Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LLGLFGRUUR

CZY ROZEBRAKYBYSCIE SIE PRZED WASZYM FACETEM DO NAGA??SZCZERZE PROSZE..

Polecane posty

ja mam male, bo mi drastycznie zjechaly przy odchudzaniu. ale wole byc chuda i z malymi :D

Gość no nie mogę!!!!!!!myślałam, że
też bym wolała mieć małe :(

Gość nie mam z tym problemu
mój facet sto razy widział mnie zupełnie nago, jak stałam, leżałam, siedziałam...no w każdej konfiguracji;) i nie wstydzę się. ale to kwestia samooceny. ja nie jestem jakąś modelką, raczej jestem typem dobrze zbudowanej dziewczyny, ale lubię swoje ciało, uważam że jest sexy. facet nie pies- na kości nie leci;) podobają mi się moje duże (ale jędrne) piersi, tyłek, nogi. a co do nierównych cycków- wszystkie takie mamy. wyloozuj;)

a jaki problem z wyjsciem na plaze??? czy z bluzka z dekoltem?? przeciez sa staniki z wkladkami wystarczy ze do 1 wlozysz wkladki a do 2 nie i powinno byc dobrze- probowalas??? ja jak mialam male cycki nosilam staniki prawie cale wypelnione gabkami i wszyscy mysleli ze mam conajmniej C a ledwie A-B bylo :D:D:D

Gość wqqqweewqwe
"facet nie pies- na kości nie leci" O, czyli moj to pies :D Czego ja się tu dowiaduję ;)

Mój też mnie widział nago chyba z milion razy, a idealna nie jestem... seks, wspólne kąpiele czy nawet przebieranie się 🖐️

Gość olkijghhhhhf
mój tez ma krzywego i jedno jądro wieksze od drugiego a ja jestem super laska i zały czas goła mu sie pokazuje specjalnie sie przy nim rozbieram i przebieram wołam do łazienki gdy sie kąpie lun biore prysznic pręże sie i wyginam to nieprawda że oni nie zauważą jednego cycka albo wargi mniejszej i większej moj mi mówił że miał kobiete która miała nierówności i sie nabijał o motylach i dzyndzlach tez miał niepochlebne zdanie

''wqqqweewqwe "facet nie pies- na kości nie leci" '' w takim razie z tego wynika ze nie tylko woj jest psem ale jakies 70% facetow na swiecie. zeby tylko te 70% :D

kuźwa Vivianaaa uwierz, że jest problem bo mam te cycki już wiele lat i nie mogę dopasować do nich stroju, w każdym widać tą różnicę. co innego stanik pod bluzką, co innego strój :( no i dekolty niektóre odpadają, bo nawet jak wypcham stanik to cycek się inaczej układa i to WIDAĆ

Gość bijut
no pewnie że się rozbieram - cały czas i on to uwielbia, chociaż ciała idealnego nei mam :)

Gość wqqqweewqwe
"w takim razie z tego wynika ze nie tylko woj jest psem ale jakies 70% facetow na swiecie. zeby tylko te 70% " Hahahha 🖐️ :)

Gość olkijghhhhhf
to widać ale oi nas akceptuja takimi jakie jestesmy no ale nie wiem jak jest w ptzypadku autorki bo pisze że sie nago nie pokazała ale pewnie on sie domyśla bo normalne to nie jest na jego miejscu zdarłabym z ciebie ciucchy i goła na balkonie zamkneła żebys sie ogarnela

Gość nie mam z tym problemu
nie obruszacjcie sie tak bardzo, tak sie mówi;) ja to wiele razy słyszałam i to właśnie od facetów, więc napisała. ale nie uważam ze szczupłe dziewczyny nie są fajne;)

Gość wqqqweewqwe
Nie obruszam się, mnie to śmieszy po prostu ;)

Gość olkighcostam
taaa..ty jesteś idealna w necie chyba:-) facet jak mu zalezy na dziewczynie, nie tylko nie zauważa niedoskonałosci typu cellulit lub tzytzek wiekszy,ajuz na pewno nie komentuje chamsko warg sromowych skoro twój komentuje, to widocznie jakiś niedorobiony dekiel:classic_cool:

Gość fdsfd
nie ma ludzi doskonałych . Gdyby byli to nie nie chorowaliby i zyliby 5 tys lat .. Czlowiek jest istotą słąbą pełną chorób , niedoskonałosci ciała , ktora sie starzeje , a potem umiera

Gość olkijghhhhhf
miałam sesje w playboyu wiec to chyba o czymś świadczy cycki mam oba takie same moje wymiary 98/62/98 jastem idealna mój tato jest hiszpanem możesz sie domyślać jak wyglądam nabijał sie z tamtych bo teraz ma ideał

dokladnie, na twoim miejscu zastanawialabyl sie czy o tobie kolejnym dziewczyna jesli takie beda tez nie bedzie opowiadal takich rzeczy. bo skoro tak mowi to znaczy ze nie szanuje dziewczyn i tyle.

Gość olkijghhhhhf
moja cipka to pekna idealna bułeczka są wyjątki potrierdzające regułe ja sie tu nie nabijam ale czesto słyszałam jak faceci mówili kumplom o ciałach swoich kobiet mówili o nierównościach ale uważali to za normalne

gdybym sie dowiedziala ze moj opowiada kolegom o naszych intymych sprawach i szczegolach mojego ciala to bym go kopnela w dupe.

teraz to mnie jeszcze bardziej dobiłaś :(

Gość olkijghhhhhf
nie dam bo jestem anonimowa i tak ma byc mam dać fote każdego cm ciała nie bądzcie śmieszne ja wiem jak wyglądają ciała kobiet nawet gwiazd po photoshopie a jak wygląda moje i jest idealne taka prawda

Gość olkijghhhhhf
ale oni nie widza w tym niczego złego ja byłam oburzona i pytam jak mogą o żonach takie rzeczy gadac przeciez to sa sprawy intymne a jeden zaraz dodał że to normalne jego żona ma piersi różnej wielkości a inny że jego wystaje dzyndzel i to normalne i im nie przeszkadza bo tez są krzywi i garbaci co sie przejmujecie baby

nikt ci nie kaze dawac twarz mozesz ja uciac lub zamazac. w paincie najprosciej jesli wiesz co to takiego

Gość olkijghhhhhf
wiem ale nie chce zebyscie popasały z wrazenia:) tak naserio nie mam gołych zdjęc a teraz nie zrobie bo są moi rodzice u nas i chyba nie bede cipy cycek i tyłka przy nich cykac?