Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona gasnąca

Do miłośników muzyki rosyjskiej:)

Polecane posty

Gość heniasbes
znam kilka rosjanek, niektóre są szczupłe i mają mały biust. Znam też kilka niskich, o budowie gruszki, szerokie w biodrach, rozmiar z 36,38 to te mają większe piersi. ALe odrazu twarz mają grubszą, taką okrągłą...te pierwsze zdecydownie lepsze pomimo mniejszych piersi:)

Gość nooooo racja
moim zdaniem nawet nie małe piersi jak na taką zgrabną figurkę:)takie w sam raz:)

Gość a jakie macie
A powiedz mi czy to prawda, że rosjanki są takie odważne w takich sprawach związanych z sexem?że robią wszystko co ich facet chce, kurde tak mnie to nurtuje od dawna. Pytałem się znajomych to oni twierdzą, że jak rosjance się powie coś to ona to robi bez skrupułów sorka ze tak bezposrednio dziekuje za ze odpowiadasz:)

Gość kdkfkg
u mnie to nie jest tak ze rozkazujesz i masz, ale jak ktos mnie na prawde mocno kreci, to jestem otwarta na propozycje, ale oczywiscie, nie zrobie niczego wbrew sobie, niczego co sprawi mi bol...

Gość kdkfkg
ale tez zauwazylam, ze polscy faceci niektore rzeczy ze mna probowali po raz 1, ale to moze dlatego ze wczesniej mieli jakies slabe partnerki

Gość a jakie macie
aha rozumiem, i bardzo fajne masz podejście. A jakie masz zdanie jeśli chodzi o zdradę partnera?

Gość a jakie macie
Co masz na myśli?jeśli mogę zapytać:)

Gość a jakie macie
jakie rzeczy???kurde interesujące :)

Gość kdkfkg
no racja, dzieki, ale ja tam uwazam ze jestem zwykla dziewczyna, jak kazda mam jakies tam kompleksy...

Gość kdkfkg
hahaha, ja to dzisiaj jestem dla was mila, tyle o sobie opowiadam.... ale to tylko dlatego, ze tu mnie nikt nie zna :) np. OzP, jakies zabawki, typu kajdanki, wibratory....oj tam, wstydze sie troche pisac... :P

Gość nooooo racja
Nie dziękuj:)jakie masz kompleksy???super figura, fajna uroda, widać jesteś bardzo miła same superlatywy:)więc nie miej kompleksów:)Ale ciekawy wątek się zrobił, na prawdę tak miałaś z facetami, że robili coś z Tobą po raz pierwszy..fajnie:))

Gość nooooo racja
Nie wstydź się ha ha :)masz rację nikt tu Ciebie nie zna więc możesz zdradzać tajemnice:)jesteś normalnie gwiazdą tego topiku:)fajna z Ciebie dziewczyna :)Kurcze chyba rzeczywiście my polki jesteśmy trochę wstydliwe jeśli chodzi o takie sprawy:)

Gość kdkfkg
nom, bo ten moj bylu rusek, to oprocz wszystkiego zboczek byl, wiec tam troche z nim przerobilismy...a przed tym bylam taka zielona, ze nawet jego siusiaka dotknac sie balam hahahaha

Gość kdkfkg
no mam tak, ze jak sie na kogos napale, to jestem bardzo pomyslowa... jakies nietypowe miejsca, klapsy, przebierania, poza tym caly czas mam ochote na tego faceta, ponoc glosno krzycze hehehe

Gość nooooo racja
Ha ha ha:)no to chociaż jesteś teraz bogata w doświadczenia:)heh dobre, kurcze ja to chyba za mało odważna jestem;(

Gość nooooo racja
a zdradziłabyś Męża czy raczej nie?

Gość nooooo racja
No to wszystko musi kręcić facetów hahahha jakieś klapsy i przebieranki to koniecznie hi hi. Słyszałam, że jak kobieta krzyczy to kręci facetów:))))

Gość kdkfkg
no racja, a ty ile masz lat?? moze mloda jeszcze jestes??? co do zdrady, to trudne pytanie... z zalozenia nie popieram zdrady, ale roznie w zyciu bywa

Gość kdkfkg
facetow moze i tak, ale sasiadow to chyba niekoniecznie hahahaha

Gość nooooo racja
Ja mam kolege który ma romans z rosjanką, może właśnie to go w niej pociąga :)chociaż żone to ma dosłownie piękną a jednak inna go skusiła. Żal mi trochę jego żony i tej dziewczyny też, bo on żony nie zostawi a tej drugiej robi nadzieje, ale faceci co zrobić

Gość nooooo racja
ha ha:) no tak w życiu różnie bywa:)no sąsiadów nie koniecznie masz rację. Swoją drogą ładnie piszesz po polsku, zdolna jesteś:)ja mam 25 lat, więc chyba za młoda nie jestem a jednak wstydliwa do bólu:)

Gość nooooo racja
w dodatku wszystko rozumiesz podziwiam:)

Gość kdkfkg
wiesz, typowe rosjanki sie bardzo staraja dla facetow, zawsze chca go zadowolic, wiec moze tez dlatego go ciagnie, ja bylam dosc mloda jak tu przyjechalam, wiec troszke sie wyzwolilam :) ale np nawet meza koledzy mu zazdroszcza, ze zarelko dostaje pod nos zawsze i ponoc niezle gotuje, ale to akurat lubie, a ze oni niby tak nie maja. skonczylam studia w Polsce, wiec jezyk musialam opanowac

jestem rosjanką, więc mogę podesłać parę fajnych kawałków Wam

Gość nooooo racja
No to pozazdrościć Twojemu mężowi, też słyszałam o tym własnie że potraficie tak bardzo dbac o mężczyzn. Aha no tak, jeszcze studiowałaś tu w Polsce to w ogóle podziwiam:)

Gość kdkfkg
oj az taka super to ja nie jestem, tez potrafie pokazac pazurki, nie nadskakuje mu, a gotowac po prostu lubie.

Gość nooooo racja
Z tego co piszesz to jesteś właśnie taka fajna, miła, dobra żona:)aż w to, że pazurki potrafisz pokazać to ciężko uwierzyć:)

Gość kdkfkg
no racja, a uwazasz ze raczej wiekszosc Polek jest w temacie lozkowym wstydliwa, czy tylko Ty???

Gość kdkfkg
nie zawsze jestem mila, uwierz mi, poza tym jestem troszke kosztowna w utrzymaniu, bo lubie sie pluskac, smarowac sie, malowac, stroic, ale to chyba duzo kobietek tak ma

Gość nooooo racja
Pisałam tak raczej o sobie, choć wiele moich koleżanek także jest wstydliwa. U mnie być może jest to spowodowane tym, że miałam i mam tylko jednego stałego partnera:)i w sumie on nigdy nie mówił, że chciał by bym coś tam zrobiła. Może gdyby powiedział to jakoś przełamała bym się:)Chociaż, znam też takie dziewczyny które są strasznie odważne, strasznie to nawet za mało powiedziane:)