Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niezdara

co mam teraz zrobić

Polecane posty

Gość ljuhajmka.
rozmieszyła mnie "niezdara" tym opisem 3 lata ciezko pracowałam co to jest 3 lata pracy wez popracuj 25 lat to wtedy bedziesz mogła cos powiedziec a ze ciezko pracowalas to byl twój wybór nikt ci nie kazał ciezko tyrac to wez znajdz sobie lzejsza prace bys nie musiała narzekac ze ciezko pracujesz

"[zgłoś do usunięcia] lady B...................xxxxx ech, to takie przykre.. nie wiem, ale zawsze jak słyszę, że jakaś para się rozwodzi i rozchodzi i jak słyszę słowo kochanka to biorę to traktuję to niemal jak osobistą porażkę." bez przesady cos sie konczy cos sie zaczyna - od razu dodam ze nie bywam w trojkatach - ale smieszy mnie to straszne slowo kochanka;-)))))) to nie one bywaja przyczyna rozbicia malzenstw tylko najczesciej nieszczesliwe pozycie intymne ktore jedna ze stron prowadzi do szczesliwego dla odmiany pozycia w ramionach tych strasznych "kochanek" czym innym jest porzucanie wlasnych dzieci - tego sie nie wybacza!! "Wierzę strasznie w małżeństwo, w rodzinę, rodzicielstwo i voice of reason. Przykro mi, naprawdę, mam nadzieję że Ci się ułoży ... " oby sie i autorce ulozy - najlpeiej bez mieszania w to podatnikow;-)) ja tam wierze w zdrowy rozsadek;-)))

ROR, ale doprawdy nie rozumiem po co się czepiasz dziewczyny? Skoro nie interesuje cie jej zycie, nie masz zadnej konkretnej rady to moze odwal sie od niej? Mieszkasz w UK, że tak cie boli, że chce sie starac o jakieś tam zasiłki?? Czy poprostu nie masz nic lepszego do roboty i takie "podnoszące na duchu" rady pozwalają ci sie poczuc lepiej? Sporo w tobie jadu i jakiegos niezdrowego chamstwa

lady B dziekuję. jestem dobrej myśli . . wiedzę że nie wszyscy są tak zgryżliwi. jeszcze raz dziekuję. dobre słowo zawsze się przyda

"[zgłoś do usunięcia] ica ludzie na calym swiecie emigruja do innych krajow by w nich ZYC i korzystac z praw i przywilejow." hahhaah;-)))))))) zwlaszcza ta druga grupa jest szeroko reprezentowana na tym forum;-))))) ale sloganowo sie zrobilo i banalnie ciut;) "a zycie roznie sie uklada.raz jest praca raz nie." dlatego trzeba sie nauczyc sensownie planowac ;-)

"[zgłoś do usunięcia] ljuhajmka. rozmieszyła mnie "niezdara" tym opisem 3 lata ciezko pracowałam co to jest 3 lata pracy wez popracuj 25 lat to wtedy bedziesz mogła cos powiedziec a ze ciezko pracowalas to byl twój wybór nikt ci nie kazał ciezko tyrac to wez znajdz sobie lzejsza prace bys nie musiała narzekac ze ciezko pracujesz" dobre - nic dodac nic ujac;-))))))

Gość @ Pendrive.
polak to taka menda nic nie robic a zyc z zasiłków na co rdzenni ludzie danego kraju na ten dobrobyt zapierdzielali prawie całe swoje zycie a tu przyjedzie taki polak popracuje rok dwa lata i zaraz mu sie nalezy zasiłek taka to jest mentalnosc polaka

Gość lady B...................xxxxx
droga ror, to, co tutaj manifestujesz nie jest sarkazmem (nie czaruj się) ale co najwyżej nieuzasadnionym krytykanctwem i nieudaną ironią. Nie mam zamiaru wikłać się w sofistyczne polemiki z palantami a tym bardziej z małolatami, którzy siedzą całe życie pod skrzydłami bogatych rodziców i nie wiedzą jak w życiu różnie bywa. Co więcej, taki poziom wypowiedzi mnie przeraża i zaczynam rozumieć dlaczego mówią u mnie, że głupsi od Amerykanów są tylko Polacy.

ljuhajmka. ja nie narzekałam że pracowałam 3 lat i że ciężko. chodziło mi o to że zostałam posądzona o to że przyjechałam do uk po zasiłki. większość z nas emigrantów przyjechało tu do pracy (tak jak ja) ale czasem traci się tę pracę i na czas znalezienia nowej chciało by sie dostac to co może sie należeć . i tu nie chodzi o mnie a raczej o moje dziecko.....

