Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niezdara

co mam teraz zrobić

Polecane posty

"[zgłoś do usunięcia] a wyjasnij mi ROR juz wszyscy wiemy, ze posiadlas trudna sztuke "kopiuj - wklej" nie lubie rzucac slow na wiatr wiec zawsze odnosze sie do konkretnych watkow;-)) ciesze sei ze moj styl ci odpowiada;))) "A teraz pisz do rzeczy, stawiam, ze nie masz wiecej niz 15 - 16 lat W tym wieku czesto sie takie glupoty wypisuje, wszystko jest takie czarne albo biale " nie mam w zwyczaju sluchac polecen ;-))) ciesze sie ze przypominam ci wlasna corke - to znaczy ze podswidomie ci sie dobrez kojarze - bo przeciez kochasz corke, czyz nie?;-) " 10:52 [zgłoś do usunięcia] taktoprawda co mi do tego że jestes wyłuzdana ? w sumie obchodzi mnie to tyle co zeszłoroczny śnieg.) a juz kolejnego posta o tynm walisz;-))))) no nic , nie od dzisiaj ludzi interesuja preferencje innych;-) "chodzi mi o to że dla ciebie kazdy jest zły i wulgarny" zly? no wiesz to argument jak z piaskownicy, a wulgarny tak - pisze to do tych osob ktore znizaja sie do obelg - a moja wina ze tak duzo osob to czyni?;-) jak sie koncza argumenty zaczynaja sie wycieczki personalne, znamy to, znamy;-)) "lepiej być wulgarną niż wyłuzdaną ." ty masz styl jak dzieci 5-letnie - na zasdzie "a ty jestes glupia", a na to drugie dziecko odpowida "a ty jeszcze glupsza" itd. - mnie takie pyskowki nie bawia ;-)) twoja subiektywna opinia jest taka ze lepiej byc wulgarna niz wyluzdana, ja sie z tym w ogole nie zgadzam;) a czemu? bo swoja wulgarnosc czlowiek wulgarny przejawia na kazdym kroku - co bywa uciazliwe dla przypadkowych swiadkow - a swoje wyul,zdanie trzyma tylko dla tych ktorzy naprawde maja ochote go zakosztowac;))) as easy as it is;))) "piszesz bzdury a kazdy atak odpierasz tłumaczac się. tylko winni się tłumacz" i znowu retoryka wojny i winy;-))) ja nie widze to zadnego ataku od taka tam wymiana pogladow - a od pewnego czasu watek nabral charakteru pt 100 pytan (a rzcaej zazalen) do;-))) "rozumiem raz dwa ale na boga nie przez 3 dni..... a jak ci ktoś dowali nagle pytasz czy ty to wziełaś na serio.????.... " a dlaczego mam sie stosowac do twojej miarki?;-))) rozbrajasz mnie ;-) "Jezu jaka ty prosta jesteś jak konstrukcja cepa. zwyzywałaś autorkę od nieudaczników" nie, nie - ja nie wyzywam - autorka sama siebie tak nazwala;-) "czy ty jestes normalna czy raczej brak ci piątej klepki? " a ty cierpisz na rozdwojenie jazbi?;-) linijke wczesniej okreslilas ze jestem , twoim skromnym zdaniem, taka i owaka , a linijke pozniej pytasz sie mnie jaka jestem;-)) to zastanow sie ty sie pytasz - czy tylko sobie tak piszesz bo - obrazanie innych cie ralaksuje?;-)) "dziwewczyna ma dziecko zostaje sama z problemami. myslisz że tacy ludzie pisza tutaj dla zabicia wolnego czasu?.." niesamowite sa jej "problemy";-)))))))))))))))))))) wprost urzekla mnie jej historia - a naprawde sa tacy ludzie ktorzy rozwiazan swoich nieudanych decyzji szukkaja u obcych ludzi zamiast w zaciszu walsnej sypialni zastanowic sie nad samym