Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika Cebulowska 46

nienawidzę nauczycielki od francuskiego

Polecane posty

głupia baba z niej że hej, od początku gdy trafiłam do liceum był między nami konflikt, w pierwszej klasie uczyła mojego byłego wyobraźcie sobie kiedyś ja na lekcje wchodzę a ta szmata wpisuje mu naganę, szmatę zeszmaciłam że aż u dyrektorki się sprawa skończyła i suka wygrała, w drugiej klasie ona mnie uczyła i co ? co lekcje awantura że niby ja jej lekcje rozwalam a co ona myśli że rozumy pozjadała że jakaś mądra jak mam ochotę rozwalić jej lekcję to tak robię głupia picz kiedyś kazała zmyć tablicę i sie wydarła że źle zrobiłam to w nią gąbką rzuciłam a ona jeszcze pałę za to wpisała nienawidzę jej to już zboczony nauczyciel wf był lepszy :(

Gość aha i achhhh
ty powinnaś chodzic do szkoły specjalnej m:O nauczyciele tam dostają specjalny dodatek za pracę z takimi dziecmi

Gość inne pytanie
szkoda że w Polsce nie ma anger management classes :)

Gość pooolaaq
ale żenada, są wakacje jełopie

właśnie dobrze że nie ma ale powiedzcie same dziewczyn na przykład kiedyś ta szmata nazwała mnie ladacznicą wy byście wytrzymały z taką kukłą niedorobioną :(

Gość inne pytanie
nie wiem, nikt nigdy mnie tak nie nazwał, nie było zresztą powodu

pooolaaq no tak ale wiesz wakacje się skończą a ja znowu będę musiała się spotykać z tą szurniętą babą a już klasa maturalna będzie a ona suka obiecała że lepszej niż dwójki oceny nie dostanę

i ty babo jak dawno temu w topicu zaznaczyłaś chcesz być dentystką chrońcie nas niebiosa przed taką dentystką

Po pierwsze kogo to obchodzi kogo ty nie lubisz a po drugie wpisując mu nagane pewnie miała rację a nie dlatego że to twój chłopak. Uważasz że świat kręci się wokół ciebie a tak nie jest