Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niezdara

co mam teraz zrobić

Polecane posty

Gość taktoprawda
i znów sex w temacie ror

ona czasem dobrze pisze i ma niekiedy racje.tylko jest bezczelna,i jakas dziwna.

"taktoprawda ror musisz być cały czas na haju. bardzo dobrze znasz środki na nerwy wiec łkasz po parenaście dziennie , siadasz na forum i zgrywasz wielce wuluzowaną" whatever you wish ;-)) ja nie zgrywam wyluzowanej ja jestem spieta - myslalam ze to widac?;-)) "taktoprawda i znów sex w temacie ror" i znow kolejna osoba dla ktorej seks to temat tabu;-)) masz jakis problem z faktem ze czesto: a) mysle b)mowie c) uprawiam seks czy co?;-))) "ica ona czasem dobrze pisze i ma niekiedy racje.tylko jest bezczelna,i jakas dziwna" wiesz jesli "standardem" jest bycie agresywna i wulgarna - to dziwna brzmi wobec tego jak komplelemnt;-)) " gdyby ROR była na haju to byłaby tutaj wulgarna i za to ją cenie ze mimo tylu ataków na nią ona nie rzuca w nikogo epitetami zachowuje stoicki spokój " bo ja z natury spokojna jestem;-))

Gość pytacie sie z jakiegoo
co za ku*** kolejna podstrone zaklada. WYNOCHA STAD ROZUMIESZ?

"[zgłoś do usunięcia] pytacie sie z jakiegoo co za ku*** kolejna podstrone zaklada. WYNOCHA STAD ROZUMIESZ?" wez gleboki oddech i kulturalnie popros to wtedy, co najwyzej, rozwaze twoja propozycje i o decyzji pisemnie cie poinformuje;-)) dlaczego ci sie wydaje ze mialabym sie zastosowac do twojego wulgarnie wyrazonego zyczenia?;)))) juz mowilam ze robie to na co mam ochote;)

Gość jezu jaka jestes zalosna
ROR przejela topik, teraz jej osoba bedziemy zajmowac sie na kafeterii. Widze ze dobrze znasz sie na polskich i lekach i jeszcze operujesz slownictwem typu "pucybut". Kto ci uwierzy ze mieszkasz poza granicami Polski? Usun sie z tego topiku bo to miejsce dla emigrantow wymieniajacych doswiadczenia za granica a nie takich zalosnych indywidoow jak ty

"jezu jaka jestes zalosna ROR przejela topik, teraz jej osoba bedziemy zajmowac sie na kafeterii" i znowu ta retoryka "wojny";-)) ja niczego nie przejelam - [po prostu wzbudzam widac u innych silne emocje;)) "Widze ze dobrze znasz sie na polskich i lekach i jeszcze operujesz slownictwem typu "pucybut". Kto ci uwierzy ze mieszkasz poza granicami Polski?" zlotko - mam nadzieje, ze mi nikt nie uwierzy;l))) " Usun sie z tego topiku bo to miejsce dla emigrantow" nie mow prosze wulgarne zlotko co mam robic - bo to strata twojego czasu - i tak zrobie co bede chciala;)))) mozesz co najwyzej prosic w formie pisemnej;)) " wymieniajacych doswiadczenia za granica a nie takich zalosnych indywidoow jak ty" doswiadczeniami powiadasz?;-)) takimi jak "prezpraszam ktoredy po zasilki"?;-))))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość ror my dear
something tells me you need a massive cock, two in fact, one up your arse one in your mouth ! and darling, for the future reference, please,never hold the fart in, it travels up to your brain and you talk lots of shit !

Gość haha well said
hahahah well said. GTFO this thread u freakin moron, ROR

"hahahah well said. GTFO this thread u freakin moron, ROR" Teraz tyrki po mojej osobie poleca? Mozecie sobie tyrac mnie ile chcecie. Moja glowa jest pelna shitu i tak tez pozostanie. W razie czego zlozcie pisemna petycje o usuniecie gown* w mojej glowy i donacje mozgu dla ROR. Adresujcie petycje pod adres " pod mostem25, slask malopolskie"

Gość no i dostała
po dupie mądra ROR

Gość taktoprawda
nie sex nie jest tematem tabu ,ale tu była mowa o zasiłkach a nie o sexie. Co druga twoja wypowiedź wiąże się z sexem. oj chyba jesteś niedowartościowana