soba? jesli tak - to chyba sie za nich pomodle;) " rusz głową dziewczyno... ja na miejscy autorki bym się załamała widząc jak ją potraktowałaś" to zycie ja potraktowalo, to jej nieudolne decyzje do tego doprowadzily - ja co najwyzej , zgodnie z jej prosba, skomentowalam to nie nauczyla cie matka podtswa zasad dobrego wychowania?:-) piszesz w trybie rozkazujacyM, i naprawde myslisz ze to zadziala? "to samo tyczy się wszystkich tych którzy staneli w jakiś sposób po w jej obronie. każdego za atakowałaś ... " juz ci mowilam - ze retoryka wojny jest mi obca - ja niekogo nie atakuje, szkoda mi walsnej energii - od tam luzno dziele sie pogladami na dana kwestie;-)) "nie wiem co ty sobie myślisz" no fakym w tym pkcie musze sie z toba zgodzic;-) "że jedna niezdara chce brać zasiłki ,które jej się należą? . ( a na pewno należą bo jak pisała pracowała w uk) myślisz że ona jedna." opcja jest mi etyka ze jesli inni kradna to ja tez moge;) to kwestia wartosci jakie sie wynosi z wlasnego domu. Nie mowie ze autorka kradnie - mowie tylko ze taka z niej emigrantka ze nie ejst dojrzala -a powalala na swiat juz dziecko - tak to sie zwykle konczy;/ jakby byla dojarzala to by wziela odpowiedzialnosc za lwlasny los oraz dziecka - skoro na jego ojca wybrala mezczyzne kt jak widac tez jest nieodpowiedzialny. I jest w obcym panstwie i probuje wejsc na glowe obcych podatnikow - no coz emigracja jest dla ludzi silnych i przedsiebiorczych - to chyba oczywiste "Jeśli ty ror pracujesz też odprowadzasz podatki jaką masz pewność że powiedzmy za 15 lat sama nie wyciągniesz ręki po zasiłek (teraz będziesz sie tłumaczyć ja mam oszczędności ja mam oszczędność) dziś je masz jutro nie!!" wiesz ja swoje oszczednosci dziele na dlugo i krotkoterminowe - to sie nazywa inwestycje. nie mam rowniez pewnosci ze mi rak nie urwie - a wiesz jak jest roznica miedzy tym ktory kogos zabil a tym ktory potencjalnie moze kogos zabic? kolosalna! " z twoich podatków nie korzystaja tylko polacy. no chyba że mieszkasz w polsce" nie wazne gdzie mieszkam - wazne gdzie mam rezydencje podatkowa, wiec nie bardzo mozesz ocenic chyba kto z nich korzysta - ale ci podpowiem panstwo i dane spoleczenstwo;)) "więc zastanów się drugi raz nad tym co piszesz jak kogo nazywasz bo życie bywa przewrotne i w cale nie będę zdziwiona jak za 10 lat zobaczymy " to ja ror potrzebuję pomocy" ... " nie kochana to jest twoje roszczeniowe zyczenie;))) tu nie chodzi o to ze autorka stracila prace - juz przeciez pisalam ze to dotyczy wszystkich tu chodzi o sposob radzenia sobie z problemami, byc moze bede miala wypadek i bede spralizowana - masz racje zycie bywa rozne - a byc mozewygram los na loterii ;-))) a taka logika bo ja wykonuje glupie ruchy to i ty kiedys wykonasz - jest mi obca;)) "choć widząc po tym co juz pisałaś ( większość ludzi tutaj wyrobiła już sobie opinie na twój temat) nigdy nie przyznasz się do porażki" dam ci dobra rade - wypowiadaj sie zawsze w swoim imieniu;) tak bedzie lepiej dla ciebie;) używane autanieruchomości ogłoszeniabiustonosze

