Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona gasnąca

Do miłośników muzyki rosyjskiej:)

Polecane posty

Gość a co uważasz na tematy
Polskie kobiety kontra Rosyjskie kobiety, które dla Ciebie ładniejsze

Gość Fieja
bednyj hudożnik bielit hilsty A reka newa swodit masty Wadware gudit detwara możet budit doźd a ja na zlo bez zanta Kak by mne wetom mire najti jejo i nie poteriat, szto slażnieje eszo żyzn bezniej prażyt, do skanchanii dnej jesho slażniej.

Gość Fieja
:) a muszę odpisywac na to pytanie które uważam za ładniejsze :) jedno powiem, na pewno nie są podobne.

Gość aczy
ja znam masę Rosjanek które przeklinają i palą papierosy, nie znam żadnej która nie pali:(niektóre są brzydkie inne ładne tak samo jak Polki, jedne są ładniejsze drugie brzydsze. Jak w każdym kraju

Gość Fieja
Ref Den nocz wsiorawno czornobeloje kino priwet kak dela, i apiat razbieżalis dien nocz, kak ty tam możet wsiotaki nie zrja po slagam Dobryje skazki w detstwe czitali nam. Ludi begut na peregonki bjuca o steklo kak wotme motylki Gdeto w probkah spiat na jawu możet budit dożd nam wed zont niekczemu Kakby mne najti v etom mire jewo i nie poteriat szto slażnieje eszio żyznby s nim prożyt do skanczianii dniej jeśio slażniej.

Gość Fieja
aczy znam rosjanki takie? to współczuję ja nie piję alkoholu w w ogóle, nie palę...i nie klnę.

Gość kdkfkg
ja tu bede z doskoku zagladac, bo torche zajeta jestem :) ja tam wlosow nie mam jakichs super, ale myje codziennie, codziennie sie gole wszedzie lacznie z raczkami, dla mnie inaczej jest nie dopuszczalne, tak samo wyjsc bez makijazu, perfum i niechlujnie ubrana, co do urody, to nie wiem czy az tak sie wyrozniiam, oczy mam takie troche skosne dzikie ponoc hehhe

Gość Fieja
aczy Rosjanki bardzo się różnią urodą od zachodnich sąsiadek, bardzo..Rosjanki i Ukrainki to zupełnie inna uroda, bardziej subtelna delikatna, mają okrągłe buzki, małe nosy, tu w Polsce kobietki mają szczupłe noski i długie np... inne oczy.

Jejku, Naprawdę dziękuję:) Coś czuję, że cały wieczór spędzę próbując śpiewać tę piosenkę:) Dziękuję bardzo bardzo. Jesteś bardzo mila. :) Za tłumaczenie też dziękuję Sebastos:)

Gość aczy
No to super:) ja akurat tak trafiłem, pracuję w szkole i tam same takie własnie. Może dlatego,że z bogatych rodzin pochodzą.

Gość kdkfkg
ok, to jeszcze na temat alkoholu, to pije okazyjnie, fajki kiedys tak, ale juz nie, przeklinam okazyjnie

Gość Fieja
ona gasnąca pażalusta :)

Gość Fieja
ile macie lat?:)

Gość zgodzę się
Ja uważam, że uroda jest podobna, nosy itd wszystko jest uwarunkowane genetycznie. Znam kilka Rosjanek z dużymi nosami, Ukrainki z okrągłymi buśkami, a Polki z dzikimi oczami:)ja i wielu moich znajomych uważa, że wszystkie jesteście podobne, a za to ładne widziałem Białorusinki, dosłownie śliczne blond włoski i niebieskie oczka cudo:)oczywiście każda kobieta na swój sposób jest piękna, w każdym narodzie znajdzie się lepszy i gorszy okaz wszystko kwestia gustu:)

Gość Fieja
:)) nie zgodzę się z tym i to samo mówią Rosjanie o Polkach:) niestety ale uroda jest inna

Gość Fieja
a ja 23 :) a i też mamy inne podejście do hmmm sexu, nie ma tego parcia na biegania do kościoła tam czegoś takiego nie ma że to grzech czy coś, dla mnie to był szok jak ja słuchałam tu kobiet

Gość kdkfkg
ja 27 :) co do lozka ponoc jestem dobra, do kosciola nie latam hehe

Gość Fieja
:))

Gość zgodzę się
tak dokładnie uroda jest inna, nie zależnie od narodowości, bo wszędzie można spotkać kobiety o ciemnych, jasnych włosach itd, różnych rysach twarzy. Wszędzie są piękne kobiety, coś tu mi się zdaje,że jesteś mocno anty polki..nie wszystkie mają takie podejście w kwestii sexu, Kościół tak mówi że to grzech itd ludzie mają własne poglądy.

Gość a ile miałyście lat
jak straciłyście dziewictwo?

Gość kdkfkg
ja nie jestem anti-polka, bo tu tez sa ladne kobiety, poza tym moja bacia byla polka. p.s. a co to przesluchanie??? a niech wam bedzie .... mialam 18 :)

Gość Fieja
a u mnie mama jest Rosjanką, a ojciec Uzbekiem, nie jestem nastawiona antypolsko, ale zadano mi pytanie, więc na nie odpisałam proste. Wiedziałam że będzie taka reakcja polek

Gość kdkfkg
fieja, to ty z Uzb jestes????

Gość Fieja
nie, ja z Moskwy przyjechałam, mój ojciec poznał moja mamę na studiach w Moskwie i tak już zostali tam, a teraz przyjechaliśmy tu ale nie na stałe

Gość kdkfkg
to juz wiem skad masz ladne wlosy, bo uzbecy maja ladne :)