Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deliverencja

KULTURA LUDZI WOBEC CIEZAROWEK

Polecane posty

Gość Deliverencja
łooooooo boże.... rozumiesz ze sama sobie zaprzeczasz ja nie mowie zeby sie rozgladac po tramwaju i szukac baby z brzuchem i ""E pani pani z pilka pani se siondzie" tylko jesli obok stoi dziewczyna w ciazy to podnies ta dupe!!! bo jak sie ktoras zapyta grzecznie pieknie z wisienka na czubku czy jej laskawie zejdziesz bo sie zle czuje bo moze nie zauwazylas ze stoi z brzuchem nad toba to i tak powiesz "O jaka ma roszczeniowa postawe mogla dupy nie dawac" wam sie nie dogodzi jak sie nie dopominaja o miejsce to nie potrafia o siebie dbac a jak sie zapytaja o miejsce to roszczeniowa postawa powinna siedziec w domu no to jak wkoncu?

Gość KOJIJ
Nie wszyscy są tacy źli. Ja wiele spotkałam ciężarych których było mi żal, bo takie tępoty rozsiewają swoje geny, a jednak nie uważam, że każda jest głupia...

"siondzie" hahahahahaha nie moge :D:D:D słownik w zeby a nie na kafe siedzisz

Gość Deliverencja
Monia445565 dupy to dala twoja matka za biedronka a skoro ciaza to nie choroba to piowiedz mi tepa torbo czemu na ciaze przysluguje L4 plate 100% ty glupia tepa pipo

Gość KOJIJ
Nie, nie podniosę, bo jak kiedyś się okazało, kobieta była po prostu chora, a nie w ciąży i przykro jej się zrobiło! Nie, nie podniosę, bo kiedyś podniosłam to powiedziała, że co ja sobie wyobrażam, że ona kaleką nie jest! Nie jest kaleką? Ok! Następnym razem, jak żadna nie podejdzie to niech cmoknie się w dupę! Też mam prawo źle się czuć, i jak jestem chora niech ktoś inny podniesie dupe!

Gość Deliverencja
no wlasnie fruziu to bylo w "" "siondzie" w cudzyslow to wzielam nastepna kretynka

Deliverencja dlatego ze w ciazy nikt niczego nie udowodni co wymyslisz to uznaja za chorobe tępa idiotko wiesz juz dlaczego?

Gość KOJIJ
Cudzych matek do tego nie mieszaj, bo widać, że po takim haśle słoma z butów wychodzi.

Gość Deliverencja
KOJIJ akurat te ci odmowily nie wiem czemu i nie kumam uwagi ze nie jestem kaleka na okres ciazy troche sie jest kaleka bo czlowiek robi sie nieco niedolezny i co stalo sie cos? odmowily kij im w oko ale bedzie stala taka ktora podziekuje i sie usmiechnie...

"E pani pani z pilka pani se siondzie" nie widze osobnych "" obok słowa "siondzie" idz juz stad tepoto bo przynosisz wstyd ciężarnym mendo :D

Gość Deliverencja
no spoko to prostuje Monia445565 daje dupy za biedronka

Gość KOJIJ
Jeżeli jakaś będzie stała nade mną i z wielkim brzuchem to puszczę ją, nie musi się pytać, bo samo stanie z wielkim brzuchem jest straszne, ale jeśli będzie stała i mnie szturchała nim zdążę ją zauważyć i już na mnie kapcia wydrze to kij im w dupe...

niedołężna to Ty jesteś ale od urodzenia nie tylko w okresie ciąży :D

Gość KOJIJ
Może już starczy tego obrazania? Każda powiedziała, co myśli i dobrze :)

Gość Deliverencja
"E pani pani z pilka pani """"""se """"siondzie""""" nie widze osobnych " teraz juz jestes zadowolona czujesz ze sie spelnilas?myslisz ze odnajdzie cie tu prof miodek i poprosi o wspolprace fajnie jest teraz?wykazalas sie?dobrze ci tak?lubisz byc taka? a moze na temat pani cos napisze? moze tak jak w naglowku cos przeczytaj i sie zastanow. ty lepiej sie zajmij robota bo cie z tego kibla wywala jak nie bedziesz od kupy 2 zl brac.

