Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czaja63

Błagam nie usuwajcie tylko pogadajcie!!!

Polecane posty

Gość Czaja63

Podam Wam mój przykładowy jadłospis,prosze powiedzcie mi czy w ten sposob schudne. Może jest ktos tu normalny kto sie choc troche zna na czyms bo juz mam dosc siebie:( I DZIEŃ: Śniadanie: serek wiejski z ogórkiem + herbatka na trawienie Obiad: Jogurt owocowy + 2 szklanki wody z aqua slim. kolacja: jogurt naturalny + herbatka na trawienie II DZIEŃ Śniadanie:Maslanka jagodowa + herbatka Obiad:jogurt naturalny + woda kolacja: ogórek,grejfrut i herbata I tak codziennie z podobnymi posiłkami,do tego godzina na rowerku stacjonarnym i inne cwiczenia i duzo wody

Schudniesz i do tego zaszkodzisz sobie jeśli będziesz tak jadła przez dłuższy czas. Ta dieta nie jest w żaden sposób zbilansowana

Jasne, że schudniesz. A potem przytyjesz dwa razy tyle. Jak długo planujesz się tak odżywiać? Serio pytam.

Gość sruuuuuuuuu
Ile ważysz, ile masz wzrostu?

Gość wyloguj się załóż drugie
jogurt na obiad? lepiej już coś gotowanego, bez ziemniaków i makaronu. zlituj się.

Gość Czaja63
Wzrostu mam 161 cm,a ważę 63 kg;(. Na obiad zamiast jogurtu mam zamiar jesc czasami gotowane szparagi,jajko lub cos w tym stylu...Chodzi mi głownie o brzuch i boczki bo nie moge sie patrzec na te fałdy tłuszczu...

Gość hbjhbjhh
jestes nienormalna, trzeba jesc normalnie, najlepiej 6 razy dziennie malymi porcjami, bez slodkiego, bez mącznych potraw i najlepiej bez bialego pieczywa

Gość Czaja63
Dlaczego odrazu nienormalna? Dama pewnie chcesz schudnac a nie mozesz a innych wyzywasz...

Ja bym radziła 5 małych posiłków, ograniczyć chleby, makarony, ziemniaki. Dużo białka - chude mięsko, biały ser, jaja i dużo warzyw. Owoce raczej rano, słodycze sporadycznie albo wcale. I ćwicz, tak jak mówiłaś - rowerek godzinę, ale na małym obciążeniu.

hej! zapraszam na coś lepszego od twojej diety-dieta amerykańska-wejdź na forum diety i Super dietka!!!! Mozna schudnac ok 15 kg na miesiac! są mega efekty i same fajne babki które dużo pomagają!!!!!!!!

Nie jestes nienormalna. Tylko masz nienormalne pomysly z tym odchudzaniem . Za duzo bialka w tej diecie zbyt malo warzyw. Doloz sobie kilka warzywek oprocz ziemniakow fasoli i grochu kukurydzy. Troche rybki,mieska chudego. Poprostu urozmaicenia ci potrzeba. Zycze powodzenia w odchudzaniu

Gość Czaja63
Ale na takim jadlospisie jak podałam ile mi sie uda schudnac w tydzien?

Gość w tydzień to sie wody
pozbędziesz. Słuchaj mądrzejszych koleżanek. To nie jest dieta, która prowadzi do rezultatów !!

Gość Czaja63
czy nikt tu nie umie normalnie gadac oprocz jednostek;/?