" ror my dear something tells me you need a massive cock, two in fact, one up your arse one in your mouth ! and darling, for the future reference, please,never hold the fart in, it travels up to your brain and you talk lots of shit ! haha well said hahahah well said. GTFO this thread u freakin moron, ROR" hahhaahah;-))) widze ze juz mma "podszywy" - nic z tego kopia nigdy nie jest fajniejsza od or;ginalu;)) "Teraz tyrki po mojej osobie poleca? Mozecie sobie tyrac mnie ile chcecie. Moja glowa jest pelna shitu i tak tez pozostanie. W razie czego zlozcie pisemna petycje o usuniecie gown* w mojej glowy i donacje mozgu dla ROR. Adresujcie petycje pod adres " pod mostem25, slask malopolskie" jakie tyrki? zlotko tobie to potrzeba duzo milosci co najwyzej - nie kupie sie lezacego;/ "no i dostała po dupie mądra ROR" mozesz nadal fantazjowac o mnie;-) " nie sex nie jest tematem tabu ,ale tu była mowa o zasiłkach a nie o sexie. Co druga twoja wypowiedź wiąże się z sexem. oj chyba jesteś niedowartościowana" owszem mowa byla o zasilkach - ale stalam sie nieoczekiwana gwiazda topiku;-)))))))) widze ze znowu zakompleksienie wyszlo? - takie myslenie a bo jak gada o seksie to pewnie: a) dziewica b) nikt jej nie chce c) zboczona d) itd. XXI wiek a niektorzy nadal dopatruja sie "drugiego dna" w zwyklej zmiance na temat tego ze seks relaksuje;)) moze sami tego jeszcze nie wiedza czy co?;) a moze maja glowy napakowane stechlizna rodem z kosciola katolickiego w polskim wydaniu i "grzechem"? ;-))))))

Gość taktoprawda
i wyszło szydło z wora. . po pierwsze nie jestem dziewicą po drugie szczęsliwą mężatką po trzecie nie jestem zboczona ale sądząc po twoim ostatni wpisie ty jestes. wyłuzdane dziewcze

Gość taktoprawda
a gwiazdą to ty jesteś ale która przygasa. samą sie nią nazwałaś. lubisz prawić sobie kąplementy bo nie ma nikogo kto by ci je mówił. Sama pisałaś mój były chłopak . wśród mojich znajomych miałam kiedys koleżankę . wszytsko to czas przeszły. oj przygasla ta twoja gwiazda

niezdara to chociaz miala meza,a ty masz tylko chlopakow:P

Gość taktoprawda
i to byłych :)

Gość niema mocnych
na ror

Gość niemamocnych
na ROR

Gość niemamocnych
na ROR

Gość niemamocnych
na ROR

Gość niemamocnych
na ROR

Gość co za tepak
ROR " ror my dear something tells me you need a massive cock, two in fact, one up your arse one in your mouth ! and darling, for the future reference, please,never hold the fart in, it travels up to your brain and you talk lots of shit ! haha well said hahahah well said. GTFO this thread u freakin moron, ROR" hahhaahah widze ze juz mma "podszywy" - nic z tego kopia nigdy nie jest fajniejsza od or;ginalu Jaka ty jestes tepa kobieto...nawet nie zrozumialas tresci. I na forum Poza Polska nabijasz posty? Naucz sie w koncu angielskiego tepaku

Gość hahahahahaha.........
Tez mi sie wydaje, ze ROR nie zrozumiala tekstu :D Ta jej odpowiedz z tym jej ulubionym kopiowaniem ma sie nijak do tego tekstu :P Wczesniej sie kazdego slowa czepiala....napisanego po polsku :D

Gość olivia dunham
ja wulgarna?? Niby gdzie?Juz nie masz sie czego czepiac dziewczyno to wymyslasz bzdury.

"[zgłoś do usunięcia] taktoprawda i wyszło szydło z wora. . po pierwsze nie jestem dziewicą po drugie szczęsliwą mężatką" no to gratuluje utraty dziewictwa - mentalnie tez nie jestes dziewica - bo jakos ciezko to poznac;)))))))) taka - tak bardzo szczesliwa;-)))) szczesciem az walisz po oczach;-) " po trzecie nie jestem zboczona ale sądząc po twoim ostatni wpisie ty jestes. wyłuzdane dziewcze" jestem wyluzdana - a co ci do tego?;-) lepiej byc wyluzadana niz miec zahamowania, takie jest moje zdanie;))) i co tak wnikasz w moje preferencje seksualne? kreci cie to?;-) " a gwiazdą to ty jesteś ale która przygasa. samą sie nią nazwałaś." hhaaha - a ty to wzielas na serio?;-)))))) " lubisz prawić sobie kąplementy bo nie ma nikogo kto by ci je mówił" no tak oczywiscie nie ma;)))) "Sama pisałaś mój były chłopak" no bo pisalam o czasach mlodosci;-))) a co ty wyszlas za maz za pierwszego ktory cie do szczytowania doprowadzil?;-) "wśród mojich znajomych miałam kiedys koleżankę . wszytsko to czas przeszły. oj przygasla ta twoja gwiazda" posiadanie bylego chlopaka i kolezanek z czasow studiow ...hm....rzeczywiscie "ruinuje" zycie towarzyskie na przyszlosc;)))))))))))) wiesz ja poznalam ciut wiecej osob w swoim zyciy - czasu nie starczyloby na utrzymowanie kontaktow ze wszysykimi;)) "niezdara to chociaz miala meza,a ty masz tylko chlopakow" a napisalam gdzies ze nie mam meza? poza tym zlotko - posiadanie meza - tio jak widac po przykladzie wulgarnej autorki nie zawsze bywa zaleta, ciesza sie z tego faktu jedynie kobiety wychowane w patriarchacie ktore poczucie wlasnej wartosci uzalezniaja od mezczyzny;-))) " i to byłych" widzez ze moje zycie erotyczne was kreci - no fakt - troche bylo tych bylych;-)))))))))

