Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Takira:)

Spowiedź kochanków

Polecane posty

No ale to bardzo oklepany tekst. Nie jesteśmy zwierzętami i nie kierujemy się jedynie instynktem. Mamy mózgi po to, by wybierać to, co dla nas najlepsze a nie zapierdalać za suką, bo czujemy zapach :-)

Może boi się ryzyka, bo wie, że zbyt dużo w domu może stracić. I dlatego nie chce się mocniej zaangażować...

Chodziło mi o to że pies dostanie jeśli suka da.... czego Wy w tym nie kumacie? Kochanka nie może wystawiać swej dupy zawsze gdy on zechce - to by było nudne, dla obojga, skłaniam się ku słowom Robertsona... Niedostępna - do czasu zalotna - zawsze uśmiechnięta - często nie marudząca - zawsze o to samo idzie:)

Chyba za mocno się zaangażowałaś uczuciowo, a on nie co mniej np. z powodów jak wyżej (za dużo do stracenia itp.). Czy Ty masz męża czy to jest obecnie Twój jedyny facet?

OK...zgadzam się z punktem 1. a co za tym idzie..nalezy odzielać życie w związku...formalnym...i nie formalnym

"chętnie się dowiem...co takiego mężczyźni oczekują od ..kochanek" 1. bzykania 2. nie marudzenia 3. brak wymagań typu: wynieś śmieci, przybij gwoździa, zawieś firanki itp. Czyli beztroskiego życia, którego nie ma w domu.

Szacunku? Dla kogo? Jeśli rżniesz na boku inną kobietę, to gdzie tu miejsce na szacunek dla Twojej kobiety? Takira, taki już jestem ;-)

To przestrzegaj punktu 2 i nie marudź mu :) Poza ty spełniasz chyba wszystkie punkty? bzykasz? nie karzesz wieszać firanek? jesteś zalotna? często uśmiechasz się do niego? jesteś niedostępna, ale do czasu? :)

to i tak zawsze zalezy od tego,czego nam brak w małżeństwie,czy też innym związku nie zawsze najbardziej nam sexu brakuje

Robertson tak..spełniam wszystkie pozostałe warunki...z tym ,ze czasem zdarza mi się jednak pomarudzić troszkę;) :-p

Na przykład taki, że nadal spłacam kredyt, że jestem gdy żona/ dziecko jest chora... nawet ten zasrany gwóźdź. Najlepiej jest odejść bez odpowiedzialności za rodzinę co?