niezdara 0 Napisano Lipiec 18, 2011 co ty możesz o mnie widzieć. a pomyślałes o tym jeśli pójdę do pracy na 8 albo i więcej godzin kto zajmie się moim dzieckiem. rusz głową człowieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lady B...................xxxxx Napisano Lipiec 18, 2011 u mnie jest 7:30 :D wąski horyzoncie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezdara 0 Napisano Lipiec 18, 2011 ror muszę z czegoś zyć do czasu kiedy nie znajdę pracy. a zasiłek na bezrobotnych jest własnie z moich podatków które płaciłam kiedy pracowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ROR 0 Napisano Lipiec 18, 2011 "[zgłoś do usunięcia] ica ludzie szczesliwi na wysokich stanowiskach bardzo dobrze zarabiajacy nie przypieprzaja sie do tego ze ktos korzysta z ich podatkow tymczasowo.jak sie z dziadow panstwo zrobi to wychodza takie ror." hahahhahahahah ;-)))) no smialutko poobrazaj mnie jeszcze - nie trzymaj zlosci w sobie , to niezdrowo - napisz jaka jestem paskudna w calej rozciaglosci:-))) mieszasz zlotko wypowiedzi - napisalam ze nawet ci z zrzadow czsaem sa bez pracy i ze kazdy pracujacy jest w takim samym stopniu naraziny na utrate pracy, anie ze ludzie posiadajacy jakies umiejetnosci potem stoja w kolejce po zasilki - o rzeczach oczywistych sie nie pisze, rzeczy oczywiste sie wie;-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość @ Pendrive. Napisano Lipiec 18, 2011 no ile pracowałas raptem 3 lata smiechu warte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezdara 0 Napisano Lipiec 18, 2011 więc pośmiej sie bo pewnie ne przepracowałeś ani roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ROR 0 Napisano Lipiec 18, 2011 "[zgłoś do usunięcia] niezdara co ty możesz o mnie widzieć. a pomyślałes o tym jeśli pójdę do pracy na 8 albo i więcej godzin kto zajmie się moim dzieckiem. rusz głową człowieku." a sama sobie poruszaj;-))))))))) "lady B...................xxxxx u mnie jest 7:30 wąski horyzoncie" no smialutko - ulzyj sobie jeszcze;-))) po prostu bez sensu jest mowic dobra noc - spokojn ej nocy itd. jelsi sie nie wie zna plozenia swojego interlokutora;-) as aesy as it is;-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość @ Pendrive. Napisano Lipiec 18, 2011 a skad wiesz ze ja nie pracowałem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ROR 0 Napisano Lipiec 18, 2011 "niezdara ror muszę z czegoś zyć do czasu kiedy nie znajdę pracy. a zasiłek na bezrobotnych jest własnie z moich podatków które płaciłam kiedy pracowałam" ytlumacza sie tylko winni - ci ktorzy czuja sie winni;-)) z twoich i byc moze z moich i tego pana obok;-)))) pobieranie zasilkow swiadczy o niesamodzielnosci - ale pobieraj jesli tak sie czujesz;-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ica 0 Napisano Lipiec 18, 2011 dzieckiem moze zajac sie childminder lub mozesz poslac do prywatnego przedszkola.tylko ze oni pracuja od 7 rano do 7 wieczor tylko.dostajesz rowniez od 50-80% dofinansowania za opieke nad dzieckiem.ale to musi byc osoba zarejestrowana czyli childminder a nie np.kolezanka czy ktos z rodziny.nawet nie nianka.mnie to denerwuje ze dziecka 10-12 letniego nie wolno samego zostawic w uk w domu na godzine nawet !! np.dziecko duze juz ok 11 lat konczy szkole o godz.3 pm.ty konczysz prace o 5 pm.przez te 2 godziny trzeba znalezc opieke nad dzieckiem.potem sie dziwia ze kobiety nie pracuja:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lady B...................xxxxx Napisano Lipiec 18, 2011 to może dlatego, że piszesz, jakbyś mieszkała w Polsce, miała problemy ze snem, a rano czekała cię robota, za którą miesięcznie wyciągasz 1200 netto :) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ROR 0 Napisano Lipiec 18, 2011 "[zgłoś do usunięcia] @ Pendrive. a skad wiesz ze ja nie pracowałem?" pendrive - bo to taka mentalnosc - a inni maja gorezj, a inji robia gorzej, a ty to w ogole pewnie zlodziejem jestes;-)))))))))) takie szukanie winy dookola za wlasne nieudacznictwo;/ taki strach przed braniem odpowiedzialnosci za wlsny los.