Gość a wyjasnij mi
Niezdara, dajesz sobie jakos rade? Jak chcesz to ewentulanie podaj swoj mail,napisze do ciebie. Ten topik zostal rozwalony ale na polskim forum, wsrod polskiej mentalnosci to (niestety) nie jest nic dziwnego. Szczegolnie, kiedy dzieciaki probuja sie dorwac do spraw doroslych ;-)

dzięki na razie dostaje mam zasiłek dla bezrobotnych. przysługuje mi po pracowałam ponad 3 lata. i złożony mam wniosek o child benefit. czekam na odpowiedź.aplikacja o housing benefit też prawie gotowa . wiec pozostaje mi tylko czekać i szukać pracy. .. Mam nadzieję że wszytsko sie dobrze ułoży.

"Ten topik zostal rozwalony ale na polskim forum, wsrod polskiej mentalnosci to (niestety) nie jest nic dziwnego. Szczegolnie, kiedy dzieciaki probuja sie dorwac do spraw doroslych" nic dodac niz ujac;/ szkoda, ze ludzi bardziej in teresuja prywatne sprawy oraz stus ich rozmowcy zamiast tresc rozmowy;/

"[zgłoś do usunięcia] niezdara dzięki na razie dostaje mam zasiłek dla bezrobotnych. przysługuje mi po pracowałam ponad 3 lata. i złożony mam wniosek o child benefit. czekam na odpowiedź.aplikacja o housing benefit też prawie gotowa . wiec pozostaje mi tylko czekać i szukać pracy. .. Mam nadzieję że wszytsko sie dobrze ułoży." zasilkowa emigracja;/

Gość a wyjasnij mi
Niezdara oprocz CB przysluguje ci rowniez CTB - naliczany od dochodow. Nie wiem tylko czy mozesz juz zlozyc aplikacje czy musisz miec najpierw przyznany CB. Zadzwon ewentualnie do Revenue i sie dowiedz :-) Trzymaj sie i nie poddawaj. Dzis pod wozem, jutro na wozie :D Wierz mi!

"Trzymaj sie i nie poddawaj. Dzis pod wozem, jutro na wozie Wierz mi! " jasne;-))) a jak cos nie teges - to postaraj sie o kolejne dziecko - z tego forum wynika - ze wtedy zasilki sa wyzsze - skoro i tak juz wybralas taki sposob na zycie w obcym panstwie siedziec podatnikom na glowie;)))))))

Gość moje dziecko ma obywatelstwo b
wole pracowac w kamieniolomach niz urodzic nastepne dziecko..serio..O

chyba muszę na początek miec child benefit na siebie. Dzięki widac sa jeszcze dobrzy ludzie na świecie

Weź się dziewczyno od trzep odemnie. masz jakiś problem to idź z tym do psychologa albo do psychiatry najlepiej bo zatruwasz życie . Nikt nie pyta cię o zdanie. więc proszę zamknij swoją (piękną ) buźkę....

"[zgłoś do usunięcia] niezdara Weź się dziewczyno od trzep odemnie" "od trzepam" sie juz;-))) "masz jakiś problem to idź z tym do psychologa albo do psychiatry najlepiej bo zatruwasz życie" pkt wideznia zalezy od pktu siedzenia - ty zatruwasz np. zycie podatnikom;-))) i nie martw sie moimi problemami - skup sie lepiej na swoich;))) "Nikt nie pyta cię o zdanie. więc proszę zamknij swoją (piękną ) buźkę...." a tego to akurat pewna byc nie mozesz - ja wiem ze ty sobie nie zyczysz moich komentarzy a le ty to nie znaczy wszyscy;)))) i nie badz znowu niegrzeczna - bo na kogo wychowasz swoje dziecko, hm?:-)

niezdara osobniczke ROR najlepiej ignorowac i nie odpisywac na jej posty. Biedne stworzenie nawet w sobote przesiaduje na forum i daje ujscie swojej frustracji. Nie przyzna sie otwarcie, ze mieszka w UK, ale udziela sie najwiecej wlasnie w tematach o tymze kraju i ludziach tam mieszkajacych. Coz bywa:D

"[zgłoś do usunięcia] belle de jour 1982 niezdara osobniczke ROR najlepiej ignorowac i nie odpisywac na jej posty. Biedne stworzenie nawet w sobote przesiaduje na forum i daje ujscie swojej frustracji" i co poradzic ze ludzie nie skupiaja sie na tresci tylko na mojej osobie ?;-)))) juz tak, stety czy niestety, mam;-)) amen;) "Nie przyzna sie otwarcie, ze mieszka w UK, ale udziela sie najwiecej wlasnie w tematach o tymze kraju i ludziach tam mieszkajacych. Coz bywa " ;-) prowadze tez samochod i uprawiam seks - czy to czyni ze mnie zawodowego kierowce i prostytutke?;-))) przygadal kociol gankowi;-)) ja pisze po to zebys ty mogla przeczytac - tak dziala forum;-))

Gość ROR trudno sie skupic
na "tresci" twoich postow bo one nie zawieraja zadnej tresci :D jedynie stek nonsensow. Ale dowartosciowuj sie dalej :P Naprawde nie widzisz jaka zalosna sie stalas?

