Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deliverencja

KULTURA LUDZI WOBEC CIEZAROWEK

Polecane posty

debilka to jestes Ty, zreszta Twoje wypowiedzi juz to udowodnily, ja w dupie mam twoje zdanie mi to nie przeszkadza sama rzucilas zbedny tekst odnosnie tego ze sie smialam, teraz robisz ofiare z siebie niedotrącona xcipo? ogarnij sie kobieto, nie dojrzalas emocjonalnie do bycia matką, skonczylam 🖐️

Gość KOJIJ
No jeden przypadek i co? A Ja nie raz miałam przykre sytuacje z brzuchatymi, to powinnam wszystkie wrzucać do jednego wora? Nie:P Jak kobieta ładnie poprosi puszczę, proszę bardzo, pod warunkiem, że sama będę sie dobrze czuć. Ale jak jest chamicą i widzę po twarzy, że nic jej nie jest to sorry mamuska ale nie dam się nabrać:P

Gość Deliverencja
dostosowywuje swoj jezyk do rozmowcy :) z chamami po chamsku a jak mam rozmwiac z kims kto nie ma z nic kultury ą i ę mowie tak abyscie zrozumialy:)

Po 10-12 ale na szybkie zakupy zawsze mam czas bo ja do sklepu ide własnie po zakupy a nie jak do muzeum zwiedzać :D

Gość KOJIJ
Deliverencja- Ale my tutaj nie przeklinamy :) Jak chcesz to ucz swojego dzieciaka takich słów :P

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
coś ma w sobie ten magiczny temat, że weszłam raz jeszcze...chciałam zobaczyć jak rozwinęła się ciekawa, inspirujaca dyskusja i nie zawiodłam się...zrobiła się zwykła pyskówka z pod monopolowego....i tak każda strona ma swoje rację więc lepiej skończmy. Vamos ja na szczęście zmotoryzowana więc przynajmniej to mnie ominęło. Bo podejrzewam wytrzasnęłabym kilka fajnych autobusowych historii z rękawa...niestety na świecie tyle ile życzliwości tyle i chamstwa.

Gość zgadzam się z tym, że nie
zawsze kobiety mają możliwość by wysłać męża na zakupy bo nie każdy pracuje od 6-14 i całymi popołudniami siedzi w domu a jeść coś trzeba. Sama jestem w 7 miesiącu ciąży i jestem od 2 tygodni na zwolnieniu. Ze mną w domu jest jeszcze 5 letnia córka, która podczas wakacji nie chodzi do przedszkola, więc ciężko żebym jej powiedziała, że dzisiaj nie będzie nic jeść bo ja się źle czuję i z domu się nie ruszę a tatuś wróci dopiero po 22. Nie mam jednak roszczeniowej postawy, że jestem w ciąży i coś mi się należy. Jak ktoś ustępuje mi miejsca w autobusie lub przepuszcza w kolejce do kasy to chętnie z tego korzystam. Sama od siebie nigdy bym o to nie poprosiła mimo, że słaniałabym się na nogach.

Gość Deliverencja
nie jeden przypadek osoby na tym forum udowodnily ze to nie jest 1 przypadek i tak jak mowilam raz facet skasowal mi bilet i znalazl miejsce JEDEN RAZ i nie zapomne tego faceta jakis okaz uprzejmosc jest wam obca idac tym tokiem myslenie ciezarne inwalidzi i starcy maja siedziec w domu i ogladac tv nie wychodzic nie chodzic po sklepach nic im sie nie nalezy jak mnie jakis frajer wyruchal to marsz na zakupy bo jak pojde do reala po chleb to jestem okaz zdrowia

Gość Deliverencja
i po raz kolejny czytam wasze wpisy: ucz swojego dzieciaka wulgaryzmow nie nadajesz sie na matke ja niczyjej matki tu nie poruszalam choc moze powinnam idz strzel se palcowe to ejst wasz poziom wiec rozmawiac z wami jak rozmawiam a co ciekawe piszecie tu ze w ciazy mialyscie sile stac w kolejkach i ze przesadzam a ostatnio na forum o zaniedbanych ciezarnych az huczalo ze nie macie sily umyc glowy i ogolic pip jak mowilyscie na forum o goleniu sie do ginekologa no to jak w koncu jest nie macie sily malowac paznokci u nog a sile zeby stac 2 godziny w kolejce macie?

rrrrrrrrrrrrrrrr nie nasza wina ze masz kolezanki czyli Deliverencje "z pod" monopolowego ;D w rl pewnie by tak nie pyskowała ale to już szczegół :)