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezdara 0 Napisano Lipiec 18, 2011 ror myslę że jesteś tu po to żeby własnie swoja zgryźliwością denerwować ludzi. czasem ci się uda czasem nie.. żyjesz tym i to własnie sprawia że jesteś taka szczęsliwa (tak jak piszesz) Więc uzyaj sobie ile chcesz a potem wyłaczysz komputer i wrocisz do swojej rzeczywistości ktora już nie jest taka ciekawa i kolorowa. hahahahahahah jesteś kretynką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lady B...................xxxxx Napisano Lipiec 18, 2011 ach i ulżyłam sobie :D polskość jeszcze płynie w moich żyłachi, a co. mogę sobie ulżyć jeszcze? tak przed poranną kawą, żebym się potem nie wyżywała na dzieciach, rdzennej ludności i niewinnych zwierzętach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ROR 0 Napisano Lipiec 18, 2011 "[zgłoś do usunięcia] lady B...................xxxxx to może dlatego, że piszesz, jakbyś mieszkała w Polsce, miała problemy ze snem, a rano czekała cię robota, za którą miesięcznie wyciągasz 1200 netto " haha - nastepna;-)) co to musi sie utwierdzic ze ktos ma gorezj tak pracuje od 6.30 do 19.00 lacznie z weekendami , w polsce pod sieradzem, i zarabiam 700 zl netto - poza tym nikt mnie nie lubi - teraz sie czujesz lepiej?;-)))))) mam nadzieje ze uslyszalas juz to co chcialas/es i potrezbowlaas/es aby poczuc sie szczesliwym/wa;-)))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezdara 0 Napisano Lipiec 18, 2011 ica . własnie też o tym słyszałam. z tym to porażka. przecież 11 letnie dziecko potrafi zająć się sobą samo. moje ma 9 lat więc po skonczeniu szkoły będzie musiało do niani maszerować. oj mam nadzieje że wszysto mi się ułoży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ica 0 Napisano Lipiec 18, 2011 nie mam w sobie zlosci:P smieszysz mnie czasem i lubie poczytac twoje posty.strasznie sie uczepilas tych podatkow jakby ci zabierali 90% :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lady B...................xxxxx Napisano Lipiec 18, 2011 a Ty ror, złotko,na co czekasz, bierz swój los w swoje ręce, nie nie musisz już nas raczyć, nas nieudaczników, żałosnych bywalców kafeterii swoim intelektualnym sarkazmem, pokaż jak się żyje ludziom sukcesu :DD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ROR 0 Napisano Lipiec 18, 2011 "[zgłoś do usunięcia] niezdara ror myslę że jesteś tu po to żeby własnie swoja zgryźliwością denerwować ludzi. czasem ci się uda czasem nie.. żyjesz tym i to własnie sprawia że jesteś taka szczęsliwa (tak jak piszesz) Więc uzyaj sobie ile chcesz a potem wyłaczysz komputer i wrocisz do swojej rzeczywistości ktora już nie jest taka ciekawa i kolorowa. hahahahahahah jesteś kretynką" jasne tylko nie-kretyni siegaja poi zasilki po tym jak skonstruuuja dziecie z tatuskiem ktory je opuszcza;-)))) tak moja rzeczywistosc jest bardzo smutna, az samej mi sie lezka w oku kreci jak sobie o tym pomysle;-))))))))) "ach i ulżyłam sobie polskość jeszcze płynie w moich żyłachi, a co." to dobrze ze sobie ulzylas - ludzie z problemami emocjonalnymi juz tak maja ze raz na pewien czas musza sobie ulzyc;-))))))))) "mogę sobie ulżyć jeszcze? tak przed poranną kawą, żebym się potem nie wyżywała na dzieciach, rdzennej ludności i niewinnych zwierzętach?" aprosze bardzo - uzywaj do woli , whatever makes you happy ;-)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość @ Pendrive. Napisano Lipiec 18, 2011 niezdara nie masz racji ona ci nie docina ror ci prawde pisze a ty nie chcesz tego przyjac do wiadomosci ty zawsze wiesz wszystko lepiej niz ktos inny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lady B...................xxxxx Napisano Lipiec 18, 2011 ach, tak myślałam, jednak dobra natura nie poskąpiła mi intuicji.