Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deliverencja

KULTURA LUDZI WOBEC CIEZAROWEK

Polecane posty

Fruzia a ta twója trójka dzieci to samopas po lesie lata rozumiem i obrzuca się gównem? Skoro potrafisz pół dnia spędzić na durnym wątku na kafeterii i prostackie posty smarować? Nie od dziś wiadomo, że kafe ściąga frustratki i niedobitki życiowe ale czasem to już jest tragiczne wręcz. Tak samo ten koleś co tu namiętnie swe mądrości przekazuje. Facet! Na temat ciąży, jej przebiegu! No to może drogie panie pogadamy o prostacie co? Przereklamowana sprawa, wymówka dla nie udaczników dla których za ciężko pomachać grubą dupą, prawda. Pogadajmy o czymś o czym NIE MAMY PRAWA MIEĆ POJĘCIA. Bądzmy szydercze i wrzechwiedzące. Kpina powiadam kpina co ten człowiek sobą reprezentuje. Biedna ta dziewczyna, pewnie grama nadwyżki przytyć nie mogła bo by się nasłuchała od swojego ideała. Biedna. Wogóle jakbym miała faceta co na kafeterii siedzi w takich wątkach..oj kiepsko, kiepsko. Kolejny raz ludzie mnie zaskakują. Zawsze uważałam, że starszym, inwalidom i kobietom ciężarnym należy się szacunek i pomoc. Nie w tym świecie. Nie w tym świecie..

I te podszywy na tym forum mnie najbardziej zastanawiają.. Na tym forum , przyszłe/ obecne matki?? Bójmy się Boga co to z tych dzieci będzie.. :(

uwazam ze kobiecie w ciazy nalezy ustapic miejsca,co za wstyd ja siedze a taka dziewczyna stoi

Gość LUDZIE TROCHĘ PRZESĄDZAćie
Ja jestem akurat w drugiej ciąży. Pierwsza pomimo iż była bliźniacza to łagodniej przebiegała niż teraz ale mniejsza z tym. Co do znieczulicy wobec ciężarówek to jeśli o mnie chodzi to ja nie wiem co to jest. Być może dlatego że nie mam postawy roszczeniowęj po prostu jeśli mam stać w kolejce czy autobusie to jest mi trudno ale robię tak. I jeszcze mi się nie zdarzyło żeby ktoś mnie olał. Np ostatnio byłam na badaniach. I było chyba z 20 osób jak weszłam o wpół do 8. Normalnie szok. Badania zaczynają od 7 więc ciekawe od kiedy ci ludzie (i to przeważnie starsze osoby) już tam stoją. Tak czy inaczej stanęłam sobie grzecznie na końcu i pytam czy wszyscy na pobranie i kto ostatni to usłyszałam że ja mam iść bez kolejki bo nie będę przecież stała w takiej kolejce ale widziałam te wrogie spojrzenia babek z przodu to powiedziałam że dziękuję ale nie będę się wciskać bo ci z przodu mogą mieć jakieś ale i wiecie te które miały najgorsze miny to też powiedziały żebym szła. Więc skorzystałam z tej grzeczności bo fakt że poród miałam rozwiązany cesarka nie ułatwia mi długiego stania w aktualnej ciąży. To samo w autobusie czy w kolejce gdy jest dużo ludzi. Zawsze znajdzie się ktoś kto mi ustąpi albo przepuści. Autorko wydaje mi się że ty po prostu liczysz na to że jeśli tylko ktoś cię zobaczy to zaraz ochoczo i rycersko zerwie się z miejsca itp a czasem wystarczy tylko trochę pokory i na pewno ktoś się znajdzie

Gość doriza33
Rycerze wygineli pod grunwaldem:P madre slowa LUDZIE TROCHĘ PRZESĄDZAćie 🖐️

Gość bjgkfnxdc
Ja na przykład nie rozumiem jak kobieta w ciąży może przytyć 30 lub więcej kilo. Potem idzie taki leberon, kołysze się na boki i biadoli, że ustać nie może. Miałam taką sytuację. Byłam w 8 miesiącu ciąży i jechałam autobusem. Na jednym przystanku wsiadł taki jeden wieloryb z mężem i ten koleś migiem do mnie podbiega, że mam zejść z miejsca bo jego żona jest w ciąży i nie może stać. Nie usłyszałam proszę ani nic, żeby chociaż uprzejmie to koleś załatwił to nie, złaź i tyle. Nawet nie zwrócił uwagi, że też jestem w ciąży. Jak mu oznajmiłam ten fakt to się tylko głupio spojrzał i powiedział że mam tak mały brzuch, że mogę sobie postać.

