Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona gasnąca

Do miłośników muzyki rosyjskiej:)

Polecane posty

Gość Fieja
pytanieeee a konkretnie chodzi o? o osobowość czy hmm mentalność wygląd?

Gość pytanieeee
o to i o to:)

Gość ejejeje
A Wy Rosjanki jak mówicie, jesteście tu tyle czasu jak mówicie to macie taki inny akcent czy czas to wyćwiczył

Gość kdkfkg
fieja, ja mieszkam w zachodniopomorskim, a ty??? troche mam akcent... ale teraz na prawde uciekam, moze pozniej zajrze

Gość Fieja
hmmm u mnie nie wyczujesz akcentu ja bym mogła wiele tu napisać, ale po co jak to i tak większości sie nie spodoba....wiadomo inną mamy mentalność, inne priorytety w życiu, inna hierarchia traktowania mężczyzny.

Gość ejejeje
napisz proszę mnie to interesuje proszę:)

Gość ejejeje
Fieja proszę:)))))

Gość Fieja
z wyglądu średniego wzrostu, szczuplutka 48kg naturalne czarne długie gęste włosy ciemna karnacja, piwne oczy, wydatne usta,

Gość mnieteżtointeresuje
No to musisz być na prawdę ładna:) a średni wzrost to 160 powiedzmy czy

Gość Fieja
167cm

Gość Fieja
przy czym w mojej garderobie nie ma butów niższych niż 11 cm:) także same szpilki, do koloru do wyboru

Gość mnieteżtointeresuje
wow to superrrr:)napisz teraz o charakterze poglądach itp.

Gość Fieja
na pewno wygląd gra dla nas dużą rolę, lubimy być zawsze i wszędzie kobiece, czy to na plaży, czy na spacerze czy w domu, zawsze kobieco i zadbanie. Włosy muszą być zawsze zadbane, zauważyłam że tu w Polsce jest moda na doczepianie pasm włosów, czego nie rozumiem, jak można cos takiego sobie zrobić:) u nas rok temu tez była gorączka na to, ale się nie sprawdziło i nie ma tego tam.

Gość Fieja
mężczyzna w naszym życiu gra ogromną rolę, i nie jest to udawane, np zauwazyłam ze u was tu, nie okazuje się tak uczuć drugiej osobie, bardziej na dystansie jesteście, zamknięci , chłodni, nie ma tej blizkości,

Gość ejejeje
Aha czyli wygląd:)pisz pisz to jest interesujące, fajnie tak pocztać o poglądach zaczerpniętych z innej kultury

Gość Fieja
oooo a może Ty odpowiesz nie odpowiem na to pytanie, bo ja przyjechałam tu na innych zasadach....

hmm.. Mam pytanie do Fieja..(albo do kdkfkg) Wiem, że wymagam wiele, ale bardzo bardzo bym się ucieszyła. Ponieważ ta piosenka skazki bardzo mi się podoba, Czy moglaby ktoras z Was napisac te slowa fonetycznie po polsku? Tak Jak Zrobilas to, przychodząc tutaj mówiąc po rosyjsku a pisząc fonetycznie po poslku. Bardzo bardzo bym się ucieszyła mając tę piosenkę tak napisaną. Mogłabym sobie ją nucić a może i nauczyć się na pamięć. Bardzo bym chciała Nie musi być na już. Bardzo bardzo proszę, jeśli to możliwe. Będę b. wdzięczna;:) I pozdrawiam Was wszystkich.

Gość tak pytamja
pytanie od kobiety, a jak dbacie o włosy??? rzeczywiście Rosjanki mają bardzo ładne włosy:)

Gość Fieja
ona gasnąca daj mi tekst po rosyjsku to napisze

Gość tak pytamja
jakich kosmetyków do włosów używasz akurat Ty?kurcze ale jesteś miła tak odpowiadasz na pytania i jeszcze tłumaczysz piosenkę miła jesteś!

Gość Fieja
po prostu myjemy je codziennie, to wszystko

Бедный художник белит холсты А река Нева утром сводит мосты... Во дворе гудит детвора, может, будет дождь а я назло без зонта. Как бы мне найти в этом мире её и не потерять, что сложнее ещё жизнь бы с ней прожить, до скончании дней. Ещё сложнее Припев: День ночь всё равно чёрно-белое кино. Привет как дела и опять разбежались День ночь, как ты там может всё таки не зря по слогам. Добрые сказки в детстве читали нам. Люди бегут на перегонки, бьются о стекло, как во тьме мотыльки. Где то в пробках спят на яву, может, будет дождь нам ведь зонт не к чему. Как бы мне найти в этом мире его и не потерять что сложнее ещё Жизнь бы с ним прожить до скончания дней. Ещё сложнее Припев: День ночь всё равно чёрно-белое кино. Привет как дела и опять разбежались. День ночь как ты там, может всё таки не зря по слогам. Добрые сказки в детстве читали нам. Wklejała go tutaj wcześniej kdkfkg Wiem, że tego jest trochę.. Wiec nie musi być na już. Możesz napisać tutaj albo mi na maila? ona_gasnaca@poczta.fm Bardzo bardzo będę wdzięczna!

Gość tak pytamja
A jakich kosmetyków używasz do pielęgnacji?

Oto przetlumaczona ta piosenka : Biedny malarz maluje płótna A rzeczka Newa rano zwodzi mosty Na podwórzu gadają dziadki, najprawdopodobniej, będzie deszcz, a ja na złość bez parasola Jak mi znaleźć ja na tym świecie I nie stracić? to zbyt skomplikowane życie przeżyć z nią, do końca dni Jeszcze bardziej skomplikowane ref: Dzień? noc? wszystko jedno! czarno-białe kino Cześć, jak sprawy? i znów rozbiegamy się Dzień-noc-jak -Ty-tam? Może mimo wszystko nie niepotrzebnie po sylabach Dobre baśnie w dzieciństwie czytali nam Ludzie starają się siebie wyprzedzić Walczą o szkło, jak w ciemności motyle śnią na jawie w korkach Może, będzie deszcz przecież nam parasol nie potrzebny Jak mi znaleźć go na tym świecie I nie stracić? to zbyt skomplikowane Życie przeżyć z nim do końca dni Jeszcze bardziej skomplikowane ref: Dzień? noc? wszystko jedno! czarno-białe kino Cześć, jak spawy? i znów rozbiegamy się Dzień-noc-jak-ty-tam? Może mimo wszystko nie niepotrzebnie po sylabach Dobre baśnie w dzieciństwie czytali nam Nie odpuszczaj mnie sobie Nie odpuszczaj Nie odpuszczaj Nie odpuszczaj mnie sobie Nie odpuszczaj mnie sobie