Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelowa

Nowy wątek dla dziewczyn oczekujących na okres/ zrobienie testu!

Polecane posty

Taka sobie nowa ja, ty testujesz jutro. Gotowa? Test już czeka na ciebie w łazience? :) napisz jak się czujesz i życzę powodzenia":)

Gość foka100
co sie dzieje dzis jem jak opentana:() moze na okres:(:(:( h\rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość Madlen :)
Ja na okres to zawsze czekoladę jadłam... A teraz to bym mogła tone czekolady na raz xD Ciężko się opamiętać:)

Gość Taka sobie nowa ja
Cześć dziewczyny.Nie idzie za wami nadążyć... :).U mnie bóle znowu z rana utrzymywały się tak do 11.Latałam do łazienki co chwila i sprawdzałam taką mam już schizę przez te bóle. Zauważyłam dzisiaj że przestały mi smakować moje ukochane śledzie!!!!!.

Gość Taka sobie nowa ja
Agata co do testu to jeszcze nie mam ale dzisiaj pojadę na zakupy to kupię.Nie chcę wcześniej bo znając siebie to bym od razu chciała robić.

Gość niecierpliwaJa
Ja dziewczyny znikam na kilka dni. Odezwę się w poniedziałek to może już będę wiedzieć czy @ czy 2 kreski. Powodzenia w testowaniu Taka sobie! Trzymam kciuki:)

Gość Taka sobie nowa ja
O boże normalnie nie mogę.Wszystko składa się w jedno a pewnie mój organizm robi mnie w konia!! Ja tak wczoraj rozmawiałam z sąsiadką(gadamy o wszystkim)i doszłam że ja przecież w tamtym mies nie miałam normalnego @ bo jeden dzień trwał i potem miałam lekkie brązowe plamienie chwilowe tylko.

Hej dziewczyny.. a ja dzisiaj na szarym koncu ale duzo pracy mialam wiec dopiero teraz weszlam.... Niecierpliwa... dopoki @ nie ma to nadzieja jest wiec nie martw sie na zapas bo czasem w poniedzialek mozesz napisac ze sa dwie kreski :) My tez na weekend z mezem wyjezdzamy wiec odezwe sie dopiero w poniedzialek.. zreszta u mnie na razie spokoj.. zacznie sie za tydzien nerwowka i oczekiwanie na @ a wlasciwie na jego brak :) Pod koniec miesiaca mam jechac na delegacje na 10 dni wiec zobaczymy czy pojade niczego nieswiadomoa, czy beda juz 2 kreseczki czy tez pojade z podpaska :D Pozdrawiam Was serdecznie!

taka sobie nowa ja... nie moge sie doczekac kiedy nm powiesz ze test wyszedl pozytywny, a reszta tezniech raca po weekendzie z super wiesciami :)

Ja też przed chwila byłam na spacerku i tak przechodziłam koło apteki,,,już miałam wejść ale się powstrzymałam...bo gdybym miała ten test w domu to napewno bym go zrobiła za wcześnie w przyszłym tygodniu:). Niecierpliwa trzymam kciuki i miłej zabawy na weselu:) Taka sobie nowa ja, a robiłaś wogóle jakiś test od tametj pory?

dziewczeta jesli macie ochotemozecie tez zagladac na strone forum: forumginekologiczne.pl jest ono lepiej zorganizowane za dobrze oceniane wypowiedzi mozna otzrymac nagrody jesli sie zdpbedzie miejsce 10i wyzej, ja gadam z dziewczynami inawet nie wiemkiedy przez miesiac mi naleciala odpowiednia ilosc i dostalam maila ze mi wysla nagrode, tam tez mozemy stworzyc sobie nasz waatek aprzy okazji zdobyc nagrody a ze my rozgadane jestesmy...hehejesli wam sie nie spodoba to trudno alezobaczyc mozecie :)

A ja dzisiaj jestem okropnie nerwowa :( Chodzę krzyczę na Marka i na siebie już też i mam dość sama siebie! ;( Wymiękam ... :(

Medlen nie denerwuj się tak...................oddychaj hehe:) Ogólnie ja też jestem wściekła na swojego bo cały dzień śpi...wyobraźcie sobie, że on tak potrafi jak ma taki okres to spać od rana do wieczora a potem jeszcze w nocy. Masakra. Ja wszystko rozumię bo przyszedł z nocki i znowu ma na noc ale sądzę, że wystarczyłoby mu spać do popołudnia wrrrrrrrrrrr.

spokojnie Magda, ja tez jestembardzo zlosliwa dlaTomka,czasem juz mysle zema mnie dosc hehe cierpliwy jest ale kaprysna jestemjakosbardzo az czasem sama siebie nie poznaje, nie jestesz tym sama :)

on mnie w końcu zostawi i sobie sama wychowam :( Biedny mój... No kocham go a nienawidze no xD

Gość foka100
Hej...drugi dzien brania luteiny a mnie brzuch boli tak jak na @ czy to normalne kurde:(

Ja już mam dosyć poprostu... :(

foka ja ci niestety nic nie pomogę bo nigdy tego nie brałam ;( Co najwyżej mogę cie skrzyczeć żebyś przestała panikować!

Gość foka100
Madlen dobra nie krzycz tak:) zrozumialam:)

Madlen Madlen muszę ustawić cię do poziomu hehe Baczność ..... dziesięć przysiadów....piętnaście wdechów i 20 wydechów............jeśli to możliwe hehe;) Połóż ręce na brzuszku i sobie porozmawiaj z dzidziusiem będzie ci lepiej:)

Gość Taka sobie nowa ja
Jezu jak ja bym chciała już wiedzieć...Aż się boję co to będzie jutro.Jak przyjdzie @!...Tracę wiarę...

Gość foka100
plissss zrob dzis test:) malaczarna dzieki za odp

Gość Taka sobie nowa ja
Jak bym namówiła męża żeby jechać do miasta to pewnie bym zrobiła.Ale wziął się za malowanie domu...może wieczorkiem. Ja to mam pomysły.Jechał dzisiaj do sklepu i kazałam mu kupić...tampony!!!A tego testu boję się jak cholera.