Gość Deliverencja
tak fruziu nie pyskowalabym w rl dostalabys w pysk:)

wszystkie ustepowaly przed wlasna ciaza innym ciezarnym wiec skad sie biora te niezyczliwe?:D to pewnie tylko te 80letnie babcie ustepuje jak wyraznie widze ciezarna ale ona takze moze poprosic o przepuszczenie-pewnie na 10 osob 9 nie odmowi:) a usmiech moze zdzialac cuda:0 najgorsze to sa te roszczeniowe,skrzywione i padajace z nog:O albo mamuski z wozkami,ktore godzinami chodza po markecie czy rosamnie wybierajac cienie,lakiery itd a pozniej przy kasie drze jape,ze nie wszystkie otware albo ja trzeba przepuscic bo dziecko sie przegrzeje:O

Jak sie wejdzie na topic o ciężarnych to zaraz wszystkie zmęczone i w ciąży zagrożonej. Jak sie wejdzie na temat o grubych babach (grubych bo puszyste sa zwierzatka zwłaszcza młode) to z kolei żadna nie jest leniwym obżartuchem tylko wszystkie chore :P A prawda jak zwykle pewnie po środku

Gość KOJIJ
Deliveracja-ale przeważnie matki,, którym nie chcę się stać 5 minut są zaniedbane, bo po co mam umyć zęby? Przecież to 3 minuty na nogach :D Spokojnie nie martw się, ja dziecka nie mam zamiaru mieć :P

Gość Deliverencja
Mamuski z wozkami nie maja prawa chodzic po sklepach maja wejsc zabrac lakier i w te pedy do kasy zrozumiano!!!???

Gość Deliverencja
to co ty robisz na tym forum?:S

Gość Deliverencja
ja jestem matka ktora nie ma sily stac w tramwaju w upal i taka ktorra sie boi ze jak iderzy brzuchem w rurke to cos sie stanie dziecku ale nie jestem fleja w dresach i brudnych wlosach taki ze mnie wyjatek anomalia... nie jestem zapuszczona a nie mam sily stac w tramwaju ale szok nie?

Gość KOJIJ
Jak otworzysz usta i będziesz miła to ktoś ci na pewno ustąpi. Nie raz ustąpiłam kobiecie miejsca w autobusie bo były miłe, ale jak jedna kiedyś przyszła i z miną męczennicy mówi mi, że to jej miejsce, bo ona jest w ciąży i źle się czuje i chce sobie usiąść to sorry ale niech spada

hehehe Deliverencja zabawna jestes a nawet smieszna,w pysk mozesz dac temu kto cie posuwa jak za gleboko wsadzi, ja ciezarnych nie bije ale dla ciebie zrobilabym wyjatek :D P.S wiecej wykrzyknikow, ze takie mendy w ciaze zachodza :o biedne to dziecko oj biedne

moga sobie nawet maratony urzadzac po marketach,galeriach ale pozniej ich sprawa,ze dzieciak sie przegrzeje jak cos potrzebuje to moze szybko zapakowac i wyjsc ze sklepu same sobie utrudniacie zycie a zlosc do calego swiata:D:D :D

Jestem tu z okazji gry w plemiona w drugim oknie a że tam nudno to sobie czytam wypociny garkotłuków. Wszak w pracy cus trza robic :D

Deliverencja ale baranka w sciane mozesz walnac smialo dziecku nic sie nie stanie a Tobie moze pomoze :D

Gość KOJIJ
A ja jestem człowiekiem, który nie ma zamiaru polecieć na drugą stronę autobusu. Ty myślisz o dziecku, ja o sobie. Proste.

Gość Deliverencja
wiesz co wlansie dlatego ze nie mam postawy NALEZY MI SIE nie zapytam krepuje sie uwazam ze ktos powinien sam wiedziec ze nalezy ustapic takiej dziewczynie miejsca.. taka jestem ze wierze w to ze ludzie maja cos wiecej w glowie niz halny

Gość KOJIJ
Deliverencja-mówisz, że fruzia w rl by w pysk dostała. Cóż, ja na jej miejscu bym ci oddała i gówno by mnie obchodziło, czy jesteś w ciąży, bo gęba to nie brzuch :P

Gość KOJIJ
Deliverencja-Ja jak siedze w autobusie, to słucham muzyki patrzę przez okno, a nie rozglądam się i i patrze, czy ktoś mdleje, czy właśnie weszła kobieta w ciąży. Po to ma się usta by się odzywać.

KOJIJ toć napisalam to samo :P ze nie bije ciężarnych ale dla niej zrobilabym wyjątek i to dodam że chętnie! :D