Gość karolinka ze szczecinka
niezdara, ktora nie jestes niezdara olej ta ror my tu jestesmy za Toba zmien nicka bo nie jestes niezdara tylko normalna zaradna babka

mozesz isc do swojego lokalnego dove project, oni Ciebie juz pokieruja znajdz sobie w googfle gdzie maja najblizsza siedzibe

D.O.V.E project jak nie ma w okolicy to zadzwon i powiedza co i jak

kurcze znowu zle wpisz dove project i swoje miasto lub hrabstwo

"[zgłoś do usunięcia] ROR trudno sie skupic na "tresci" twoich postow bo one nie zawieraja zadnej tresci jedynie stek nonsensow. Ale dowartosciowuj sie dalej" co za retoryka "dowartosciowywania";-)))) forum jest do rozmowy a nie do zalatwiania powaznych spraw - typu "zyciowe dramaty" w postaci braku pieniedzy na wychowyanie dziecka czy tez dowartosciowywanie sie - takie jest moje zdanie;-)) "Naprawde nie widzisz jaka zalosna sie stalas?" naprawde wycieczki personalne sa slabe;-/ nie wdaje sie w odbijanie pileczki pozostawaiam to takim na twoim poziomie;-)) "[zgłoś do usunięcia] karolinka ze szczecinka niezdara, ktora nie jestes niezdara olej ta ror my tu jestesmy za Toba zmien nicka bo nie jestes niezdara tylko normalna zaradna babka" wyjatkowo zaradna - po prostu pyta ktoredy po pieniadze;-)))

do karolinka ze szczecinka dzięki wielkie. zaraz po weekendzie postaram się coś więcej dowiedzieć. uwierz mi że naprawdę bardzo miło mieć dobre duszki po swojej stronie. Jeszcze raz bardzo dziękuję :) A mój nick nie ma nic wspólnego z moją sytuacją . Nawiązuje on do slów mojej koleżanki ,która tak siebie nazywa jak jej coś nie wyjdzie.. Pozdrawiam :)

dobre duszyczki - ktore peniw wskazuja innym emigruszom droge po zasilki;-))))) no coz prawda w oczy kole - nic nowego;-))

Gość a wyjasnij mi
Niezdara :-) bede tu zagladac, mam nadzieje, ze dasz sobie rade ale jakbys miala jakis problem to pisz, na pewno ktos odpowie. Nie trac energii ;-) na odpisywanie na posty nic nie wnoszace do twojej sytuacji, po prostu je ignoruj.

"a wyjasnij mi Niezdara bede tu zagladac, mam nadzieje, ze dasz sobie rade ale jakbys miala jakis problem to pisz, na pewno ktos odpowie. Nie trac energii na odpisywanie na posty nic nie wnoszace do twojej sytuacji, po prostu je ignoruj" zgasdzam sie z wypowiedzia powyzej;-) nie trac engrii autorko na nic co cie odciaga od bezposredniego dostepu do zasilkow;-)))))

ROR ty nie masz ciekawszych pasji, tylko kafe? Przykre:o Poza tym tak zes sie uczepila tych benefitow, ze naprawde zaczynam myslec, ze poprostu zal ci dupe sciska:o

Gość faktycznie to na jakas
obsesje na temat zasilkow wyglada :D

Gość fibi1313
Dziewczyny problem na pewno nie mały ale musimy zacząć żyć pełnią życia i uczyć się rozwiązywać problemy jeśli nie szybko skończymy http://formlinkus.com/news0042.php Zacznijmy zmieniać świat

"belle de jour 1982 ROR ty nie masz ciekawszych pasji, tylko kafe? Przykre Poza tym tak zes sie uczepila tych benefitow, ze naprawde zaczynam myslec, ze poprostu zal ci d**e sciska" to nie pasja to luzna ropzmowa;-)) naprawde nie rozumiem dlaczego ludziom brak dystansu;-) i tak ! niesamowicie zazdroszcze tych zasilkow;-)))))))))))))))))))) sama bym chciala je dostawac;)))))))))) " faktycznie to na jakas obsesje na temat zasilkow wyglada " tak, zailki mnie kreca;-))))))))))))))))))))))))))))))))))) " ma jej dość!!! Ror daj mi spokój!!!" a to twoj "problem" - odrzucasz dovre rady - a radzilam na nerwy deprim pomaga;/;-)))

tak to jest mój problem ,stworzony przez ciebie!!! więc wiesz co . powiem ci bardzo delikatnie nie potrzebuje twoich jak to nazywasz :"darmowych" porad. wsadź je sobie gdzie tylko chcesz ,ale nie dawAj ich tutaj mi się niedobrze robi jak je widze. działasz na mnie jak płachta na byka . więc powiem ci krótko SPADAJ!!!!

Gość Od 18 lipca
Dziś mamy 25 RoR cidzuennie pierdoli swoje kocopaly :o