Gość KOJIJ
Dobra, ja już zmykam, miło było trochę się pokłócić. Deliveracja-mimo wszystko życzę ci żebyś następnym razem spotkała kogoś na swojej drodze, kto ci pomoże, jak będzie ci ciężko. Życzę również zdrowia córce i tobie. Pa.

Gość Deliverencja
KOJIJ staram sie tu nikogo nie obrazac tylko jestem bezsilna wobec takich glupot ktore tu slysze.. nie potrafie pojac waszej postawy,dlaczego brak wam zyczliwosci? ja sie nigdy nie upominalam o nic,zawsze jestem grzeczna wobec ludzi a zawsze trafiam na takich jak wy.

to ze cie z burdel;u wyjebali to nie znaczy ze ja w kiblu pracuje,ty sie zastanow nad soba baranico a kibel masz we łbie i gówna duużo :D przynajmniej pracuje a nie siedze na dupie i uzalam sie na kafe wiec? ciesz sie swoim L$ ułomna idiotko i nie sap bo popuscisz 🖐️

to ty słyszysz? myslalam ze czytasz hahaha nie no sa ludzie i parapety ale zeby klamki sie rodziły to juz przesada :o :D

Gość Deliverencja
KOJIJ dziekuje pa Fruziu napisz ile dzisiaj kup zronili klienci i ile zarobilas ty pod blokiem nie mozesz dac bo mieszkasz w szopie

KOJIJ ja tez spadam na inny top bo mdli mnie jak czytam co ta prostaczka wypisuje, Deliverencja zycze ci zeby twoje dziecko nie bylo takie tepe jak Ty, no i zeby kazdy ci miejsca ustepowal tylko pamietaj na czole napisz "MAM L4!" cze 🖐️

Gość KOJIJ
D*****-no właśnie chodzi o to, że nie wiesz, jak ja postępuję. Jeśli ustapię, to czuję się dobrze z tym co zrobiłam, ale na litość boską jeżeli widzę roszczeniową postawę to nie mam ochoty jej pomagać... Albo jak się źle czuję, to niech inny ustąpi. Ale dotychczas spotykałam także wiele kobiet w ciąży, które potrafiły się uśmiechnąć i poprosić, ja takim z radością ustępowałam.

Gość Deliverencja
Fruzia... jestes okazem pustej kurwy z 4 zwojami na mozgu (wielkosci orzeszka) 1 zwoj - zezrec 2 zwoj-zesrac sie 3 zwoj-wyspac sie 4zwoj-zabrac zaplate 2 zl za kupe masz uraz do kobiet ktore beda matkami bo pewnie boisz sie ze popelnia taki blad jak twoja matka otoz urodzila ciebie chociaz dzis sama wiesz ze powinna byla dokonac aborcji ja tez tak uwazam powinnabyla moze jestem niedolezna kaleka moze i tak ale ty tez jestes i to umyslowa przykro mi ze osobom takim jak ty prawo pozwala na prokreacje niestety taka zaraz przez to sie szerzy nie pozostaje mi nic innego jak ubolewac nad twoim losem i wiem dlaczego nie zejdziesz ciezarnej w autobusie bo uwazasz ze skoro twoja matka przywalila brzuchem w rure i urodzila takiego niedorozwoja jak ty to inne tez moga zycze ci szybkiego powrotu do zdrowia:)

Gość hienka 23
Kojij ty się z tą Fruzią nie solidaryzuj..przeciez to patologia jakas. twoją postawę rozumiem ale ta druga to zenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Deliverencja
KOJIJ jak mnie ktos zejdzie (zdarza sie to rownie czesto jak zacmienie ksiezyca) to podziekuje usmiechne sie bo ktos mi pomogl byl zyczliwy i to chyba powinno tak wygladac ja otrzymuje pomoc a ktos uczucie ze zrobil cos dobrego

Gość hienka 23
ja daje dupy co dziennie i nie zaszlam w ciaze, a pchaja mi co popadnie bo to lubie

Gość Miloenka
zegnam was debile ty nigdy nie bedziesz ciezarnym kaszalotem bo ci ta twoja dupa wczesniej zgnije

Gość Deliverencja
mnie matka od urodzeniabiła łbem o sciane dlatego jestem teraz taka jaka jestem , wraz z biegunką stracilam resztki mózgu, w dokuczaniu innym pomaga mi starszy brat siedzi i mowi co mam pisac