Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deliverencja

KULTURA LUDZI WOBEC CIEZAROWEK

Polecane posty

Gość Deliverencja
No to moje brawa za hierarchie wartosci Ty myslisz o dziecku ja o sobie tylko ze jak ja upadne w autobusie to moge to dziecko nawet zrobic kaleka z uszkodzeniami do konca zycia a ty najwyzej sie poobijasz ale jak wy macie taki tok myslenia to nic mi nie pozostaje jak pogratulowac...

tak,tak to nasz obowiazek domyslec sie oj robisz z siebie meczennice:O po to masz buske,zeby sie usmiechnac(pewnie dla wielu ludzi bedzie to znak)albo zwyczajnie powiedziec-moglaby mi pani ustapic miejsca nie potrafisz buzi otworzyc to stoj i narazaj dziecko:(

Gość KOJIJ
A jeśli nie potrafisz używać ust, to jest to twój problem, bo ja ustąpię tylko wtedy, gdy ktoś się mnie zapyta.

Gość beznadziejni z nadzieja
ciaza to nie chorba- tekst typowy dla ludzi ktorzy jakos swoje buractwo musza tlumaczyc jak nie mozesz stac w klejce to siedz w domu - kolejny idiotyzm o autobusi to nie wspomne, niedlugo te ciezarne godz piechota beda musialy zapirniczac zeby uniknc krzywch spojrzen o zgrozo KOBIET dwa razy stuknijcie sie w glowe jak cos powiece, sa i bezczelne ciezarne ale faktem jest ze ludzie sa zwyczajnie nie ludzcy, bo mi sie nalezy, bo ja nic nie musze, chyba dobrego wychowania i zwyklej dobroci wam brakuje, nie mowie to o sporadycznych przypadkach bo ktos moze byc chory, slobo sie czuc itd mowie o ludziach zdrowych.. a nie daj boze jakby taka ciezarna w 8 misiacu wywalila sie w autobusie bo kierowca burak jezdzi jak opentany, to reszta jeszcze z pogarda spojrzy po co wsiadala... ... przydazy sie ktoremus z was nieszczescie to moment zdanie zmienicie... a najgorsze sa te co byly w ciazy, bo dobrze sie czuly to uwazaja ze wszystkie takl maja se czuc, ze nie zdarzy sie tej dobrzejczujacej sie ze w kazdym momenie moe zaslabnac, ze jak sie wywroci to nie to samo co nabic sobie guza wsac i isc, to byc albo nie byc dla dzicka, ale jak to mowia, nie zrozumie taki dopoki sam nie doswiadczy

Gość Deliverencja
_Fruzia_ po co Ty tu siedzisz?zeby sie klocic dogadywac? nie powiedzialas nic na temat od 1 str tylko albo rzysz albo pyskujesz jaki sens ma twoja obecnosc tu? moge sie niezgadzac KOJIJ z Brzydula30 ale te osoby mowia na temat z sensem ty nie jestes tu persona non grata naprawde...

Gość KOJIJ
Fruzia-też tak mi się wydaje :D :P Ale przecież, ja także mogę stać się inwalidą jak autobus ostro zahamuję a ja polece do przodu :P

Gość Deliverencja
beznadziejni z nadzieja -- no a widzisz co oni tu pisza ze jak KOJIJ sie wywali to bedzie inwalida a jak w 9mc konbita poleci w autobusie to nic pikus odbije sie na brzuchu jak na pilce... zenada debile

Gość Deliverencja
nie pomylilam sie KOJIJ nie gada z sensem

Gość Deliverencja
Fruziu to sie zajmij robota wlasnie a od mojego meza to sie odsun zebym nie powiedziala bardziej dosadnie wejdz na symaptia.pl i poszukaj moze i Ty znajdziesz meza moze zrobi ci dziecko i wtedy pogadamy

tak jak mowie zyczliwosc obowiazuje obie strony wystarczy sie usmiechnac,a jak to nie pomoze to poprosic:) ja sie w autobusie nie rozgladam,zazwyczaj jezdze zima to nie ma tloku jak widze kobiete z wozkiem to pomagam jej wniesc czy wyniesc wozek,ale nie tylko ja czasami kilka osob sie rzuci do pomocy jak ktos wnosi rower to przytrzymam drzwi,sasiadce poniose siate ze sklepu pomagam kazdemu kto tego potrzebuje a ciezarnych nie traktuje jakos szczegolnie tylko jak innych,ktorzy potrzebuja pomocy

