Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewielka

jak to rozwiązać?

Polecane posty

Za dwa tygodnie pieczemy kołacz przed ślubem.... razem rodzice pana młodego i moi. Później jest taka tradycja że na wzajem znajomi, rodzina pani młodej jadą do pana młodego i na odwrót... jadą właśnie z tym kołaczem, poprzebierani, wygłupiają się fajna zabawa. tylko u mnie jest taka trochę dziwna sytuacja... źle się z tym czuję i nie wiem co robić. od 4 lat nie mieszkam z rodzicami... mam stary pokój u babci zaraz obok domu rodziców. kontakt z rodzicami mam z mama super... z tata na dzien dzisiejszy sredni... to on byl powodem mojej wyprowadzki... Wiadomo więc że do mojej babci do mojego pokoju tam gdzie mieszkam od 4 lat nie przyjada znajomi z kołaczem. nie ma tu warunków, ani miejsca na tyle osob. Rodzice mowia ze normalnie do nich maja przyjechac.... dla mnie jest to troche dziwne... bo nie mieszkam tam a maja tam przyjezdzac.... choc w dzien slubu tez bede wychodzic od rodziców.... sama nie wiem... czy po prostu zrezygnowac z tej jednej imprezy i powiedziec ze nie chce tego, wtedy nikt nie przyjedzie czy isc do rodzicow i tam zorganizowac taka imprezę??? Co wy byście zrobiły na moim miejscu??

Podlasie? :p Ja bym zorganizowała to u rodziców. Rozumiem, że babcia też będzie przy tym obecna? :)

Gość dc f fgfg
miejsce ma byc metafora. od rodzicow zabiera Cie facet i tam powinnas zrobic impreze a nie w swoim dawnym pokoju. Eh...

Gość nena manna
zajefajna imprezka:( a tak serio to niech przyjadą do twojego rodzinnego domu, nie ważne że tam nie mieszkałaś, to przecież tylko symboliczny dom rodzinny

Nie wiem czy bedzie babcia... pewnie nie i moj brat pewnie tez nie bo oni z moim ojcem nie rozmawiaj... czy on z nimi sama juz nie wiem;-/ choc brat pojedzie do pana mlodego wiec luz problem z glowy... nie podlasie tylko Śląsk. Chyba macie racje ze po prostu ten jeden raz jeszcze bedzie to moj symoboliczny dom i pozniej juz koniec z tym...