To koleje co mnie do szewskiej pasji doprowadza!! To, że dobrze znosiłaś ciąże , udało Ci się przytyć "książkowo" nie daje Ci żadnego prawa do obrażania i wytykania kobiet które przytyły więcej!!! Boże co jest z tymi ludźmi. Ja nie rozumiem jak można się brzydkim urodzić, ot pobiadolmy nad kolejną głupotą. Klepać byle klepać i pokazać, że wedle wlaśnego uznania jest się "lepszym". A widzisz ta 30 kg na plusie dziewczyna miała kochającego chłopaka męża który by najwidoczniej sam się podłożył na ziemi byle miała gdzie spocząć. A ty jechałaś sama skazana na siebie i właśne frustracje. Chryste. Wszystkich do jednego wora- za duża to żre jak świnia. Nic pozatym, jedyne wyjscie! Gdzie tam genetyka, choroby. Żre jak świnia, zgnoić ją zgnoić, napewno wspaniale się czuje we właśnej skórze !! Znajomą mam co ledwo 45 kg waży, chuchro takie i też 30 czy 35 kg przytyła. No świnia jedna, a potem znowu chuda, zgnoić ją!

Gość trochę mi was żal
ANGELOWA jak miło na kogoś normalnego tutaj trafić :) Pozdrawiam serdecznie :) Hmm, jak już pisałam wcześniej, nie proszę o przepuszczanie w kolejkach czy o ustepowanie miejsca. Czuję się różnie - czasem lepiej, czasem gorzej. Ale w poprzedniej ciąży raz poprosiłam, bo musiałam - poziom odpowiedzi był podobny do niektórych wypowiedzi tutaj... I już nie proszę. Są sytuacje, w których powinno się ciężarne puszczać bez kolejki. Np badanie poziomu cukru po obciążeniu glukozą. Trzeba po pierwszym pobraniu czekać 2 godziny... Ale nikt nie zaproponował więc czekałam najpierw niemal godzinę na pobranie. Ciąża nie choroba, ale naprawdę różnie bywa... Tak trudno sobie wyobrazić noszenie dodatkowych kilogramów i konsekwencji, jakie to niesie ze sobą? A nie wspomnę o kłóciach, uciskach itp. Wychodząc z domu można czuć się dobrze, po godzinie już nie... Ech... Mimo wszystko - dużo dobrego i mniej jadu paniom życzę (bo pan-znawca znikł)

mysle ze jesli ktos ma w sobie troche empatii i dobroci to napewno pomoze takiej dziewczynie.. i komentarze ze kaszalot z brzuchem wazy w ciazy 15okg bo dal dupy i teraz na pretensje sa dla mnie szokujace straszne balwanice tu sie wypowiadaja nikomu sie teoretycznie nic nie nalezy ale czy mijajac sasiadke mowicie jej dzien dobry? tak?a czy jej sie to nalezy? czy jak bedzie przed wami jechalo dziecko na rowerze i upadnie to nie pomozecie mu? bo mu sie to nie nalezy? troche wiecej serca

Angelowa a Ty co robisz na tym fporum w takim razie? to ze jestes frustratka i niedobitkiem zyciowym to juz wiemy a cos wiecej napisz o sobie :D ja bylam w pracy teraz tez jestem wiec siedzialam na kafe a Ty nie osadzaj po sobie stara dewotko tylko czep sie sprzatania czy coś... :D

P.S gównem to ciebie karmili zamiast persią wiec taki niedojebek wyróśł z ciebie 🖐️

Gość skoro ciąża to nie choroba
to się nie wpychajcie do kolejki grubasy!!!

Hahah Fruzia i jej rynsztokowy poziom is back ! :D Żal i jeszcze raz żal ;)