Gość KOJIJ
No ale dlaczego deliveracja ma mnie obchodzić los twojego dzieciaka bardziej od mojego losu? Każdy myśli o swoim dobru i ja też mam zamiar, a jak boisz sie, że uderzysz się w brzusio w autubusie to kup sobie samochód i nim jeździj

Gość KOJIJ
Deliveracja-ty sobie wrzuć na luz bo swojego męża tarktujesz chyba jak konia rozpłodowego, skoro ciągle o dzieciaku piszesz żeby sobie go zrobiła -.-

Vamos ja nie "drapie sie" z gównem szkoda zachodu :D a i paznokcie mam krotkie :P

Gość KOJIJ
Wkurza mnie takie sranie w banie, jak robi to deliveracja-mam jej ustępować chociaż sama mogę źle się czuć, bo ona nie chce się uderzyć w brzusio, a ja myslisz, że chce?

Deliverencja ja urodzilam trojke dzieci inie chcialam zeby mnie traktowano jak ksiezniczke w odroznieniu od ciebie , a bedac w ciazy nie siedzialam na necie godzinami jak Ty na sympatii to ty meza moze i znalazlas i posuwa cie a ty sie cieszysz

Gość Deliverencja
pomysl o konsekwencjach ty egoistyczna malpo ja nie kaze ci schodzic jak stoi mloda zdrowa osoba tylko jak stoi ktos kto bardziej potrzebuje tegomiejsca niz ty!!

a i mi nikt nie "zrobil dziecka" to moze ty jestes maszynka do strugania dzieci lampucero :D

do pracy jak nie mialam czym jechac to rowerem zapierdalalam a Ty stekasz ze maja ci wszyscy sie klaniac bo TYŚ w ciąży

Gość Deliverencja
_Fruzia_ wyjdz gdzies naprawde ja siedze w domu bo mam l4 ty bo nie masz znajomych przyjaciol wymyslilas sobie meza dzieci pewnie jestes samotna sflustrowana osoba ktora jest na tyle zgorzkniala i osamotniona ze wyzywa sie na ludziach idz oszczedz wstydu

Pani potrzebujaca czyli deliverencja a jak cie mąż posuwa tylko na lezaco? na pieska chyba nie bo sie meczysz...od siedzenia i pierdolenia glupot tutaj dupa nie boli co? :D ruszaj sie troche ciaza to nie choroba :D

Gość KOJIJ
Fruzia szkoda czasu na taką osobę jak deliveracja.... Wiesz to, że sobie siedzisz na l4 to nic bo dzisiaj 99% kobiet w ciązy już w pierwszym miesiacy siedzą, ty jesteś jedną z nich i nie wciskaj innych bajek.

Gość Deliverencja
co za kretynki...

a to jednak zwolnienia na głowe chora daja? nie wiedzialam! ja nie moge wyjsc bo jestem w pracy oślico ułomna, L4 ma nie zesraj sie czasem, ty moze masz bujna wyobraznie to wymyslasz ja nie mam takiej potrzeby, i nie uzalalam sie nad soba w ciazy jak ty teraz, na słupach ogloszenie powies ze masz L4 :Dalbo na czole napisz efekt murowany albo zarobisz w łeb albo beda ci ustepowac miejsce wszedzie :D

Gość KOJIJ
Deliveracja-ostatnio o dziwio wszystkie kobiety mają ciążę zagrożoną, ale w wysokich obcasach cały dzień zapierniczają. Może mąż cię posuwa, ale Fruzia kocha się z mężem, pewnie nawet nie wiesz, co to znaczy.

i rzecywiscie moze niektore maja zagrozona ciaze ale niektore pewnie wyolbrzmiaja ze mna chodzila dziewczyna na spinning praktycznie do dnia porodu;) mowila,ze nie wyobraza sobie zycia bez sportu fajny widok:) i kazdy jej pomagal,pytal jak sie czuje bo sama byla mila i usmiechnieta