"Jaka ty jestes tepa kobieto...nawet nie zrozumialas tresci." nie karsbenku - tio ty nie zrpozumilas mojej aluzji - fakt leciuchno zawoalowanej;-))))) teksty o seksie - w jakijkolwiek postaci - mnie nie pesza. nawet jesli sa stekiem wulgarnych zlepek na tematy oralno-analne;)) co nie zmienia faktu ze mam podszywy;-)) " I na forum Poza Polska nabijasz posty? Naucz sie w koncu angielskiego tepaku" oj ty moje wulgarne zlotko ;-)) ja nabijam - zebym ty moglo czytac;-)))) as easy as it is;)))) "Ta jej odpowiedz z tym jej ulubionym kopiowaniem ma sie nijak do tego tekstu Wczesniej sie kazdego slowa czepiala....napisanego po polsku " jaka spryciara i jak mnie rozszyfrowala;)))))

Gość a wyjasnij mi
ROR juz wszyscy wiemy, ze posiadlas trudna sztuke "kopiuj - wklej" ;-) Brawo! A teraz pisz do rzeczy, stawiam, ze nie masz wiecej niz 15 - 16 lat :D W tym wieku czesto sie takie glupoty wypisuje, wszystko jest takie czarne albo biale :D Jakbym swoja corke slyszala :D Podobny ton,podobny tok rozumowania. Eeehhh, dziecinstwo ;-)

Gość ROPS
jesli bedziesz sie starac o jakie kolwiek dodatki zapomogi świadczenia rodzinne to najlepiej zadzwon lub podejdz do Regionalnego ośrodka Polityki Społecznej adekwatnego do województwa w jakim mieszkasz w Polsce i tam cie poinformuja co ci sie należy jak to załatwić i jak to bedzie koordynowane z przepisami w UK bo jesloi pobierzesz zasiłek w UK który nie bedzie ci sie należał ( a czesto sie tak zadarza) to w Polsce bedziesz zmuszona do oddania tej kwoty wraz z odsetkami i nikogo nie bedzie obchodzić czy masz kase czy nie i cz jestes samotna matką czy nie DOINFORMUJ SIE WCZESNIEJ W POLSCE CO CI SIE NALEŻY I JAK TO ODPOWIEDNIO ZAŁATWIĆ

Gość taktoprawda
co mi do tego że jestes wyłuzdana ? w sumie obchodzi mnie to tyle co zeszłoroczny śnieg. chodzi mi o to że dla ciebie kazdy jest zły i wulgarny. popatrz na siebie . lepiej być wulgarną niż wyłuzdaną . piszesz bzdury a kazdy atak odpierasz tłumaczac się. tylko winni się tłumacza. rozumiem raz dwa ale na boga nie przez 3 dni..... a jak ci ktoś dowali nagle pytasz czy ty to wziełaś na serio.????.... Jezu jaka ty prosta jesteś jak konstrukcja cepa. zwyzywałaś autorkę od nieudaczników . czy ty jestes normalna czy raczej brak ci piątej klepki? dziwewczyna ma dziecko zostaje sama z problemami. myslisz że tacy ludzie pisza tutaj dla zabicia wolnego czasu?.. rusz głową dziewczyno... ja na miejscy autorki bym się załamała widząc jak ją potraktowałaś. to samo tyczy się wszystkich tych którzy staneli w jakiś sposób po w jej obronie. każdego za atakowałaś ... nie wiem co ty sobie myślisz. że jedna niezdara chce brać zasiłki ,które jej się należą? . ( a na pewno należą bo jak pisała pracowała w uk) myślisz że ona jedna. Jeśli ty ror pracujesz też odprowadzasz podatki jaką masz pewność że powiedzmy za 15 lat sama nie wyciągniesz ręki po zasiłek (teraz będziesz sie tłumaczyć ja mam oszczędności ja mam oszczędność) dziś je masz jutro nie!! z twoich podatków nie korzystaja tylko polacy. no chyba że mieszkasz w polsce. więc zastanów się drugi raz nad tym co piszesz jak kogo nazywasz bo życie bywa przewrotne i w cale nie będę zdziwiona jak za 10 lat zobaczymy " to ja ror potrzebuję pomocy" ... choć widząc po tym co juz pisałaś ( większość ludzi tutaj wyrobiła już sobie opinie na twój temat) nigdy nie przyznasz się do porażki