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lady B...................xxxxx Napisano Lipiec 18, 2011 "ach i ulżyłam sobie polskość jeszcze płynie w moich żyłachi, a co." to dobrze ze sobie ulzylas - ludzie z problemami emocjonalnymi juz tak maja ze raz na pewien czas musza sobie ulzyc przyganiał kocioł garnkowi, złotko! :DD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ROR 0 Napisano Lipiec 18, 2011 [zgłoś do usunięcia] ica nie mam w sobie zlosci smieszysz mnie czasem i lubie poczytac twoje posty.strasznie sie uczepilas tych podatkow jakby ci zabierali 90% " bo ja jestm zasdbnicza!;-) a niestety zabieraja mi o duzo za duzo - stad i wrazliwosc mi wzrasta;-))))) "a Ty ror, złotko,na co czekasz," ej, nie papuguj.....zlotko;-)) naprawde zero kreatywnosci niunciu;/ ;-) " bierz swój los w swoje ręce, nie nie musisz już nas raczyć, nas nieudaczników, żałosnych bywalców kafeterii swoim intelektualnym sarkazmem, pokaż jak się żyje ludziom sukcesu D" ale gdzie mi tam do ludzi sukcesu - przeciez juz yustalilyscie ze moja rezczywistosc przypomina raczej konsystencje paieru toaletowego;-))) a za sarkazm i intelekt ktore mi przypisalas - dziekuje, jestem proizna i lubie komplementy;-))) " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lady B...................xxxxx Napisano Lipiec 18, 2011 poopowiadaj nam jeszcze o swoim życiu, jak to się powodzi wybrańcom losu spod Sieradza :D Jak tam, na wiosce prowadzisz korporację?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ica 0 Napisano Lipiec 18, 2011 domyslalam sie ze pendrive to facet. ja rowniez uwazam ze to smieszne by takie duze dziecko nie moglo samo zostac w domu.ja mialam 7 lat jak zaczelam sama zostawac w domu,rodzice do pracy ja do szkoly,mialam naszykowane jedzenie i tylko powtarzano nie otwieraj drzwi nikomu.jak przychodzilam ze szkoly to juz oboje raczej byli juz w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ROR 0 Napisano Lipiec 18, 2011 "[ przyganiał kocioł garnkowi, złotko! D" amen zlotko;-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ROR 0 Napisano Lipiec 18, 2011 "lady B...................xxxxx poopowiadaj nam jeszcze o swoim życiu, jak to się powodzi wybrańcom losu spod Sieradza Jak tam, na wiosce prowadzisz korporację? " a wiedzialam ze temat chwyci spragnionych wrazen i udreczonych samym soba;-))) nie zasluzyalas na opowiesci bo bylas niegrzeczna zlotko;-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niezdara 0 Napisano Lipiec 18, 2011 ica domyslalam sie ze pendrive to facet. ja rowniez uwazam ze to smieszne by takie duze dziecko nie moglo samo zostac w domu.ja mialam 7 lat jak zaczelam sama zostawac w domu,rodzice do pracy ja do szkoly,mialam naszykowane jedzenie i tylko powtarzano nie otwieraj drzwi nikomu.jak przychodzilam ze szkoly to juz oboje raczej byli juz w domu. tak ale w polsce jakis świetlice dla dzieci były a tu nie ma nic tylko po lekcjach do domu. no cóż jakos będę musiała sobie radzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lady B...................xxxxx Napisano Lipiec 18, 2011 pewnie, że udręczonych. Jestem ich najlepszym przykładem, od rana się zadręczam i biczuję. Zrobiłam tylko przerwę na mycie zębów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ROR 0 Napisano Lipiec 19, 2011 olaboga i amen;-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach