Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erik.a

KOŁTUN, rzucony UROK, tradycyjne metody -nie działają, pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość pecg
Osoby, które korzystają z wróżbiarstwa, tak zwanej medycyny niekonwencjonalnej i praktyk magicznych nie zdają sobie sprawy, że może to ich doprowadzić zwłaszcza jeżeli nie mają kontaktu z Bogiem poprzez sakramenty do wielkich cierpień.

Ja akurat nie mam problemu z groźbami itp, ale jedna rzecz mnie bardzo drażni odnośnie tradycyjnego kontaktu mailowego. Toteż, jak zostaną aktywowane moje konta na portalach, to zrezygnuję ze zwykłego kontaktu. No jedynie zostanie kontakt osobisty. :)

Właściwie to dwie rzeczy mnie drażnią, ale nie chcę tutaj o nich pisać. Mogę na maila poinformować. :)

Gość grrrrrrrr8
wszystkie te uroki, "zabiegi" zwiaze z ich sciaganiem, niekonwencjonalne metody leczenia ( to cale czarcie ziele)to nic innego jak okultyzm, praktykujac takie rzeczy wchodzicie w kontakt z szatanem, nie robcie tego

Gość grrrrrrrr8
kiedy ktos na nas rzuci urok itp to najlepiej sie pomodlic, bog wiest potezniejszy niz te wszystkie swieczki, ziola i zaklęcia

Gość golden cat
wow... kołtuny, klątwy, zabobony, modlitwy, czerwone wstążki, wzywanie boga, pierścienie atlantów, obrazki matki boskiej, wróżki, księża, cyganki, egzorcyści... czy aby z wami i z waszą ,,wiarą'' wszystko ok?

Gość zazdrosnicaaaaa
ja zazdrosna bywa zwlaszcza wlosow zazdroszcze kobietom ale nic mi nie wiadomo abym miala jakies zle moce :-) wszystkie kobiety ktorych wlosy podziwiam i troche zazdroszcze maja sie dobrze :-)

Gość B.G.B.G.
precz z tym katem

Gość Franek82
Naczytałam się tych waszych opowiadań i cholera miałam straszny koszmar nad ranem; mój pies często śpi na rogu mojego łózka i dziś właśnie jego wzięłam za potwora; zepchnęłam ją z łóżka w sennym widzie i z wrzaskiem na ustach; oprzytomniałam jak zwykle w toalecie - po powrocie do sypialni zastałam moją sunię siedzącą na dywanie i patrzącą na mnie z niedowierzaniem w oczach, jakby pytała: " Co ci się kurwa śniło???" A swoją drogą, ja tez wierzę, że niektórzy ludzie mają moc rzucania uroków.Często nieświadomie. Przykład? Moja mama - nie zliczę ile razy się zdarzyło, że ledwie spojrzała na kogoś i bach! - ten ktoś się przewraca na ulicy. Zresztą, ja sama też mam takie zdolności.Poza tym urzekanie dzieci - klasyka. Po to właśnie powinno się w pobliżu dziecka zawsze trzymać coś czerwonego, czy to ciuszek, czy zabawka, czy tasiemka we włosach. Metoda naszych babć, ale się sprawdza. I nie ma co wciskać ludziom, że to ciemnota i nie przystoi w naszych czasach. Właśnie odcinanie się od tradycji i kultury jest wg mnie prawdziwą ciemnotą.

Gość alalalal
No i co , autorka tematu już nie wróciła? Mam nadzieję, że nic złego jej się nie stało.

Gość Erik.a
Dziękuję wróżce Adze. Ja jako Erika nadal jestem pewna, że będą pozytywne efekty rozczesania włosów. Na razie nie ma efektów pozytywnych w rozczesaniu włosów. Szukam i oczekuję na propozycję innych może jeszcze metod które doprowadzą do zlikwidowania kołtunu. pozdrawiam i oczekuję, "Erika"

Gość Jan Gałuszka
Witam, nazywam się Jan Gałuszka, rzucaniem i zdejmowaniem klątw i uroków zajmuję się od 1987 roku, Kiedyś robiłem to tylko po to żeby zarobić lecz teraz dochodzi do tego misja niesienia pomocy innym. Jeżeli masz problem z osobą która nie daje ci żyć, jeżeli twoja ukochana cię zostawiła, ja mogę ci pomóc. Pomyśl i przyjmij pomocną rękę. Proszę się zgłaszać na ten e-mail : janklatwyiuroki@gmail.com

Gość kong time
Wróżko Ago mam pytanie.Czy zdarza Ci się po obiedzie doznawać wędrówek astralnych?Jeśli tak to czy nie zauważyłaś szczególnego wpływu na to pewnych potraw.Np ziemniaków?

Gość szachmatownica
Jak często odczuwasz kierowanie tobą do celu przez ciało astralne?Czy wyostrzyłaś już tę praktykę?Znam pewnego człowieka, który przez centrum stolicy państwa,w ktorym mieszka potrafi na motorze z workiem na głowie(takim z fotograficznej ciemni w jakiej dawniej zmieniało się kliszę w aparacie by jej nie prześwietlić)przejechać bezbłędnie pełny dystans w godzinach szczytu.Pytany jak to robi odpowiada prowadzi mnie a właściwie kieruje mną specyficzne ciało astralne.Czy masz też taką możliwość?

Gość Wijofiolkqa
Do wróżki Agi.Czy znasz może jakiegoś neoszamana osobiście?Miałaś zaszczyt poznać takie postaci w swej praktyce?