"[zgłoś do usunięcia] belle de jour 1982 ROR, ale doprawdy nie rozumiem po co się czepiasz dziewczyny?" alez ja sie czepiam ;-)) " Skoro nie interesuje cie jej zycie, nie masz zadnej konkretnej rady to moze odwal sie od niej?" nastepna co sie do wulgarynych wypowiedzi ucieka;-)))) nie interesuja mnie jej problemy - bo mam sowje wazniejsze - ktore jako dorosla osoba rozwiazuje samodzielonie. natomiast gdzie jej nieudolnosc narusza interes innych - w tym p[odatnikow z ktorymi bardzo mozno sie solidaryzuje to zabieram glos, as easy as it is;-)) "Mieszkasz w UK, że tak cie boli, że chce sie starac o jakieś tam zasiłki??" ach boli;-))) powiem moim marzeniem jest wyjechac do UK i starac sie o zasilki;-))) slusznie posadzasz mnie o zazdrosc - zwyczajnie boje ze jak ona juz wezmie to dla mnie nie starxzy;-))))))))))))) "Czy poprostu nie masz nic lepszego do roboty i takie "podnoszące na duchu" rady pozwalają ci sie poczuc lepiej? " wbrew pozorom moje rady sa cenniejsze niz te wszystkie glaskania po glowce rozbitkow zyciowych - moze czas zrobic cos zwlasnym zyciem, he?;-) "Sporo w tobie jadu i jakiegos niezdrowego chamstwa" powiedizla ta co to sie do wulgaryzmow nie ucieka;-)))))

Tak, należy Ci się ten benefit. Idź i to spokojnie załatw.

Gość ljuhajmka.
co ty pierdzielisz przeczytaj co wczesniej napisałas cytuje dosłownie : 22:02 [zgłoś do usunięcia] niezdara posłuchaj ror. pracowałam tutaj 3 lata . i to bardzo ciężko. płaciłam podatki. nie każdemu i nie zawsze wszytko się ładnie układa. każdy z nas moze się znaleść na zakręcie. nikt ci nie broni przyjechać tutaj. zobacz jak fajnie i jak łatwo jest. a jesli mi się coś należy to dlaczego mam o to się nie starać. amnezja chyba ciebie dopadła

"niezdara lady B dziekuję. jestem dobrej myśli . . wiedzę że nie wszyscy są tak zgryżliwi. jeszcze raz dziekuję. dobre słowo zawsze się przyda" nie , zawsze - czsaem lepsze jest "gorsze" slowo czy inaczej mowiac brutalna prawda - dopiero po jej zaakceptowaniu mozna cos faktycznie , jakis proces, budowania lepszego rozpoczac

buhahahaha tyle mam ci do powiedzenia biedna dziewczynko. Nigdzie cie nie posadzilam o zazdrosc. Dopisujesz sobie cos czego nie ma. Autorko nie tlumacz sie. Nie ma sensu. Zawsze znajdzie sie taka ROR. Powodzenia:)

Gość @ Pendrive.
ROR dobrze gada popieram ją

"[zgłoś do usunięcia] lady B...................xxxxx droga ror, to, co tutaj manifestujesz nie jest sarkazmem (nie czaruj się) ale co najwyżej nieuzasadnionym krytykanctwem i nieudaną ironią." i po co to nadecie i traktowanie wszystkiego z grobowa mina?;-) zartowalam z tym sarkazmem - moze umknelo ci to gdzies....? " Nie mam zamiaru wikłać się w sofistyczne polemiki z palantami a tym bardziej z małolatami, którzy siedzą całe życie pod skrzydłami bogatych rodziców i nie wiedzą jak w życiu różnie bywa." i posatanowilas sie tym z anmi podzielic?;-) na nwery polecam deprim zlotko;-)) " Co więcej, taki poziom wypowiedzi mnie przeraża i zaczynam rozumieć dlaczego mówią u mnie, że głupsi od Amerykanów są tylko Polacy." no tak - ja zdecyowanie prezentuje inny ton wypowiedzi od twoich - np. nie nzaywam interlokutorow palantami;-)))

zgadzam sie ze tubylcy ciezko pracowali przez setki lat na ten dobrobyt ktory dzis maja i nie bylo takiej pomocy jak teraz.ale to jest prawo i widocznie jesli takie prawo zostalo ustalone to jest to w porzadku by imigranci korzystali z pomocy.w kadym kraju unii tak jest,nawet u nas uchodzcy maja swoje prawa.poza tym jesli chodzi o uk to oni nas wepchneli w lapy zsrr po wojnie,teraz niech nam to odplacaja:P rowniez z pewnej informacji wiem od jednego znajomego-anglik-ze ponizej 1% polakow pobiera zasilki ! bylo to 3-4 lata temu.

belle de jour 1982 Masz rację. lepiej zostawic to.. pisze to bo inaczej nie moge nazwać tego. ale tak naprawde krew mnie zalewa jak czytam te wypowiedzi.. szkoda moich nerwów.

