biedne dziecko, mieć taka niewychowaną wywłoke za matke, patologia sie szerzy

Gość Deliverencja
AaAAAaaaaAaaa to ja juz wiem dlacdzego wy jestescie takie zmierzłe!!! Was zaden chlop nie bzyka!!! I to wlasnie sie nayzwa kurwica macicy!! Zazdrosc ze ktos ma kochajacego meza i udane zycie erotyczne a wam zostaja chuje na baterie!!no tak wszystko jasne..

Gość KOJIJ
Delewracja-czy jakoś tak- No to, jak idziesz do sklepu a tam w kasie pierwszeństwa stoją zdrowe osoby, to uprzejmie mówisz, ze jest to kasa pierwszeństwa i źle się czujesz i chcesz wejść przed te osoby, co to za problem otworzyć buzie?

Gość Deliverencja
zwykle chamice chamice i nic wiecej zazdrosne puste i bez grama empatii nic totalne dno ale ja pozostane soba,przepuszczalam zawsze kazdego i nadal moge to robic (po rozwiazaniu) moze nawet kiedys ktoras z was tepych cip przepuszcze bo dla mnie to kwestia wspolodczuwania tego ze warto komus pomoc a jedziecie po mnie i po rrrrrrrrrrr o co? ze ma ktos inne zdanie? jej peknie zyla w dupie i zaszkodzi dziecku a ja sie na matke nienadaje co za debilki

udane zycie erotyczne ale nieudany mózg :D kolejna "szczesliwa" bedzie sie chwalic a reszcie wytykac ze zazdrosci i td i tp hehehe masakra :D skoro juz wspominasz o wibratorze to lepsze to niz Twoje skoki na klamki :D aczkolwiek ja osobiscie nie mam potrzeby zeby sie bawic wibratorem Ty chyba owszem :D

Powoli dochodze do wniosku że te wasze ogiery ograniczyły się jedynie do roli dawców nasienia skoro same zapiertalacie po sklepach i jeszcze jeździcie autobusami. ja sam robiłem zakupy jak moja dziewczyna byla w ciąży i tak jak wcześniej pisałem oddałem jej auto żeby sie nie obijała o porecze w autobusie. :)

Gość Deliverencja
KOJIJ jaki problem?przeczytaj jaki uslyszlam komentarz w przychodni

Gość KOJIJ
Deliverencja-Haha :D Jesteś matką, czy będziesz? Tak czy inaczej współczuje twojemu dziecku, że ma taką matkę, która nie umie się wyrażać bez wulgaryzmów...

Gość Deliverencja
vamos moze pracujesz po 8 godzin moj maz cale dnie