Gość czarymaryabrakadabra
uroki to bzdura... raczej pomyslcie o autosugestii...! Same na siebie rzucacie przeklenstwa a potem ganiacie Boguwinne kolezanki bez biustu!! X-)))

Gość abriennea
hahha

Gość a na kołtuny
kupcie sobie szczotkę Tangle Teezer :p

Gość gość
przeciez normalka ze jak dlugie wlosy a w dodatku kok to wiadomo leb musi byc tapirowany a od tapirowania robia sie koltuny czy to takie dziwne,,dopiero teraz przeczytalam poczatek tego tematu

Gość gość
merkaba podaje tu pewien link z ktorego wynika ze nalezy pozbyc sie z domu ksiazek od uzdrowiecieli ,posazkow,,,z drugiej strony jesli to sa prezenty ,a prezentow nie nalezy wyrzucac ja gubie sie w tym ,kazdy chce nas przeciagnac na swoja strone,,dlaczego dla kasy oczywiscie....wrozki ci co zdejmuja uroki,,,,ja osobiscie uwazamam ze wszystko nalezy traktowac z umiarem,,mam kilka posazkow jeden dostalam od corki na prezent,klika dokupilam i co z tego,,stoja bo je lubie.jestem chrzesjanka w takiej wierze zostalam wychowana,mam obrazy matki boskiej jestem dobrym ,wrazliwym czlowiekiem ogladam tvvn,a takze trwam na palcu mam atlanta i wedlug mnie to nic zlego tylko rzecz,,ksieza niektorzy nosili sygnety a krzywdzili dzieci polecam dystans i umiar a nie dewocje

Gość gość
Czytam kafe i własnym oczom nie wierzę. Polacy to w większości potomkowie chłopów pańszczyźnianych, ten wątek to potwierdza. Wiedźmy, kołtuny, uroki.

Gość gość
Nie Polacy tylko Polki, poza tym kobiety na całym świecie wierzą w takie bzdury.:O Gdybyście nie były potrzebne facetom do dymania, już dawno byście wyginęły. :O

Gość inna wersja pp3
a apropo uroku jak juz słyszałam na forach ... najlepsza obrona na uroki jest zawsze tarcza wypełniona myslami dobrych zyczen dla ludzi Jesli cie ktos nienawidzi czy zadzdrosci i rzuci urok nic ci nie zaszkodzi jesli twoje serce jest wierne Bogu , tzn masz dobre intencje , masz obrazy w głowie pozytywne na temat ludzi , nie podsycasz w sercu -obrazami nienawisci i jestes wierny przykazaniom . Ciało astralne i i mentalne którego nie widzimy w momencie naszych negatywnych mysli staje sie "podziurawione "i chłonne na sugestiee Pozytywne zyczenia dla ludzi sprawia ze nasze ciała astralne i mentalne , eteryczne sa jak tarcza . odbija sie wszytsko i wraca do osoby wysyłajacej Pan Jezus dlatego ostrzegał: miłujcie swoich nieprzyjaciół . ?Nie chodzi o to zeby z nimi mieszkac , spotykac sie na przykład ze złodziejami i kumplowac sie z nimi .Chodzi tylko o to zeby w sercu nie trzymac nienawisci do nich a raczej współczuc ze sa tak daleko od Boga i nie wiedza co czynia.....Jesli Ci ktos zrobi krzywde mozesz sie bronic ,ale w sercu nie moze byc obrazów nienawisci , podsycania jej i osądzania.

Gość inna wersja pp3
dla niedowiarków - widzisz fale radiowe? widzisz promienie alfa beta gamma? widzisz podczerwień? widzisz fale świetlne ? widzisz bakterie? widzisz fale elektromagnetyczne? to teraz odpowiedz ! jakim cudem ktos o kims myslisz nagle do ciebie dzwoni?i mówi ze tez myslał?(fale elektromagnetyczne) w jaki sposób zachorowałas skoro nie widzisz bakterii? w jaki sposób działa ci telefon komórkowy? jakim sposobem ogladasz telewizor? jakim sposobem robia ci badania ekg , ?jakim sposobem otrzymujesz kartke z przeswietlenia? natomiast ciało astralne , eteryczne mentalne istnieje , lecz nie kazdy człowiek moze go widziec . inaczej bysmy wszycy widzieli nasze emocje , mysli , zamiary . byli bysmy dla siebie jak odkryte karty Polecam świetną książke Mateusza Grzesiaka - ty myśl, inaczej zrobią to za ciebie .- nie nie to nie zadne ufo astro ,i zadna ezoteryka. po prostu swietna ksiazka o wychodzeniu ze swojej strefy komfortu i uwolnienia sie od zesztywniałego skostniałego myslenia..polecam

Gość gość
buhahahahaha xD ludzie, ale wy jestescie smieszni..nie wierze...xD

Gość gość
Gościu wygrzebałeś wątek z przed 4 lat i komentujesz, to też jest zabawne.

Gość gość
To prawda co piszesz ja mam dlugie wlosy do pupy nigdy nie miałam z nimi problemu nigdy nie farbowalam . Od pol roku nie mogę poradzic sobie z koltunem on ciagle wraca nawet gdy wlosy sa upiete w kok. Codziennie go wyczesuje i wlosy od wewnętrznej strony sa juz o polowe krotsze. Dodatkowo wypadaja jak szalone cale zdrowe wlosy,mam juz 1/3 tego co bylo pol roku temu. Ostatni sylwester moja fryzjerka nie dała rady mnie uczesac,poszłam do jakiegoś salonu z polecenia, fryzjerka mowila ze chętnie to by mnie ns krotko obciela bo to nie sprawiedliwe ze mam takie wlosy od tej pory sie zaczęło

Gość gość
Dlaczego fryzjerki wybierają ten zawód, skoro tylko zazdroszczą klientkom i je oszpecają? :o

Gość gość
pomoże ktoś