"[zgłoś do usunięcia] niezdara ljuhajmka. ja nie narzekałam że pracowałam 3 lat i że ciężko. chodziło mi o to że zostałam posądzona o to że przyjechałam do uk po zasiłki." czy to nie ty pytalas o zasilki? no woiesz to ze ktos 10 razy zaplacil za cos w sklepie, a za 11 ukradl to jeszcze nie znaczy ze nie jest zlodziejem " większość z nas emigrantów przyjechało tu do pracy (tak jak ja) ale czasem traci się tę pracę i na czas znalezienia nowej chciało by sie dostac to co może sie należeć " nie wiem kto sa "wy" - ale na taki czas to najlpeij miec osczzednosci - as easy as it is;-)) " i tu nie chodzi o mnie a raczej o moje dziecko....." no tak dziecko jest biedne - nie dosc ze jeden rodzic ma zamiar go porzucic to drugi nie umie sie o nie zatroszczyc - widac nie kazdy nadaje sie do tej roli;/

teraz przesadziłaś ror. NIE TOBIE OCENIAĆ TO CZY JESTEM DOBRĄ MATKA CZY NIE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"[zgłoś do usunięcia] belle de jour 1982 buhahahaha tyle mam ci do powiedzenia biedna dziewczynko. Nigdzie cie nie posadzilam o zazdrosc. Dopisujesz sobie cos czego nie ma." lepiej sie poczulas - zwracjac sie do mnie per biedna dzieczynko?:)))) cokolwiek daje wentyl dla twojej zlosci mi sprawia przyjemnosc bo uwazam ze najgorsze to trzymac w sobie zlosc;-))) "Autorko nie tlumacz sie. Nie ma sensu. Zawsze znajdzie sie taka ROR" oczywiscie ze tak ;-))

Gość yennefer1234
Status samotnej matki zyskujesz jak tylko mąż lub partner się wyprowadzi, rozwód jest niekonieczny. Wtedy musisz jak najszybciej zadzwonić do Revenue. Będzie Ci przysługiłał child tax credit oprócz child benefit.

Gość @ Pendrive.
bo niezdara jest faktycznie niezdarą ona chyba jeszcze nie dorosła do roli matki skoro tak zabiega sie o ten zasilek bo nie ma pracy to faktycznie jest niezdarą

"[zgłoś do usunięcia] niezdara belle de jour 1982 Masz rację. lepiej zostawic to.. pisze to bo inaczej nie moge nazwać tego. ale tak naprawde krew mnie zalewa jak czytam te wypowiedzi.. szkoda moich nerwów." no tak juz bywa ze prawda w oczy kole;/ dojrzali ludzie jednak daja sobie z tym rade

ror nie jestem twoim złotkiem. komentujesz i krytykujesz całą sprawę, a pytana o rozwiązanie stwierdzasz, że cię to nie obchodzi. Czekaj... jak się to nazywa.. bezpardonowa krytyka dla krytyki? A może po prostu idiotyzm?

"[zgłoś do usunięcia] niezdara teraz przesadziłaś ror. NIE TOBIE OCENIAĆ TO CZY JESTEM DOBRĄ MATKA CZY NIE.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! " hahhaha ;-)) uderz wstol a nozyce sie odezwa - i po co te nerwy?;-) mnie tam ani grzeje ani ziebi jaka jestes matka - jednak sama zalozylas watek na publicznym forum gdzie postanowilas sie podzielic sposobami o zadbanie o wlanse dziecko - czyli sama sie wystawilas do oceny, as easy as it is

a i właśnie, ulżyło Ci? :|

"[zgłoś do usunięcia] lady B...................xxxxx ror nie jestem twoim złotkiem. " to ja decyduje w swoich wypowiedizcah jak sie bede do ciebie zwracac 0 arobie tak tylko w stosunku do osob niesyponujacych zetawem dobrych manier i uciekajacych sie do wyzwisk "a pytana o rozwiązanie stwierdzasz, że cię to nie obchodzi. Czekaj... jak się to nazywa.. bezpardonowa krytyka dla krytyki? A może po prostu idiotyzm?" mnie obchodzi o tyle o ile narusza los podatnikow - reszta mi powiewa;_) niech autorka moze z toba sie dogada a ty ja grosikiem wspomozesz czy cos - naprawde nie mam glowy do tego, bo swoje problemy rozwiazuje sama i tego oczekuje od innych - nie prowadze misji pod tytulem "jak rzowiazac problemy swiata" kazdy tak sie wypsi jak sobie poscieli 23:00 [zgłoś do usunięcia] ROR

oj ror,kiedys zycie da ci nagle po dupie! np.ulegniesz wypadkowi bedziesz niezdolna do roboty zobaczymy co wtedy poczniesz.albo zachorujesz ciezko.